Sucrofe
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 677
Beyler öhöm öhöm G2 diyoduk;D
İçimiz dışımız G2 oldu bilader. Seviyorsan aç konuş bence.

Beyler öhöm öhöm G2 diyoduk;D
[MENTION=397389]Sucrofe[/MENTION] [MENTION=380082]Vikings[/MENTION] = Kaplumbağ deden haha cok komiğizŞey [MENTION=350013]memogoren[/MENTION] şu arkadaş [MENTION=374275]Bloother[/MENTION] 'in yöntemi ile bu problemi çözdüğünü söyledi ona özel mesaj atarsan yardımcı olur
![]()
Biraz daha illegal apk yorumu yaparsanız kulübü kapatacaklar.
Hani biliyodun. Anlatsana. Çok bilmiş seni.![]()
Farkındaysan ayar vermedim yanındaki tiki işaretle dedimOperatörden internet ayarları istemekmi hala yöntem?
Operatörden internet ayarları istemekmi hala yöntem?
Ayarları ezbere biliyorsan APN'yi kendin kur.![]()
Biraz daha illegal apk yorumu yaparsanız kulübü kapatacaklar.
Hani biliyodun. Anlatsana. Çok bilmiş seni.![]()
Farkındaysan ayar vermedim yanındaki tiki işaretle dedim![]()
Sucrofe burayı terket
Erişim noktaları boşsa google playden apn turkey indir otomatik ayar veriyoapns yok dio bune
Sucrofe burayı terket![]()
![]()
İnandın mı sen hemen ?Ögeyi denetleden paintten falan yapmıştır.
denicem bi dkSucrofe burayı terket![]()
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Erişim noktaları boşsa google playden apn turkey indir otomatik ayar veriyo![]()
Yok bea şakasına diomİnandın mı sen hemen ?Ögeyi denetleden paintten falan yapmıştır.
O zaman internetten hattın ne ise araştırcan internet ayarını elle gircenbune loa :s
![]()
![]()
apn kendimmi yazacm bi ton şey var orda.sO zaman internetten hattın ne ise araştırcan internet ayarını elle girceneski yöntem
![]()
turkcell die bağrınıom yaUğraştırcan yane beni hat ne
olmadı ya ben şu müşteri hizmetlerini arim bi bkimŞu sayfadakileri aynen yap LİNK
Başka yapcak bişi yok belki sorun turkcell dedirolmadı ya ben şu müşteri hizmetlerini arim bi bkim
müşteri hizmetleri bi ayar verdi sağolsun oldu burdaki arkdaşlarda yardımcı olmaya çlştı yinede sağolunBaşka yapcak bişi yok belki sorun turkcell dedir![]()
![]()
Duvar kağıdı gibi, 3 boyutlu parallax, tam ekran, canlı, hava durumu isteyen var mı? Varsa pm atsın.![]()
![]()
Duvar kağıdı gibi, 3 boyutlu parallax, tam ekran, canlı, hava durumu isteyen var mı? Varsa pm atsın.![]()