• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

LG G2 Kullanıcıları Kulübü

20C güzel olmuş 4.4.3 bekliyoruz bu yazilimda yenilikler iyileştirmeler var
1.Kamera optimasyonlar
2.Wifi sıkıntıları
3.Şebeke
4.Işık optimasyonu
Lg Telefona yeni özellik kazandırır umarım Motorola 4.4.3 aldı Telefon daha stabil oluyor Ram nasıl kullanır onu merak ediyorum G2 seni telefon olarak iyiki aldım 1.5 gün Şarjım gidiyor Telefonu takdir ettim 4000 mahlik G4 beklemedeyim :D

20C güzel olmuş 4.4.3 bekliyoruz bu yazilimda yenilikler iyileştirmeler var
1.Kamera optimasyonlar
2.Wifi sıkıntıları
3.Şebeke
4.Işık optimasyonu
Lg Telefona yeni özellik kazandırır umarım Motorola 4.4.3 aldı Telefon daha stabil oluyor Ram nasıl kullanır onu merak ediyorum G2 seni telefon olarak iyiki aldım 1.5 gün Şarjım gidiyor Telefonu takdir ettim 4000 mahlik G4 beklemedeyim :D
Eğer simdi söz verirse LG 2015in ilk çeyreğinde gelir artık 4.4.3 :D

Beyler çok araştırdım ama bulamadım,G2 Goldun arka kapağını kılıf olarak bulma şansım var mı?

Arkadaslar ya canimi sıktı arka tuslarin kilit ve ses kisma tusu gıcırdıyor sizdede oluyormu

Şu Arap Emirlikleri ne tembelmiş [MENTION=389247]SahabMert[/MENTION] . Bi güncelleme yapamadılar.

e3a9ymu7.jpg

e9u2uvuz.jpg

Şu Bluetooth bugundan kurtulmak lazım yahu. O zaman şarj süper olacak işte.

Vallahi benim 7 ay sonra şarj düzene girdi resmen son 6 şarjdır 6 buçuk saatten az ekran süresi almıyorum akıyor resmen. Bide bluetooth sorunu kalksa ne olur kimbilir. :)

La bi 20d almanya romu çakın telefona deli gibi şarzınız olsun :D

Vallahi benim 7 ay sonra şarj düzene girdi resmen son 6 şarjdır 6 buçuk saatten az ekran süresi almıyorum akıyor resmen. Bide bluetooth sorunu kalksa ne olur kimbilir. :)
Ben de onu diyorum ya. Ekran parlaklığı % kaçken alıyorsun bu süreleri?

Benim şarjim berbat ötesi bisey yaptigimda yok bi facebook bi tapatalk ekran parlaklığı otomatik yüzde 50 oyun yok müzik yok ama sarzim berbat ötesi varmi bi cozum stock 20 c türkiye romu var telde

Root var bide custom twpr recovery var zannedersem kernel ile alakalı çünki twpr recovery yuklenirken cloudfa isimli gelistiricinin kerneli yukleniyor yoksa baska sekilde custom recovery yuklenmiyor cloudyfa nin kernelide berbat sarj cok az

Root var bide custom twpr recovery var zannedersem kernel ile alakalı çünki twpr recovery yuklenirken cloudfanjn isimli gelistiricinin kerneli yukleniyor yoksa baska sekilde custom recovery yuklenmiyor cloudyfa nin kernelide berbat sarj cok az

Knock on olayını düzeltmek için yüklediğimiz kernel tam bir şarz sömürme canavarı

Cm slimkat pardusrom gibi rom kurdum ama orjinal rom performans olarak daha iyi custom romlarda fps düşüyor testlerde

Root var bide custom twpr recovery var zannedersem kernel ile alakalı çünki twpr recovery yuklenirken cloudfa isimli gelistiricinin kerneli yukleniyor yoksa baska sekilde custom recovery yuklenmiyor cloudyfa nin kernelide berbat sarj cok az

Onun yerine dorimanx 'in kernelini flaşla bir de. [MENTION=350013]memogoren[/MENTION] flaşlamıştı, bilmiyorum şarj durumu nasıl? Kendisinden bilgi almak isteriz. :)

Cm slimkat pardusrom gibi rom kurdum ama orjinal rom performans olarak daha iyi custom romlarda fps düşüyor testlerde

Evet stock en iyisi. Lg zaten custom rom killer. :)

Onun yerine dorimanx 'in kernelini flaşla bir de. @memogoren flaşlamıştı, bilmiyorum şarj durumu nasıl? Kendisinden bilgi almak isteriz. :)

Evet stock en iyisi. Lg zaten custom rom killer. :)

Tuna abi bak nerdeyse kullanmadığım rom kalmadı g2de en sorunsuz ve stabil çalışan CM11 diyebilirim. LG nin kendi stock romunda ben stabilite sorunları yaşıyorum neden? :D Modülleri kuruyorum bir kaç bişi flashlıyorum sonra full stabilite sorunu yaşıyorum bu yüzdende boş bir roma geçip bunda yapıyorum fakat kasma falan olmuyor :P

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Dorimanx in kernelini flashladim ben fakat kernel pek hoşuma gitmedi

Aslında bişi merak ediyorum, TWRP kurduktan sonra LGnin orjinal kendi kernelini kursak knock on şeysi düzelirmi? hemde orjinal kernel olur :D

Arkadaşlar video modunda odaklama sorunu yaşayan varmi..cozumu nedir..

G2 de slow motion çekeyim dedim yavaş olacağına hızlı çekim yapior sanki