Virility
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 120
G3 romuyla g3ten yüksek skor almak <3 

14456. Mesajda bir arkadaşımız paylaşmıştı. Oradan bakabilirsin.Optimus g3 rom linki paylasabilecek var mı?
hepsi için varArkadaslar root sadece 4.2.2 icin mi var yoksa 4.4.2 icinde var mi?
Arkadaslar root sadece 4.2.2 icin mi var yoksa 4.4.2 icinde var mi?
4k yapan varmı? Yada stabil durumu nasıl? Baya güzel çekiyor. Stabil çalışıyor ise verecem root' u verecem root'u![]()
Him bana kalırsa ultra pixel yöntemine benzer uygulama ile yapılmışÇok fazla çekmedim ama renkler daha bi canlı geldi stabiliteye gelirsek g2 romundan çok daha hızlı geldi bana
Him bana kalırsa ultra pixel yöntemine benzer uygulama ile yapılmış![]()
Nasıl yani [emoji2]Bu arada elimizi kapatnca selfi çekme özelliğide süper çalışıyo
Nasıl yani [emoji2]
Bende başka bir yöntem sandım 😀Ya varya ön kameraya alion elini kapation 3 saniye sonra selfi çekiyo![]()
Bence gelmez. Zaten G3'ten G2'ye gelen bir şey olmadı ki!beyler g3 teki bazı sistemler g2 ye gelcekmi gelenlerden baska
kardeşim nasıl döndün ya 4.2.2 romu mu buldunBeyler an itibariyle 4.2.2 ye geri döndüm. En çok sıkıntı çektiğim şebeke sorunu yok. Şebeke oldukça stabil. Sürekli gsm modunda kullanıyordum. Şimdi çift moddayım. Cihaz artık ısınmıyor buz gibi.. sanırım bağlantılı olarak pil sorunu da düzenlenmiştir. Video modunda kamera odaklanan sorunu da yok denecek kadar iyi. Demekki bana kitkat yaramamış. Oh be.. 4.5. Sürümünde kadar cihazı guncellemeyeceğim. Mutluyum böyle
Düzeltme güncellemesi almadınız mı? Eğer aldıysanız sorunların düzelmiş olması gerekiyordu.Beyler an itibariyle 4.2.2 ye geri döndüm. En çok sıkıntı çektiğim şebeke sorunu yok. Şebeke oldukça stabil. Sürekli gsm modunda kullanıyordum. Şimdi çift moddayım. Cihaz artık ısınmıyor buz gibi..😀 sanırım bağlantılı olarak pil sorunu da düzenlenmiştir. Video modunda kamera odaklanan sorunu da yok denecek kadar iyi. Demekki bana kitkat yaramamış. Oh be.. 4.5. Sürümünde kadar cihazı guncellemeyeceğim. Mutluyum böyle😜
tr 10 c romy kurdum. cihaz unrootda oldu. mağazadan ilk aldığım güne döndü.%49 da takılmadan yükleyebildim..şans eseri..kardeşim nasıl döndün ya 4.2.2 romu mu buldun
en son almanya 20 d kullanıyordum zaten en güncel olanı.Düzeltme güncellemesi almadınız mı? Eğer aldıysanız sorunların düzelmiş olması gerekiyordu.
yani şöylemi sen kitkat yaptıktan sonra 20c oldu . 4.2 iken 10c ydi . güncelledin 20c oldu. şimdi 1oc tekrar kurdun 4.2mi olduen son almanya 20 d kullanıyordum zaten en güncel olanı.
evet. kitkata geçince 20 c oldu fakat ben almanya 20 d kurmuştum. şimdi 10 c kurdum 4.2.2 oldu.yani şöylemi sen kitkat yaptıktan sonra 20c oldu . 4.2 iken 10c ydi . güncelledin 20c oldu. şimdi 1oc tekrar kurdun 4.2mi oldu
- - - Mesaj Güncellendi - - -
yani şöylemi sen kitkat yaptıktan sonra 20c oldu . 4.2 iken 10c ydi . güncelledin 20c oldu. şimdi 1oc tekrar kurdun 4.2mi oldu
evet. kitkata geçince 20 c oldu fakat ben almanya 20 d kurmuştum. şimdi 10 c kurdum 4.2.2 oldu.