LG G2 Kullanıcıları Kulübü

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Arkadaslar gravity box'ta pasta dilimi kontrolleri bir anda sorun cikarmaya basladi. Tetikleyiciyi alt konuma ayarladigim halde alt taraftan kaydirinca calismiyor. Sag sola ayarlayinca calisiyor fakat alt kisimdan kaydirinca acilmiyor. Daha once boyle sacma birsey yasayan oldumu ?

Alt tarafta sanal tuşların varsa ve denersen çalışmaz.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
S.a arkadaşlar bugun telefonda birşey fark ettim. Hoparlörlerin sadece sag tarafta olanından ses cikiyor. Butun g2 ler oyle mi yoksa benimkinde mi bir sorun var

ZENGİN-1

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar ben 4.4 yükledim rootladım xposed ve g2 tweax yükledim görüşme kaydını aktif ettim. Bugün telefon görüşmesi esnasında rehbere girmek istedim lakin menüde rehber seçeneği yok. 4.2 de kullanıyordum halbuki. Bu konuda bilgisi olan varmı?

inVolVe

Asistan
Reaksiyon puanı
4
bn şimdi haftaya lg g2 alcam ama kutudan 4.2.2 jb olarak çıkıyor herhalde sizce kitkat güncellemesi yapmalımıyım? çoğu kişide şarj problemi varmış kararsızım da:confused1:

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
bn şimdi haftaya lg g2 alcam ama kutudan 4.2.2 jb olarak çıkıyor herhalde sizce kitkat güncellemesi yapmalımıyım? çoğu kişide şarj problemi varmış kararsızım da:confused1:
Ben açtığımda 4.4.2 KitKat yüklüydü. Kesinlikle güncelleyin. Zaten düzeltme güncellemesi gönderdi LG Türkiye.

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119

Şarj problemi yok güncelleme ile düzeldi çoğu ve eğer son seri alrsan büyük ihtimal 4.4.2 olarak gelecektir

SHeRİFF-1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar yukledigim butun sanal tus uygulamalarinda sanal tuslari asagida konumlandirmama ragmen asagidan kaydirinca acilmiyor. Sag'a veya sol'a konumlandirdigimda sorunsuz calisiyor. Yardim edebilecek varmi ?

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Arkadaslar yukledigim butun sanal tus uygulamalarinda sanal tuslari asagida konumlandirmama ragmen asagidan kaydirinca acilmiyor. Sag'a veya sol'a konumlandirdigimda sorunsuz calisiyor. Yardim edebilecek varmi ?

Açtığım konudaki herşeyi yapın, yapmadan önce telefondaki modülleri silin baştan indirin ondan sonra bu işlemlere başlayın: http://forum.shiftdelete.net/xposed...3-[xposed]-sanal-tus-gizleme-pie-control.html

Eğer olmaz ise daha fazla zorlamanızı önermem. App Settings ile istediğiniz uygulamaya tıklayıp fullscreeni ımmersive yaparsanız sanal tuşlar ve durum cubuğu kaybolur ayarladığınız uygulamalarınızda, elinizi aşağıdan yukarıya çektiğinizde bir kaç saniyeliğine gözüküp kaybolurlar. Facebook sayfamda xposed modülleri ile ilgili videomu izleyin.

sithicus

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Vallahi ben de sessize aldım ve sabah uyandığımda yine sessizdeydi. Ve rüyamda ben de G2'yi gördüm. Bir yerden atlarken telefonu düşürdüm ama spigen kırıldı. Senin durum daha vahim. :D Ama aynı gün nasıl aynı şeyleri yapıp gördük ki? Tesadüfe bak.

ben de sessize alma olayı vardı ota ile güncelledim genelde arkadaşlar sessizdeyken sesin açıldığını söylemişler ben yıllardır sessize almam sinema filan dışında, zaten artık işim gereği açık kalması lazım sesin gece de. daha önce sıkıntı yoktu bu akşam wifi kapatıp deniycem olmadı yazılım hatalarını geri yükle yapmayı düşünüyorum akk yi geçtim üşeniyorum.sonuçları yazarım.

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Yoğun kullanımda pes etmediğin için seviyorum seni G2.

nery8y9y.jpg

erti97

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Çok ilginç ya hala cm11 kullaniyorum az önce facebookta gezip müzik dinlerken telefon dondu. Müzik çalmaya devam ediyor ve yan çevirince ekran yatıyordu ama ne tuşlar ne de ekran çalışmıyordu. Güç tuşuna basili tutarak reset attim. [MENTION=380082]Vikings[/MENTION] daha önce oldu mu hiç böyle ?

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Çok ilginç ya hala cm11 kullaniyorum az önce facebookta gezip müzik dinlerken telefon dondu. Müzik çalmaya devam ediyor ve yan çevirince ekran yatıyordu ama ne tuşlar ne de ekran çalışmıyordu. Güç tuşuna basili tutarak reset attim. @Vikings daha önce oldu mu hiç böyle ?

no.

Scarface28

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar sorunum hala devam etmekte Türkiye için son knock code güncellemesinden sonra telefonu seslide bırakıyorum sabah kalkınca titreşime geçmiş oluyor hard reset attım yükseltme hatalarını giderme kısmını yaptım lc pc suite'den ama sorunum hala devam etmekte sizce neden olabilir

Hwoarang55

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar sorunum hala devam etmekte Türkiye için son knock code güncellemesinden sonra telefonu seslide bırakıyorum sabah kalkınca titreşime geçmiş oluyor hard reset attım yükseltme hatalarını giderme kısmını yaptım lc pc suite'den ama sorunum hala devam etmekte sizce neden olabilir
Türkiye romunda olan bir bug sanirim,bende almanya romu var hic oyle bir seyle karsilasmadim

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Oyun arayan varsa bence bu oyunu oynasın. Adı Rival Knights.

yva3y6ah.jpg

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344

honadi15

Asistan
Reaksiyon puanı
9
K video kaydı ve 120 FPS yani Slow Motion dediğimiz şey LG G2'de şu an var mı ? İnternette videoda görmüştüm 120 FPS video çekiyorduda.

Ve 32 GB modeli düşünüyorum bütçem çok yüsek değil 1.500 TL civarı elden almak istiyorum en ucuza nereden alabilirim ?

(Alıntı olarak cevaplarsanız sevinirim)

SuperMod

Asistan
Reaksiyon puanı
0
K video kaydı ve 120 FPS yani Slow Motion dediğimiz şey LG G2'de şu an var mı ? İnternette videoda görmüştüm 120 FPS video çekiyorduda.

Ve 32 GB modeli düşünüyorum bütçem çok yüsek değil 1.500 TL civarı elden almak istiyorum en ucuza nereden alabilirim ?

(Alıntı olarak cevaplarsanız sevinirim)

4K video kaydı ve 120FPS slow motion şuanlık lg nin güncellemelerinde bulunmuyor. Ama telefonu root larsan bu özellikleri flashlayabilirsin. Yardımcı oluruz.

Buradan bakabilirsin en ucuz 32GB'lık G2'ye

http://www.akakce.com/cep-telefonu/en-ucuz-lg-g2-d802-32gb-fiyati,1391494.html

erti97

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Cm11 e xdabeb in 4k kamera ve g3 klavyesini yukleyebilirim demi ? Xda da 4k çekim yapan uygulamanın stock ROM için olduğu falan yazıyordu yanlış anlamadıysam

honadi15

Asistan
Reaksiyon puanı
9
Arkadaşlar LG G2 Teknosa'da hafta sonu turuncu indirime girecek heralde çünkü tüm ürünler giriyor diye biliyorum , şuanlık 32 GB modeli 1.539 TL diyor hafta sonu bu ne kadar oynar ona göre bekliyecem veya direk alıcam ?

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Değerlerin kaç birader :D Bi ara bağımlısıydım oyunun reset atınca gitti.

Daha bugün indirdim. Anlayacağın eziğim. :P

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Arkadaşlar LG G2 Teknosa'da hafta sonu turuncu indirime girecek heralde çünkü tüm ürünler giriyor diye biliyorum , şuanlık 32 GB modeli 1.539 TL diyor hafta sonu bu ne kadar oynar ona göre bekliyecem veya direk alıcam ?

Al paralel ithalatı ucuza ya. Ben 32 GB versiyonunu kargo dahil 1222 TL'ye almıştım. 100 TL World puanla 1122 TL'ye gelmişti.