Perte çıkana kadar buradayım daha çok görücükler gibi![]()
Çoğu zaman abartılıp boş konuşmaya gidiliyor. Tıpkı şu an yapıldığı gibi. Ben de rahatsızım bundan. Sohbet konusuna çevirdiniz burayı.
Perte çıkana kadar buradayım daha çok görücükler gibi![]()
Telefon hakkında söylenicek bir şey kalmadıki,bizde burada muhabbet ediyoruz bunun ne sakıncası var ki?he diyeceksin arada önemli şeyler gidiyor doğru ama tekrar sorunca her türlü cevabını tekrar alır herkes.Çoğu zaman abartılıp boş konuşmaya gidiliyor. Tıpkı şu an yapıldığı gibi. Ben de rahatsızım bundan. Sohbet konusuna çevirdiniz burayı.
Çoğu zaman abartılıp boş konuşmaya gidiliyor. Tıpkı şu an yapıldığı gibi. Ben de rahatsızım bundan. Sohbet konusuna çevirdiniz burayı.
Yandaki news feed in 15 inin 7-8 tanesini G2 konusu kaplayınca gayet de teknoloji forumu olmaktan çıkıyor burası, tr forum vs gibi birçok sohbet forumuna dönüyor. Ben sizin konuşmalarınızı görmek değil, bakmadığım konulara, içeriklere bakmak istiyorum ve bu da benim hakkım. İnsanlara yardım edebilirsiniz, yazılım sorununuzu, haberinizi paylaşabilirsiniz ama sohbet edeceskseniz "Söyle Rahatla" bölümü mevcut.
Sen de gördün bir problem oluyo 10 kişi koşturuyoruz herkes yardımcı olmaya çalışıyo, bu klup sayesinde rom,root,custom rom atmayı bile öğrendim ben sonradan geldim arkadaşlar saolsunlar benim saçma sapan sorularıma bıkmadan usanmadan cevap verdiler kullanıcı sayısı arttıkça burası da canlandı haliyle, istemeyen konuyu işaretler görmez bile bu konuyu sana gelince madem okumak istemiyorsun muhabbetleri sorunu sor git zaten cevapsız soru kalmıyor burada.Yandaki news feed in 15 inin 7-8 tanesini G2 konusu kaplayınca gayet de teknoloji forumu olmaktan çıkıyor burası, tr forum vs gibi birçok sohbet forumuna dönüyor. Ben sizin konuşmalarınızı görmek değil, bakmadığım konulara, içeriklere bakmak istiyorum ve bu da benim hakkım. İnsanlara yardım edebilirsiniz, yazılım sorununuzu, haberinizi paylaşabilirsiniz ama sohbet edeceskseniz "Söyle Rahatla" bölümü mevcut.
Sen de gördün bir problem oluyo 10 kişi koşturuyoruz herkes yardımcı olmaya çalışıyo, bu klup sayesinde rom,root,custom rom atmayı bile öğrendim ben sonradan geldim arkadaşlar saolsunlar benim saçma sapan sorularıma bıkmadan usanmadan cevap verdiler kullanıcı sayısı arttıkça burası da canlandı haliyle, istemeyen konuyu şaretler görmez bile bu konuyu,sana gelince madem okumak istemiyorsun muhabbetleri sorunu sor git zaten cevapsız soru kalmıyor burada,sen istemiyorsun diye muhabbet etmicek değiliz moderatörlerden burada muhabbet etmeyin tarzı bir uyarı gelmedi neye dayanarak kapatılacak diyorsun?Yandaki news feed in 15 inin 7-8 tanesini G2 konusu kaplayınca gayet de teknoloji forumu olmaktan çıkıyor burası, tr forum vs gibi birçok sohbet forumuna dönüyor. Ben sizin konuşmalarınızı görmek değil, bakmadığım konulara, içeriklere bakmak istiyorum ve bu da benim hakkım. İnsanlara yardım edebilirsiniz, yazılım sorununuzu, haberinizi paylaşabilirsiniz ama sohbet edeceskseniz "Söyle Rahatla" bölümü mevcut.
Yandaki news feed in 15 inin 7-8 tanesini G2 konusu kaplayınca gayet de teknoloji forumu olmaktan çıkıyor burası, tr forum vs gibi birçok sohbet forumuna dönüyor. Ben sizin konuşmalarınızı görmek değil, bakmadığım konulara, içeriklere bakmak istiyorum ve bu da benim hakkım. İnsanlara yardım edebilirsiniz, yazılım sorununuzu, haberinizi paylaşabilirsiniz ama sohbet edeceskseniz "Söyle Rahatla" bölümü mevcut.
Öncellikle dediğiniz çok saçma. Burdaki muhabbeti Söyle Rahatla konusuna taşırsak yan tarafta 7 8 tane Söyle Rahatla çıkıca, kısaca aynı işe geliyor.
Tarayıcınızın sık kullanılanlar kısmına şu link'i sabitlerseniz yeni mesajları konuları vs görmek için tıklayıp girebilirsiniz, Sağ taraf ufak bir kısım fakat burası herşeyin olduğu kısım: http://forum.shiftdelete.net/search.php?searchid=12425618
Eğer yasak olsaydı şimdiye kadar uyarı veya ban almış olurduk![]()
Telefonu kapatip actiysaniz veya reset attiysaniz bu olur dostum![]()
Bunu açıklayabilecek var mı![]()
Yok hiçbir şey yapmadımTelefonu kapatip actiysaniz veya reset attiysaniz bu olur dostum
IlgincYok hiçbir şey yapmadım![]()
Pardon ya bir kere modül kurduktan sonra kapatıp açmıştım,saolasın demek ondanmışIlgincnormalde kapatip acinca falan hep oyle oluyo
![]()
Evet evet ondan kaynaklaniyoPardon ya bir kere modül kurduktan sonra kapatıp açmıştım,saolasın demek ondanmış![]()
Uygulama yuklerken ve guncellerken virus koruma programlsrinda tarayarak yukleme ozelligi vardir buyuk ihtimal, ondan kasma yapabilir. Ben norton kullaniyordum bir aralar o da uygulamayi indirince kendi taramadan kurmaya izin vermiyorduArkadaşlar şu CM Security ile MC Afee virüs programları kurulu uygulama yüklediğimde yada güncelleme de lag oluşuyor yada kasma onlarla alakası var mı şimdiden sağolun
Sanırım dediğin gibi tarama bitince geçiyor sağol. [emoji3]Uygulama yuklerken ve guncellerken virus koruma programlsrinda tarayarak yukleme ozelligi vardir buyuk ihtimal, ondan kasma yapabilir. Ben norton kullaniyordum bir aralar o da uygulamayi indirince kendi taramadan kurmaya izin vermiyordu
Ne demekSanırım dediğin gibi tarama bitince geçiyor sağol. [emoji3]