LG G2 Kullanıcıları Kulübü

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
G3 görünümlü G2 m :) ata sağolsun
9aquhu6a.jpg

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
Doğum günüm için babam İphone 5s almış bende babamı takoz lg optimus l9'dan kurtarıp g2mi ona verdim. Tabikide burdayım halende burda olucam muhabbet ettiklerimlede muhabbet edicem abilerimide unutmadım unutmayacam tabikide :) LG G2 Türkiye kullanıcıları sayfamdada yöneticiliğim devam ediyor sayfadan gitmedim. Sadece g2 yerine elimin altında 5s var istediğim zamanda g2 olabilicek. Sayfamda da g2 ile ilgili videolarda paylaşıcam.

Neden 2 tane apple şarzın var derseniz diğeri ipad minimin. :D beyler galiba ben ayfoncu oldum ha çok kötü bir hastalık aman diyim :P
En yakın zamanda video ve fotoğraf karşılaştırması bekliyoruz özellikle de gece çekimi.Gecen g2 ile tiyatroyu çekeyim dedim g2 ile berbat çıktı. İnternetten biraz izledim iPhone 5s gibi çeken telefon göremedim ben :)

PrestigeMan

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Hadi hayirlisi :) daha öncede demiştim bendede ip5s var fakat g2 kullanıyorum :mellow:

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
En yakın zamanda video ve fotoğraf karşılaştırması bekliyoruz özellikle de gece çekimi.Gecen g2 ile tiyatroyu çekeyim dedim g2 ile berbat çıktı. İnternetten biraz izledim iPhone 5s gibi çeken telefon göremedim ben :)

Zaten iphone'lar rakiplerinden her zaman daha iyi çekmiştir şimdiye kadar. 4s'in kamerası bile oldukça iyi.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

G3 görünümlü G2 m :) ata sağolsun
9aquhu6a.jpg

Dock'a bilerek mi 4 uygulama koyuyorsunuz yoksa 6 uygulama sığdığını bilmiyor musunuz? :P

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Arkadaşlar mesela s5 temasında hava durumunu odijinalin ustune gomuyorlar ama bu g3 temalarinda neden gomemiyorlar

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Zaten iphone'lar rakiplerinden her zaman daha iyi çekmiştir şimdiye kadar. 4s'in kamerası bile oldukça iyi.

Dock'a bilerek mi 4 uygulama koyuyorsunuz yoksa 6 uygulama sığdığını bilmiyor musunuz? :P

Yok ya bilerek 6 çok fazla bea :) bide eski telefondan el alışkanlığı

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
3ubahe4y.jpg

Son hali birazdan G3 kontrol paneli flashlıcam oldu mu sana G3:D

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Şu G3'ün hava durumu widget'ında ne buluyorsunuz ki? Bence çok kötü.

SuperMod

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Stock rom atarken Support tool %2 de hata veriyo beyler sorun ne olabilir ?

SuperMod

Asistan
Reaksiyon puanı
0

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
TYPE_WPARAM_UPGRADE_ERROR hatası alıyorum hocam.

KDZ yeni indirdim yüklemiştim bi ara olmuştu şimdi sorun çıkartıyor.

Hocam büyük ihtimal driverden yapıyor ama evde başka pc varsa ordan deneyebilir misiniz ?

Brendee

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Beyler oncelikle Berat geceniz mübarek olsun...
Bende gpro2 rom yüklü. Bu romda kullanabilecegim G3 teki akıllı uyarı uygulamasını bulabilirmiyiz? Daha telefon piyasaya surulmeden bircok özelliği g2 lere gelmiş sonuçta. Acaba buda var mıdır?

Birde geçenlerde g3 bildirim paneli icin uğraştım, tel kafayı yedi olmadı, komple romu yeniden kurdum. Bununda bendeki rom icin sağlam bi yapilma sekli varmidir?

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Başka pc yok malesef ya. KDZ'de sıkıntı olabilir mi acaba ?

Antivirüs, sürücülere hasar vermiş olabilir. Flashtool Offlinefix'i yeniden indir. Rehber'de anlattıklarımı en baştan tekrarla. Antivirüs bazı dosyaları siliyor.

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
O degil adam lg l9 a takoz dedi ya la pederi samsung c3530 dan kurtaramadim ben :D

Hocam takozdan kastım kalınlık değil, G2den bile ince şık güzel bir telefon ama artık şu anki devirde takoz gibi kaldı. Çoğu oyunu kasarak oynatıyor, arayüzde donmalar gecikmeler kasmalar oldu. Ramı yetersiz kalıyor. Bu yüzden takoz dedim yoksa tasarım falan incelik bir numara ya.