Buyur bildirim panelinin linkilg g2 için g3 durum çubugu çıkmamşmıydı bulamadm ya link verirmisiniz
http://www.mediafire.com/?hocyaidpbils2da
Buyur bildirim panelinin linkilg g2 için g3 durum çubugu çıkmamşmıydı bulamadm ya link verirmisiniz
Root gerektiriyor mu? Gerektirmiyorsa nasıl kuracağımızı anlatır mısınız?Buyur bildirim panelinin linki
http://www.mediafire.com/?hocyaidpbils2da
Reis nolacak bizim halimiz en çok şarj yiyen program Güncelleme Merkezi oldu resmen nerde bu Arap Emirlikleri elemanları.Root gerektiriyor mu? Gerektirmiyorsa nasıl kuracağımızı anlatır mısınız?
Root gerektiriyor bunu twrp uzerinden kurmaniz gerekiyorRoot gerektiriyor mu? Gerektirmiyorsa nasıl kuracağımızı anlatır mısınız?
Allah onların evlerine ateşler salsın!Reis nolacak bizim halimiz en çok şarj yiyen program Güncelleme Merkezi oldu resmen nerde bu Arap Emirlikleri elemanları.![]()
Abi çok güzel ya. Ama root işlerine girmem. Tehlikeli.Root gerektiriyor bunu twrp uzerinden kurmaniz gerekiyor
Buda bildirim panelinin resmi
![]()
[emoji1] ilerde sıkıldinmi root rom islerine girersin bak gorAbi çok güzel ya. Ama root işlerine girmem. Tehlikeli.![]()
Canım çekti ya.[emoji1] ilerde sıkıldinmi root rom islerine girersin bak gor
Buda g3 klavye [emoji1]
![]()
yapmak istersen soyle teamviwerdan ayarlarim sana banada Vikings ogretti saolsun [emoji1]Canım çekti ya.Avucumu yalarım ama root işlerine girmem. Eğer girersem de bir arkadaş falan yapmazsa kendim yapmam. Korkuyorum abi.
![]()
Zaten Vikings bu illegal işlerinin ele başı yahu.yapmak istersen soyle teamviwerdan ayarlarim sana banada Vikings ogretti saolsun [emoji1]
Aynen [emoji1]Zaten Vikings bu illegal işlerinin ele başı yahu.![]()
dostum illegal e bulasmak istiyorum fakat once senden izin almak gerekiyormusHop bensiz ne muhabbetler dönüyor burda bakimİllegal işlerin ele başı falan
![]()
![]()
![]()
dostum illegal e bulasmak istiyorum fakat once senden izin almak gerekiyormus![]()
Zaten Vikings bu illegal işlerinin ele başı yahu.![]()
eyvallah dostum sagolasinBulaşın bılaşın, illegalsiz telefonun tadı tuzu olmuyoryakında ip 5s'e kıyıp jb falan yapıcam bakalım
. Benim açımdan sıkıntı yok yani şu zamana kadar hem kendim hemde forumdaki abilerin arkadaşların yardımları sayesinde telefonu her türlü dertten kurtardık, yapmadığımız şeyde kalmadı
biz burdayız bulaştığın zaman elbette sorunlar alıcaksın ve sor bizde yardımcı olalım
![]()
eyvallah dostum sagolasincihazlar ne kadar iyi olyrsabolsun hep daha fazlasini istedigimiz icin rahat durmak isimize gelmiyo acikcasi
telefonun garanti sikintisi yok o yuzden kurcalama zamani yaklasiyo yavas yavas
![]()
bu forumu basindan beri takip ediyorum zaten,telefonla ilgili bircok seyi ve rom atmayi burda ogrendimBen hiç teknik destek şeysinde çalışmadım ama Telefon bozulunca '' yazılımsal '' benim bildiğim rom falan atıp veya farklı yollara başvurup düzeltiyorlar. Donanımsal sorunlar harcinde şimdiye kadar yazılımsal tüm problemlerin üstesinden geldik. Bizlere sorarak yada diğer bilgili abilere @mendocino @__kadıköyRAP__ Aykut ve Ali abiyede sorabilirsiniz, onlar bana öğretti her şeyi nerdeyseböyle böyle bişiler kapıcaksınız
![]()
[MENTION=374275]Bloother[/MENTION] Tuna abi kullanıyordu galiba, bir kaç günlüğüne halamlara geldimde foruma ve sayfaya pek bakamadımda arada bir girip bakıyorum Tuna abi g3 romu ile ilgili ssler paylaşıyor işte hatalı sorunlu şeylerin düzeltildiğinimi ne söylemiş sanırım. v1.1 i bekleyinmi ne demişti. Ben g3 romunu kullanmadımda Tuna abi kullandığı için ona sormak lazım.bu forumu basindan beri takip ediyorum zaten,telefonla ilgili bircok seyi ve rom atmayi burda ogrendimillegal e de artik yardimlarinizla giricem su butunleme sinavlari bi bitsinde kafamin rahatlamasini bekliyorum
bu arada g3 romunu g2 ye tam olarak sorunsuz portlayabildiler mi acaba bir bilgin var mi?
anladim dostum eyvallah cok sagol.g3 romu ne zaman en stabil halini alirsa o zaman flashlamak en mantiklisi[MENTION=374275]Bloother[/MENTION] Tuna abi kullanıyordu galiba, bir kaç günlüğüne halamlara geldimde foruma ve sayfaya pek bakamadımda arada bir girip bakıyorum Tuna abi g3 romu ile ilgili ssler paylaşıyor işte hatalı sorunlu şeylerin düzeltildiğinimi ne söylemiş sanırım. v1.1 i bekleyinmi ne demişti. Ben g3 romunu kullanmadımda Tuna abi kullandığı için ona sormak lazım.
anladim dostum eyvallah cok sagol.g3 romu ne zaman en stabil halini alirsa o zaman flashlamak en mantiklisi![]()
eger haberin olursa bilgilendirirsen sevinirim dostumZaten her romda her zaman bir açıklık bug vs bişiler olur yavaş yavaş kullanıcılarında bildirmeleri sonucunda düzeltilmeye başlanır. Ne zaman tamamen sorunsuz stabil sürümü çıkar bilmiyorum ama en yakın zamanda ağır sorunlar düzeltilir bence.
eger haberin olursa bilgilendirirsen sevinirim dostumg3 alamiyoruz madem bizde varolani ona benzetiriz
![]()
evet evet haklisin,malesefki satis pazarlarinda herkes birbirleriyle orantili telefonlar cikartiyolar o yuzden g3 banada pek abartili gelmedi. her sene telefon degisen biri degilim zaten, elimdeki cihaz bi pert olsun da diger g serilerini o zaman dusunurumŞu zaman için G3 biraz gereksiz olmuş. Belki 1 veya 1.5 yıl sonrası için olabilir diye düşünüyorum tabi bu benim şahsi görüşüm. Kamerası geliştirilmiş, ram artmış ve ekran çözünürlüğü yükseltilmiş. Tabikide başarılı telefon ve alınabilinir bir telefon ama bilinçli kullanıcılar g2yi tercih ediceğini düşünüyorum![]()
Orjinal romu tekrar atp hard reset yap sonra twrp kurup romu flashla ama reboot deme geri gelip gapps ıve supersu yu flashla wipe dalvik yapıp rebootlaBir rom atayım dedim, xda dan kurulumunu okudum ve romu flashladıktan sonra telefonu kapatın siyah ekran gelecek ardından telefonu recovery ye alıp gapps ve superSU flashlayın yazıyordu. Ancak ben telefonuma romu flashlayıp telefonu rebootladıktan sonra romun işareti olan 4 top dönüyor bir türlü recovery mode'a alamıyorum. İnternette yazan ses kısma+güç tuşunu da denedim ancak her zaman telefon yeniden başlatılıyor recovery mode'a almıyor. Yardımcı olursanız sevinirim![]()
Telefonu kapa 2 3 saniye bekle sonra ses kısma + power a aynı anda bas lg.logosu gelince elini çekip bida aynı tuşlara bas recovery mod gelmesi lazmtelefon açılmıyor sadece 4 top dönüp duruyor LG yazısından sonra. Orjinal romu tekrar hard resetlemem için de recovery ye girmem lazım ama giremiyorumyoksa başka bir yolu var mı?
Almanya'dan aldıysan hiç ROM işlerine girme. Zaten hemen güncelleme alıyorsun ve en stabil ROM'u kullanıyorsun. Bak benim telefon Birleşik Arap Emirlik'lerine kayıtlı ve bırak stabilliği daha güncelleme bile alamamışken hiç ROM işlerine giriyor muyum?evet evet haklisin,malesefki satis pazarlarinda herkes birbirleriyle orantili telefonlar cikartiyolar o yuzden g3 banada pek abartili gelmedi. her sene telefon degisen biri degilim zaten, elimdeki cihaz bi pert olsun da diger g serilerini o zaman dusunurumgerci pert olacagida yok dusuyo hopluyo zipliyo Allaha sukur bi sikinti cikmadi
almanyadan almistim telefonu saglam cikti valla
![]()
Almanya'dan aldıysan hiç ROM işlerine girme. Zaten hemen güncelleme alıyorsun ve en stabil ROM'u kullanıyorsun. Bak benim telefon Birleşik Arap Emirlik'lerine kayıtlı ve bırak stabilliği daha güncelleme bile alamamışken hiç ROM işlerine giriyor muyum?![]()
Allah razı olsunTelefonu kapa 2 3 saniye bekle sonra ses kısma + power a aynı anda bas lg.logosu gelince elini çekip bida aynı tuşlara bas recovery mod gelmesi lazm