LG G2 Kullanıcıları Kulübü

RedDevil

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Ayıp Ayıp o kadar s ciler var onlar Yok ortada bi anda ummadıkları marka tokatladı ona :)

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Çoğu zaman abartılıp boş konuşmaya gidiliyor. Tıpkı şu an yapıldığı gibi. Ben de rahatsızım bundan. Sohbet konusuna çevirdiniz burayı.
Telefon hakkında söylenicek bir şey kalmadıki,bizde burada muhabbet ediyoruz bunun ne sakıncası var ki?he diyeceksin arada önemli şeyler gidiyor doğru ama tekrar sorunca her türlü cevabını tekrar alır herkes.

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
[MENTION=350013]memogoren[/MENTION] ahmet abinin çok güzel bir yazısı vardı bunun hakkında okumanı tavsiye ederim.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Çoğu zaman abartılıp boş konuşmaya gidiliyor. Tıpkı şu an yapıldığı gibi. Ben de rahatsızım bundan. Sohbet konusuna çevirdiniz burayı.

Dostum kulüp neden var? Sadece teknik servis görevi görsün diye mi? Burada her türlü yardımlaşma, dayanışma, sohbet, gırgır mevcut. Yanlış olan bir şey yok bence. :)

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
[MENTION=350013]memogoren[/MENTION] , Bir arkadaş gelmişti geçenlerde burası kahvemi işte efendim muhabbet etmek istiyorsanız watsaptan gurup falan kurun, yok efendim siz yazıyorsunuz tüm cevaplar kayboluyor vs vs.

Buda aynı buna benzer bişi oldu :)

Yani biz burda sadece telefon hakkında konuşmayacağız, G2 kulübü burası ve G2yi kullanan arkadaşlarımızda var onlarlada muhabbet geyik yapmak istiyoruz. Yeri geldiğinde bir problemi olan varsa yazıyor anında 10 kişi cevap veriyor, kısaca hiç bir soru cevapsız kalmıyor ama bizde burda biri bişi sorsunda yardım edelim diye elimiz kolumuz bağlı beklemek yerine muhabbet edip zaman geçiriyoruz ve bunda bir sakınca olduğunu düşünmüyorum. Bak ben 5s kullanmaktayım fakat halen burdayım arkadaşlarımla sohpet ediyorum, G2 sayfamda destek verip paylaşım yapmaya devam ediyorum. Bu konunun amacı sadece yardım etmek veya sadece g2 ile ilgili paylaşım yapmak değil, biz bir g2 kullananlar kulubü olduğumuz için tabikide muhabbet edip konuşucaz bu gayet doğal bişi. :)

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Yandaki news feed in 15 inin 7-8 tanesini G2 konusu kaplayınca gayet de teknoloji forumu olmaktan çıkıyor burası, tr forum vs gibi birçok sohbet forumuna dönüyor. Ben sizin konuşmalarınızı görmek değil, bakmadığım konulara, içeriklere bakmak istiyorum ve bu da benim hakkım. İnsanlara yardım edebilirsiniz, yazılım sorununuzu, haberinizi paylaşabilirsiniz ama sohbet edeceskseniz "Söyle Rahatla" bölümü mevcut.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Yandaki news feed in 15 inin 7-8 tanesini G2 konusu kaplayınca gayet de teknoloji forumu olmaktan çıkıyor burası, tr forum vs gibi birçok sohbet forumuna dönüyor. Ben sizin konuşmalarınızı görmek değil, bakmadığım konulara, içeriklere bakmak istiyorum ve bu da benim hakkım. İnsanlara yardım edebilirsiniz, yazılım sorununuzu, haberinizi paylaşabilirsiniz ama sohbet edeceskseniz "Söyle Rahatla" bölümü mevcut.

Öyleyse hepimiz buradaki muhabbeti Söyle Rahatla konusuna taşıyalım. yandaki news feed bu kez Söyle Rahatla konusuyla dolsun. Farkı nedir? Yine forum teknoloji forumundan muhabbet forumuna döndü senin tabirinle. Sadece konunun adı değişti değil mi? Forumda bakmadığın konulara bakmak istiyorsan sol üstteki "yeni mesajlar" butonuna tıklamalısın. Biz burada kural dışı bir şey yapmıyoruz. forumu takip etmek isteyen okunmamış konular bölümüne girebilir. :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Şahsen daha hiç news feed bölümünü kullanmış değilim. Sürekli yeni mesajlar butonuna girip yeni konulara oradan bakıyorum.

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Sen de gördün bir problem oluyo 10 kişi koşturuyoruz herkes yardımcı olmaya çalışıyo, bu klup sayesinde rom,root,custom rom atmayı bile öğrendim ben sonradan geldim arkadaşlar saolsunlar benim saçma sapan sorularıma bıkmadan usanmadan cevap verdiler kullanıcı sayısı arttıkça burası da canlandı haliyle, istemeyen konuyu işaretler görmez bile bu konuyu sana gelince madem okumak istemiyorsun muhabbetleri sorunu sor git zaten cevapsız soru kalmıyor burada.

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Sen de gördün bir problem oluyo 10 kişi koşturuyoruz herkes yardımcı olmaya çalışıyo, bu klup sayesinde rom,root,custom rom atmayı bile öğrendim ben sonradan geldim arkadaşlar saolsunlar benim saçma sapan sorularıma bıkmadan usanmadan cevap verdiler kullanıcı sayısı arttıkça burası da canlandı haliyle, istemeyen konuyu şaretler görmez bile bu konuyu,sana gelince madem okumak istemiyorsun muhabbetleri sorunu sor git zaten cevapsız soru kalmıyor burada,sen istemiyorsun diye muhabbet etmicek değiliz moderatörlerden burada muhabbet etmeyin tarzı bir uyarı gelmedi neye dayanarak kapatılacak diyorsun?

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677

Kimseyi burada zorla tutmuyoruz ki. Bizim sohbetlerimizi çekemiyorsan kulübe girme o zaman.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Arkadaşlar, kırıcı olmaya gerek yok. İsteyen gelir, istemeyen gelmez. Biz her türlü desteğe hazırız. G2 kullanmayan bile gelebilir sorun değil.

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91

Öncellikle dediğiniz çok saçma. Burdaki muhabbeti Söyle Rahatla konusuna taşırsak yan tarafta 7 8 tane Söyle Rahatla çıkıca, kısaca aynı işe geliyor.

Tarayıcınızın sık kullanılanlar kısmına şu link'i sabitlerseniz yeni mesajları konuları vs görmek için tıklayıp girebilirsiniz, Sağ taraf ufak bir kısım fakat burası herşeyin olduğu kısım: http://forum.shiftdelete.net/search.php?searchid=12425618

Eğer yasak olsaydı şimdiye kadar uyarı veya ban almış olurduk :)

Reaksiyon puanı
2,148
Öncellikle dediğiniz çok saçma. Burdaki muhabbeti Söyle Rahatla konusuna taşırsak yan tarafta 7 8 tane Söyle Rahatla çıkıca, kısaca aynı işe geliyor.

Tarayıcınızın sık kullanılanlar kısmına şu link'i sabitlerseniz yeni mesajları konuları vs görmek için tıklayıp girebilirsiniz, Sağ taraf ufak bir kısım fakat burası herşeyin olduğu kısım: http://forum.shiftdelete.net/search.php?searchid=12425618

Eğer yasak olsaydı şimdiye kadar uyarı veya ban almış olurduk :)

Linki yanlış verdin, http://forum.shiftdelete.net/search.php?do=getnew&contenttype=vBForum_Post :)

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
y2adu8yn.jpg

Bunu açıklayabilecek var mı:D

SahabMert

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar şu CM Security ile MC Afee virüs programları kurulu uygulama yüklediğimde yada güncelleme de lag oluşuyor yada kasma onlarla alakası var mı şimdiden sağolun

Hwoarang55

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar şu CM Security ile MC Afee virüs programları kurulu uygulama yüklediğimde yada güncelleme de lag oluşuyor yada kasma onlarla alakası var mı şimdiden sağolun
Uygulama yuklerken ve guncellerken virus koruma programlsrinda tarayarak yukleme ozelligi vardir buyuk ihtimal, ondan kasma yapabilir. Ben norton kullaniyordum bir aralar o da uygulamayi indirince kendi taramadan kurmaya izin vermiyordu

SahabMert

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Uygulama yuklerken ve guncellerken virus koruma programlsrinda tarayarak yukleme ozelligi vardir buyuk ihtimal, ondan kasma yapabilir. Ben norton kullaniyordum bir aralar o da uygulamayi indirince kendi taramadan kurmaya izin vermiyordu
Sanırım dediğin gibi tarama bitince geçiyor sağol. [emoji3]

Hwoarang55

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar bu arada support tool ile imei numarasi yazarak stock rom yuklemesinde cikan sarj az hatasi aliyodum, butun lg ye ait butun driverlari sildim virus koruma progrsmini devre disi biraktim ve driverlari tekrardan yukleyip pc ye res attim.lg nin sitesindeki butun driverlari yukledim, on screen phone da dahil. Gelistirici seceneklerinden hata ayiklama modunu ve sahte konumlara izin ver kutucugunu isaretledim, guvenlik kismindan bilinmeyen kaynaklar kutucugunu isaretleyip uygulamalari dogruladaki tiki kaldirdim. Sonrasinda imei kullanarak stock rom yukleyince sarj hatasi ve herhangi bir baska hata vermedi.

Bilginize.

oocinn_

Asistan
Reaksiyon puanı
1
maby9yju.jpg

Arkadaşlar SwiftKey klavye uygulaması büyük bir tema atılımı yapmış. Bunun gibi çok güzel renkler tasarımlar var. Ben çok beğendim paylaşmak istedim.