LG G2 Kullanıcıları Kulübü

inVolVe

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Ben de kliksa'dan alacaktım fakat sırf siyah renk yok diye GittiGidiyor'dan almıştım. :) Normal. Dokunmayacak kadar ısınmıyorsa sorun yok. Ama en ufak uygulamada bile ısınıyorsa sorun var demektir. Mesela Subway Surfers gibi...
Şimdi baktimda 403k imiş zaten birde ısınma sorunu olursa ilerde nasıl düzeltebilirim

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
u6upy8y4.jpg

Twitter naptin ya

phoenix_

Doçent
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar spigen kılıf alıcam da beyaz renk için, petrol mavi alacaktım bulamadım hiç bir yerde,iphone için olanları gördüm d&r da onun beyazı iyiydi, smooth white diyor ona, lg g2 için olanı ise internetten baktım infinity white ama fotoğraflarda parlak geldi. var mı beyaz için spigen alan? eğer aynı parlaklıksa iphone için olanla beyaz alayım bari.

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
120
arkadaşlar spigen kılıf alıcam da beyaz renk için, petrol mavi alacaktım bulamadım hiç bir yerde,iphone için olanları gördüm d&r da onun beyazı iyiydi, smooth white diyor ona, lg g2 için olanı ise internetten baktım infinity white ama fotoğraflarda parlak geldi. var mı beyaz için spigen alan? eğer aynı parlaklıksa iphone için olanla beyaz alayım bari.

Hacı iyi renk olarak bi sıkıntı yok çok da iyi koruyo tek sıkıntı incelik ve tasarım gidiyo

phoenix_

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Hacı iyi renk olarak bi sıkıntı yok çok da iyi koruyo tek sıkıntı incelik ve tasarım gidiyo

sen hangisini aldın ki, varsa bi fotoğraf güzel olurdu :biggrin:
daha önceki telefonlarım hep kalındı, elimde tutamıyorum bunu yani kalınlaşabilir, flip coverları sevmiyorum başka da sadece uyduruk arka kapaklar var sanırım G2 için.
bir de kapakta bende de boşluk(gucurtu) var, 406 serisi. bir an önce kılıf almak istiyorum.

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
daha önceki telefonlarım hep kalındı, elimde tutamıyorum bunu yani kalınlaşabilir, flip coverları sevmiyorum başka da sadece uyduruk arka kapaklar var sanırım G2 için.
Cihazı bayagi kalın ve ağır yapıyor. Ama buna kesinlikle değer. Ben kullanıyorum ve çok da memnunum. Zaten Spigen yapmışsa kötü yapmaz.

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
120
bir de kapakta bende de boşluk(gucurtu) var, 406 serisi. bir an önce kılıf almak istiyorum.

Kalınlık ve tasarımı bozması sorun değilse öneririm ben g2 nin tasarımına hasta olduğum için çok beğenmedim ama çok kaliteli kılıf flip cover filan hikaye
Bendeki beyaz g2 + beyaz spigen

phoenix_

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Kalınlık ve tasarımı bozması sorun değilse öneririm ben g2 nin tasarımına hasta olduğum için çok beğenmedim ama çok kaliteli kılıf flip cover filan hikaye
Bendeki beyaz g2 + beyaz spigen

keşke ultra slim de yapsalarmış ama G2 ye kılıf çıkarmaları bile yeterli görülüyordur eminim.
Böyle çok cafcaflı parlak bir kılıf değil di mi? İlk kez beyaz bir şey aldım da alışamadım :huh:

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Nedense mavi renk spigen slim armor ile kullandığımda bana daha şık geliyor.

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
120

phoenix_

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Nedense mavi renk spigen slim armor ile kullandığımda bana daha şık geliyor.
metal slate denileni istiyordum ama hem hiçbir yerde yok hem de beyaz sanki daha kibar duracak gibi geldi.
o parlak tonlar da(kırmızı mesela) güzel aslında ama ben kullanmam onları.

fgbvhjk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
herşey kurulu virüs progrmıda yok.s
Telefonda orjinal rom mu yuklu
Eger cihazinda farkli bir rom yukluyse sende orjinal roma donmek istiyorsan romu flashtooldan yuklemen lazim bende cm11 yukluydu orjinala donmek icin lg support toolsdan denedim bendede hata verdi daha sonra Vikings benim pc ye baglanip romu flashtool ile kurmuştu

beratcyrr

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Telefonda orjinal rom mu yuklu
Eger cihazinda farkli bir rom yukluyse sende orjinal roma donmek istiyorsan romu flashtooldan yuklemen lazim bende cm11 yukluydu orjinala donmek icin lg support toolsdan denedim bendede hata verdi daha sonra Vikings benim pc ye baglanip romu flashtool ile kurmuştu
evet

- - - Mesaj Güncellendi - - -

tr yüklü çocuga 20d kurmaya çlşıoz

Ozzynight

Doçent
Reaksiyon puanı
12
Nexus 4.4 geldi Lg G2 4.4 verde telefon rahatlasın :)

Isınma gibi sorun kesinlikle yok youtube den bakabilirsiniz.

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
aynı cümlede kullanılınca sanki nexus a lg vermiş gibi anlaşılıyor. herneyse.

tugrul_27

Doçent
Reaksiyon puanı
116
Twpr recovery kurmanin alternatif bi yolu varmi auotorec uygulamasinin dışında