LG G2 Kullanıcıları Kulübü

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Üslubunuz pek yakışık almadığı görüşündeyim. Bilsem neden burda yazayım. daha üslublu bir yaklaşım beklerken malesef biraz aşalağıyıcı bir tavır pek yakışmadı sanırım.

Kardeşim ne istion bildirim cubugundan çok merak ettim

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Amacım aşağılamak deil ne haddime ne yaparsan yap beni bağlamaz zaten

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Üslubunuz pek yakışık almadığı görüşündeyim. Bilsem neden burda yazayım. daha üslublu bir yaklaşım beklerken malesef biraz aşalağıyıcı bir tavır pek yakışmadı sanırım.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

sanal tuş değilde en üstte durum çubuğundan bahsediyorum değerli üstadlar.

Bu yöntem ile hem sanal tuşları hemde durum çubuğunu gizlediğimizi hatırlıyordum ama LG Pie Support ile değildi yanlış hatırlamışım. App Settings ile istediğimiz uygulamaya girip immersive moduna ayarladığımızda hem durum cubuğu hemde sanal tuşlar tamamen gizleniyor. Elimizi yukarıdan veya aşağıdan çektiğimiz geri geliyorlar. Kafam karıştı çünkü sanal tuş gizlemek için bir sürü yöntem varda. App Settings modülün adı.

etaskiner

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hadi üstad şunu bul ve banada tarif edersen baya dua alırsın çoook lazım

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
üstadım şimdi anlatıyım dicem ama uzun sürecek birazda karışık bir iş elinden geliyorsa yardım et yoksa özelden yazım

Bu rootsuz ancak launcher kurarsanız olur yoksa root yapıp vikings in dediği gibi xposed yükleyeceksiniz

bmw m3

Asistan
Reaksiyon puanı
0
sayın g2 kullanıcıları size bi sorum olacak bu telefon baya ucuzladı telefonu almak istiyorum tek mesele dayanıklılığı atıyorum evde otururken koltuktan düştü drop testlerdeki gibimi hemen çope mi çıkıyor tecrübelerinizi anlatırmısınız ve alırsam spigen kılıf mı alayım

etaskiner

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Nova launcher prime bu programı indirdiğimde izlemem gereken yol nedir çool oluyom ama napımm

SahabMert

Doçent
Reaksiyon puanı
0
sayın g2 kullanıcıları size bi sorum olacak bu telefon baya ucuzladı telefonu almak istiyorum tek mesele dayanıklılığı atıyorum evde otururken koltuktan düştü drop testlerdeki gibimi hemen çope mi çıkıyor tecrübelerinizi anlatırmısınız ve alırsam spigen kılıf mı alayım

Her telefon da olabilir dediğin şeyler şansa bağlı , ben almanı öneririm dayanıklılık fazla takma alırsın spigen bakarsın rahatına bu kadar basit. :)

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344

Dayaniklilik istiyorsan spigen kilif al armor kiliflar var sadelik ve incelik istiyorsan 0.2mm kiliflar var telefon cok guzel 5 gundur kullaniyorum sikinti yok tavsiye ederim

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677

Spigen Slim Armor ile çözülür. Dert etme. Benim sipariş ettiğim G2 de yarın geliyor. Spigen Slim Armor aldım yanında.

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91

Her telefon gibi bu telefonda kırılıyor. Her telefon gibi bu telefonda narin nazik bir telefon. Dayanıklılık için 3310 alınması lazım :P. Ben G2'im de Spiger Slim Armor kullanıyorum balkondan atıyorum kereta geriye geliyor o derece sağlam bir kılıf. Biraz dikkat bide spigen yeterli.

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119

1 aydr kılıfsz jelainsz kullaniom bi kere yuz ustu yere dustu çizik yok şansa bağlı tabi

SahabMert

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Ebay'dan alışveriş yapan varmı Sticker aldım Alüminyum görünümlü G2, kargoya verileli 18 gün oldu henüz gelmedi normalde 4 gün önce gelmeliydi en geç ne yapmalıyım bilen biri yardımcı olabilir mi?

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677

Spigen Slim Armor istiyorsan buyur. Yanında da birsürü hediye var. %99 iyi oy almış. Ben sipariş ettim. Ama daha elime ulaşmadı. KEFİL DEĞİLİM.

http://urun.gittigidiyor.com/cep-te...-armor-orjinal-kilif-115380420?urvid=12684377

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Ebay'dan alışveriş yapan varmı Sticker aldım Alüminyum görünümlü G2, kargoya verileli 18 gün oldu henüz gelmedi normalde 4 gün önce gelmeliydi en geç ne yapmalıyım bilen biri yardımcı olabilir mi?

45 gune kadar suresi vardi sanirim

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Nova launcher prime bu programı indirdiğimde izlemem gereken yol nedir çool oluyom ama napımm

Şöyle yapılıyormuş novayı aç ana ekrana basılı tut menuden nova eylemlerini seç sonra bildirim çubuğunu deiştire bas.
Yalnız bilmiosan sölim knock on u nova launcher kullandığın zaman kullanamazsın

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Beyler yarın G2'm geldiği zaman şunları adım adım uygulayacağım ama doğru mu değil mi söylerseniz sevinirim.

1. G2 geldiğinde şarj etmeden hemen açacağım ve şarj uyarısı verince şarj edeceğim.
2. İMEİ kaydına bakacağım şu siteden: http://www.mcks.gov.tr/tr/imeisorgu.php
3. Ölü pixel var mı diye bakacağım. Kod bilen varsa söyleyebilir mi? Yoksa Google Play'den mi ölü pixel için uygulama mı indirmeliyim? Eğer ''Google Play'den indir'' diyorsanız önerdiğiniz ölü pixel uygulaması var mı?

Soru: Geldiği an hemen KitKat güncellemesi yapmalı mıyım?

Başka yapmam gereken bir şey varsa söyleyin lütfen.

bmw m3

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bide bi sorum daha olcak distrübtör garantilimi alayım ithalatmı arada 200tl fiyat farkı var 32gb liklerin

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Beyler yarın G2'm geldiği zaman şunları adım adım uygulayacağım ama doğru mu değil mi söylerseniz sevinirim.

1. G2 geldiğinde şarj etmeden hemen açacağım ve şarj uyarısı verince şarj edeceğim.
3. Ölü pixel var mı diye bakacağım. Kod bilen varsa söyleyebilir mi? Yoksa Google Play'den mi ölü pixel için uygulama mı indirmeliyim? Eğer ''Google Play'den indir'' diyorsanız önerdiğiniz ölü pixel uygulaması var mı?

Telefona 3845#*802# yaz Hw device>Lcd test>manual test yap ekrana basarak renk deiştirebilirsin bence kitkata güncelle gitsin ve şarjı batarya ikonu içindeki elektrik simgesi gidene kadar yapmayı unutma

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Kafa buluon heralde.

İnsanlar buraya aşağılanmaya sinirlenmrye gelmiyor. Bilgi sahibi olmaya geliyor.eğer kafa bulduğunu dusunuyosan git forumdan. Burası bilgi paylaşılan,yardimlaşilan bir forum. Her merak edene çıkışırsan ne anlamı kalır bu forumun?

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Telefona 3845#*802# yaz Hw device>Lcd test>manual test yap ekrana basarak renk deiştirebilirsin bence kitkata güncelle gitsin ve şarjı batarya ikonu içindeki elektrik simgesi gidene kadar yapmayı unutma

Geldiği an hemen mi güncellemeliyim? Eğer hemen diyorsanız hiçbir şey yüklemeden güncellerim ve daha sağlıklı olur diye düşünüyorum.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

@OxyGEN @Bloother @Vikings eğer müsaitseniz sizin fikirlerinizi de almak isterim. Forumda en bilgili olanlardansınız. Yarın G2'm geldiği zaman şunları adım adım uygulayacağım ama doğru mu değil mi söylerseniz sevinirim.