- Reaksiyon puanı
- 344
75 kristaldim altina dusurdumDaha 15 levelim ve 323 kupa var.Sen kaç levelsin ve kaç kupan var?
75 kristaldim altina dusurdumDaha 15 levelim ve 323 kupa var.Sen kaç levelsin ve kaç kupan var?
Neden düşürdün ki?75 kristaldim altina dusurdum
Ganimet icin kristaldekilere gücüm yetmiyorNeden düşürdün ki?
Senin o "Saldır" bölümünde kaç tane yıldızın var? Benim 33 yıldızım var ama tıkandım yahu.Ganimet icin kristaldekilere gücüm yetmiyor
146 sanırım son 2 tek yıldızSenin o "Saldır" bölümünde kaç tane yıldızın var? Benim 33 yıldızım var ama tıkandım yahu.
hiç denemedim büyük ihtimalde oyle bisi yokturBirisi " 3845#*802# girin factory reset var" demiş yorumda. Bu daha kolay değil mi?![]()
hiç denemedim büyük ihtimalde oyle bisi yoktur![]()
Nasıl gelebildin oralara kadar? :O Ben 15 levelim ve 33 yıldızken sen oyunu bitirmişsin.146 sanırım son 2 tek yıldız
Arkadaş cm11 bile işe yaramadı ya. Niye bu kadar ısınır bi telefon anlamadım ki. En ufak bi oyunda bile 5 dk ya telefon resmen alev alıyor. Oyun oynarken buz kasetine dayayarak oynuyorum.
Kernel ile bağlantısı olabilir mi birisi bahsetmişti sanırım twrp yüklerken kernel de değişiyor ama sıkıntılı bir kernel diye.
Eslesme buldan baskalariyla savas dal ganimet kas gelis orasi bir ise yaramazNasıl gelebildin oralara kadar? :O Ben 15 levelim ve 33 yıldızken sen oyunu bitirmişsin.![]()
Burayı nasıl geçebilirim? Taktik versene.60 asker depolama alanım var ve askerleri böyle yaptım. Nasıl geçeceğim hakkında hiçbir fikrim yok.
![]()
![]()
telefonu ilk aldığımda(şubatta aldim) gayet iyiydi ne ısınıyordu ne de şarjı çabuk bitiyordu. KitKat geldi yükledim telefonun içine etti. 20c geldi onu da yükledim hiç bisey değişmedi. birçok kişi tr de yayınlanan KitKat yüzünden böyle oldu diyince farklı ROM düzeltir diye düşünerek cm11 yükledim şarj sıkıntısı ortadan kalktı ama yinede ısınmaya devam ediyor. eksik yüklediğimi sanmıyorum. eksik yuklenseydi su ana kadar bir sistem sorunu yada çökme yaşanırdı diye düşünüyorum.Bence senin telefonda sorun var çünkü ben Asphalt 8 oynarken bile az ısınırken sendeki G2 5 dakikaya alev alıyorsa kesinlikle sorun var veya sen ROM işlerine girdin ve eksik veya yanlış attın.
telefonu ilk aldığımda(şubatta aldim) gayet iyiydi ne ısınıyordu ne de şarjı çabuk bitiyordu. KitKat geldi yükledim telefonun içine etti. 20c geldi onu da yükledim hiç bisey değişmedi. birçok kişi tr de yayınlanan KitKat yüzünden böyle oldu diyince farklı ROM düzeltir diye düşünerek cm11 yükledim şarj sıkıntısı ortadan kalktı ama yinede ısınmaya devam ediyor. eksik yüklediğimi sanmıyorum. eksik yuklenseydi su ana kadar bir sistem sorunu yada çökme yaşanırdı diye düşünüyorum.
Eslesme buldan baskalariyla savas dal ganimet kas gelis orasi bir ise yaramaz
[emoji1] 20c gelmeden önce root attiydim telefona. ota yada PC suite ile direk güncelleme yapılmadığı için LG support tool ile yükseltme hatalarını gider ile telefonu güncelledim sonra sifirladim. ise yarasaydı böyle yarardı. [emoji39][emoji1]Orjinal ROM'a dönerek LG Pc Suite ile yükseltme hatalarını geri yükle. Sonra hard reset at. Düzeleceğini düşünüyorum. Her şeyi denemişsin, bunu da dene.![]()
[emoji1] 20c gelmeden önce root attiydim telefona. ota yada PC suite ile direk güncelleme yapılmadığı için LG support tool ile yükseltme hatalarını gider ile telefonu güncelledim sonra sifirladim. ise yarasaydı böyle yarardı. [emoji39][emoji1]
Bilmiyorum valla olan bu yani inandirici gelmiyosa yapcak bisey yok
[emoji1] 20c gelmeden önce root attiydim telefona. ota yada PC suite ile direk güncelleme yapılmadığı için LG support tool ile yükseltme hatalarını gider ile telefonu güncelledim sonra sifirladim. ise yarasaydı böyle yarardı. [emoji39][emoji1]
Arkadaşlardan Teknosa'dan almayı planlıyorum fakat kredi kartları kalktığı için alternatif yol gibi bir şey varmı ? Yani örnek hediye çeki satılıyor mu benim alacağım telefon 1.539 TL'ye denk geliyor örneğin 1.600 TL'lik bir çek filan alsak bunda taksit olacağı için o çek ilede telefonu alsak yani satıyorlar mı çek filan ? Alternatif yol söylerseniz çok iyi olur.
Öncellikle benim kendi görüşüm, en iyi temiz sorunsuz rom Almanya 20d romudur, Frimware listesinde 146cı numaradaki rom. Bu romu yüklersen şarj sıkıntın, telefon aşırı ısınma sorunun düzelir. Eğer telefonun rootluysa TWRP Recovery yükle, wipeye gir ardından advanced wipeye gir, herşeyi işaretle '' Internal storge gibi bir seçenek var '' onu seçersen telefonundak müzik video resim kısaca herşey gider bu yüzden yedeğini al ve advanced wipeden hepsini seçip alttaki mavimsi şeyi kaydır. TWRP Recovery de ana ekrana gel sağ en altta bulunan seçeneye tıkla, power off var ona tıkla do not ınstall gibi bir seçenek olucak telefonun ortasında ona bas ve telefonun kapanıcak '' böylelikle lg logosunda devamlı takılı kalmayacak, download moda alma şansın %100 olucak ''. Bunları hallettikten sonra rom yükleme programını aç, karşına gelen herşeye tamam de ve program açılınca masaüstünde sa altta hani arkaplanda açık uygulamalar cıkıyor ya hani orda mavimsi bişi olucak, onun üstüne bir kez tıklarsan ON yazar. On yazdıktan sonra programa dön
3qct, dıgıag gibi seçenekler vardı [MENTION=374275]Bloother[/MENTION] Tuna abinin kit kat yükleme konusunda var ordaki ayarları yap, host dosyanı falan mobiliax dosyasını falan kısaca Tuna abinin konusundaki tüm şeyleri yaptıktan sonra romu seçiyorsun ve yüklüyorsun. Bu ayarları yaparken telefon kenarda kapalı kalsın '' Power off yapmıştık ya '' rom yükleyeceğin zaman download moda al Nasıl alırım? : Ses açmaya basılı tut usb kablosunu tak '' USB KABLOSU PCYE BAĞLI OLSUN İLK '' Böylelikle download moda almış oluyoruz. Programdan romu yükle.
Kullandığın operatöre git faturalı hattına telefonun fiyatını taksit yaptırarak ödeyebilirsin. Benimde şu anda böyle, g2 ve 5s i aynı yöntem ile aldık. Senet yapmak gibi bişi oluyor sadece hem kendi paketini hemde telefonun fiyatını aynı anda ödüyorsun. '' Hattın faturalı olması şart. ''
Arkadaşlar son gelen düzeltme güncellemesiyle kulaklıktaki cızırtı giderildi mi? Benim kulaklık cızırdıyor. Paralel ithalat kullandığım için hala düzeltme güncellemesi bekliyorum. İnşallah sorunlar halledilmiştir.
Eyvallah ama benim için en iyisi beklemek. Şimdi sen bana Almanya 20d atarsın. Sonra ben merak salarım ve kendim yapmaya çalışırım. Ve telefon çöker.Güncellemede cızırtının düzeltildiğini söylemişlerdi. Bak sen gerekli dosyaları indir bro ben tw ile bağlanıp 2dakka almanya 20d atıyım hiç bir sorunun kalmaz ve güncelleme bekleme derdindende kurtulursun. Şarj olayında iyileşir istersen tabi![]()
Benim de aynı bilirsin bide 309K serisi yani ilk ama en ufak cızırtı yok şansıma dokunma ayarları da full açık ama güncelleme gelmesini çok istiyorum Knock Code çok iyi tanıdıklara geldi imreniyorum yani.Arkadaşlar son gelen düzeltme güncellemesiyle kulaklıktaki cızırtı giderildi mi? Benim kulaklık cızırdıyor. Paralel ithalat kullandığım için hala düzeltme güncellemesi bekliyorum. İnşallah sorunlar halledilmiştir.
Arkadaşlar fikrinizi almak istiyorum, bir arkadaşla iddia ya girdim de onun s4 var işte konuya geleyim Subway Surf oynayarak G2 'min şarjını 3 saat te bitirebilir mi? Parlaklık yüzde yüz? Yorumlarınızı bekliyorum