Virility
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 119
G3 görünümlü G2 m
ata sağolsun

Viko olmadı bu viko,bu arada para sizde çok gibi galibaG2 si olan adama iphone 5s almak
![]()
Hayırlı olsun ama bişey merak ettim G2 den sonra oyuncak gibi gelmiyor mu ya ben 5 i aldım elime sarmadı hiç.![]()
En yakın zamanda video ve fotoğraf karşılaştırması bekliyoruz özellikle de gece çekimi.Gecen g2 ile tiyatroyu çekeyim dedim g2 ile berbat çıktı. İnternetten biraz izledim iPhone 5s gibi çeken telefon göremedim benDoğum günüm için babam İphone 5s almış bende babamı takoz lg optimus l9'dan kurtarıp g2mi ona verdim. Tabikide burdayım halende burda olucam muhabbet ettiklerimlede muhabbet edicem abilerimide unutmadım unutmayacam tabikideLG G2 Türkiye kullanıcıları sayfamdada yöneticiliğim devam ediyor sayfadan gitmedim. Sadece g2 yerine elimin altında 5s var istediğim zamanda g2 olabilicek. Sayfamda da g2 ile ilgili videolarda paylaşıcam.
Neden 2 tane apple şarzın var derseniz diğeri ipad minimin.beyler galiba ben ayfoncu oldum ha çok kötü bir hastalık aman diyim
![]()
En yakın zamanda video ve fotoğraf karşılaştırması bekliyoruz özellikle de gece çekimi.Gecen g2 ile tiyatroyu çekeyim dedim g2 ile berbat çıktı. İnternetten biraz izledim iPhone 5s gibi çeken telefon göremedim ben![]()
G3 görünümlü G2 mata sağolsun
![]()
Zaten iphone'lar rakiplerinden her zaman daha iyi çekmiştir şimdiye kadar. 4s'in kamerası bile oldukça iyi.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Dock'a bilerek mi 4 uygulama koyuyorsunuz yoksa 6 uygulama sığdığını bilmiyor musunuz?![]()
![]()
Son hali birazdan G3 kontrol paneli flashlıcam oldu mu sana G3![]()
Hacı tek sıkıntı var dock taki ikonların adı yazmasa harbi g3 olcak ya pardus romda bu yoktu temanın apkyı almayı unuttum![]()
O da eksik oluversinLazer odaklamayı nasıl yapsak?
![]()
Hacı tek sıkıntı var dock taki ikonların adı yazmasa harbi g3 olcak ya pardus romda bu yoktu temanın apkyı almayı unuttum![]()
6 tane koyunca yazmıyor![]()
Evet sırf bunun için 6 tane koydum saol![]()
Stock rom atarken Support tool %2 de hata veriyo beyler sorun ne olabilir ?
Stock rom atarken Support tool %2 de hata veriyo beyler sorun ne olabilir ?
Sürücüler hatalı ya da eksik olabilir.
Antivirüs varsa o engel olabilir.
Herşey tam antivirüsü de iptal ettim. Sürekli %2 de kalıyo. Yardım edebilirmisiniz ?
Hocam resim atarsanz daha iyi olur yada verdiği hatayı yazarsanız
Hocam lg nin sitesinden en son driverleri indirip deneyin antivirus filan kapayn indirdiğiniz kdz de hatalı olabilir
TYPE_WPARAM_UPGRADE_ERROR hatası alıyorum hocam.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
KDZ yeni indirdim yüklemiştim bi ara olmuştu şimdi sorun çıkartıyor.
Hocam büyük ihtimal driverden yapıyor ama evde başka pc varsa ordan deneyebilir misiniz ?
Başka pc yok malesef ya. KDZ'de sıkıntı olabilir mi acaba ?
Büyük ihtimal driverden kaynaklanıyor lg nin sitesinden son sürümleri indirip deneyin
Başka pc yok malesef ya. KDZ'de sıkıntı olabilir mi acaba ?
LG pc suite güncel değil ondan olabilir mi ?
O degil adam lg l9 a takoz dedi ya la pederi samsung c3530 dan kurtaramadim ben![]()