LG G2 Kullanıcıları Kulübü

mamiko

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Hadi beyler bana öneride bulunun kaliteli grafikli oyun arıyorum g2 var oynayacak oyun bulamıyorum popüler oyunların hepsini oynadım ama belki benim bilmediğim kaliteli oyunlarda vardır..

Oynadıklarmdan bazıları : rr3,mc4,dead trigger 2, asphalt 8 vs..

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Yani geldiğinde hemen açmalı mıyım? Hemen açsam da şarj uyarısı verince mi şarj etmeliyim yoksa şarjı tamamen bitirip mi şarj etmeliyim?
Aç, kullan, şarjını %5'e indir tak. 4 saat şarj et. Bu sürede hattını takma. İmei kaydını kontrol et bir de. Tüm testleri yapıp sağlamlığından emin olunca hattını tak ve kullan.
Arkadaslar soru geliyor ben telefonu gece sarjda birakiyorum sabaha dolu aliyorum ancak bunun vir zarari var mi cunku yeni nesillerde dolunca kesiyor baglantiyi diye biliyorum

Uzun vadede pili öldürür. Pil simgesinden, şarj simgesi kaybolunca çek.

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Hadi beyler bana öneride bulunun kaliteli grafikli oyun arıyorum g2 var oynayacak oyun bulamıyorum popüler oyunların hepsini oynadım ama belki benim bilmediğim kaliteli oyunlarda vardır..

Oynadıklarmdan bazıları : rr3,mc4,dead trigger 2, asphalt 8 vs..

Nova 3 ve six guns ı dene bide fifa 2014 full sürümü de guzel

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Bu 20c den sonra bugün başıma bisi geldi bi anda aşırı ısındı herşey kapalı olmasına rağmen uygulamalar veri wifi filan şarj da çok çabuk inmeye başladı dedim bekliyim 10 dk snra gene aynı yeniden başlatınca düzeldi bu neden olmuş olabilir orjinal romunu kullanıyorum almanya 20 dye mi donsem

seyithan42

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Aç, kullan, şarjını %5'e indir tak. 4 saat şarj et. Bu sürede hattını takma. İmei kaydını kontrol et bir de. Tüm testleri yapıp sağlamlığından emin olunca hattını tak ve kullan.

Uzun vadede pili öldürür. Pil simgesinden, şarj simgesi kaybolunca çek.

Bende öyle yapıyorum sabaha kadar kalıyor sarzda sıkıntı olurmu gerçekten yaa

NSIndestructibL

Asistan
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=374275]Bloother[/MENTION] Sizce hangisi daha güzel duruyor üstteki benim tasarımım alttaki telefonun :)

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Öncelikle hayırlı olsun, telefon gelince ölü piksel testi vb. şeyleri yap sonra şarj bitene kadar kurcala herşeyine bak zaten o heyecanla istemeden heryeri kurcalıyorsun sonra şarjı doldur pil içindeki elektirik simgesi gidinceye kadar, imei kontrol etmeyide unutma bu arada ve güle güle kullan. :)

Eyvallah kardeşim.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

"Pilin %5'in altına inmesi zararlı" diye duymuştum. Yanlış mı biliyorum acaba? Birde ilk günden telefona yüklenmek telefona zarar verir mi? Telefon geldiğinde Asphalt 8'i yükleyip oyun performansına bakmayı düşünüyorum da.

SHeRİFF-1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
G3 tema'sı çok iyi fakat şu ''Uygulamalar'' iconu değiştirilebilse güzel olucak. Ayrıca yükledim g3 temasında GooglePlayStore İcon'u dahi yok.

tugrul_27

Doçent
Reaksiyon puanı
116
işte benim zooper widgetle hazırladığım G3 hava widgeti
ty6ebu5y.jpg

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Ben tam yatarken bitiyor sarj o yuzden sabaha kadar birakiyorum sorun olmaz diyen var [MENTION=374275]Bloother[/MENTION] enerjiyi kesiyorsa niye insin ki

RedDevil

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Ben tam yatarken bitiyor sarj o yuzden sabaha kadar birakiyorum sorun olmaz diyen var [MENTION=374275]Bloother[/MENTION] enerjiyi kesiyorsa niye insin ki

Önceki şarj aletlerinde otomatik şarj kesme yoktu. Yeni LG'nin bu özelliği var. Örnek olarak şarja taktığımız zaman bakın ısınıyor. Sonra %100 dolu işaret gittiği zaman bakın soğuk. Bu şarj aletinin dolduğu zaman kendini kapattığını gösteriyor. Kısaca dursa zararı yok.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Şarjı kesmiyor sanırım. Kesseydi bir süre sonra 99'a düşerdi şarjdayken kullandığımızda. Şarj simgesi kaybolunca telefonu şarjdan çekmeden kullanın yoğun bi şekilde. Hatta oyun oynayın. Eğer şarjı 100'ün altına düşmezse kesmiyordur mantıken. Zaten telefon da bize özellikle, batarya doldu, şarjı çıkarın diye uyarı veriyor. Şarjı kesmiş olsa bu uyarı çıkmaz, dolsa bile akım az da olsa devam ediyor. Bu benim düşüncem tabi, siz bu durumu nasıl açıklarsınız bilemem.

mu86

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
1
Sarji kesiyor tabi akim duruyor ama cihazı kontrol altinda tutup sarjda eger cihazi kullanirsan gücü sarj aletinden sagliyor.bataryayi bosaltmiyor..bu da benim bakış açım: ) (daha önce n8 vardi nokia sarjda iken 3g üzerinden görüntülü görüşme yapardım cihazin sarji sarjda olmasina rağmen biterdi vede acayip isinirdi) 😄

mamiko

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Şarjı kesmiyor sanırım. Kesseydi bir süre sonra 99'a düşerdi şarjdayken kullandığımızda. Şarj simgesi kaybolunca telefonu şarjdan çekmeden kullanın yoğun bi şekilde. Hatta oyun oynayın. Eğer şarjı 100'ün altına düşmezse kesmiyordur mantıken. Zaten telefon da bize özellikle, batarya doldu, şarjı çıkarın diye uyarı veriyor. Şarjı kesmiş olsa bu uyarı çıkmaz, dolsa bile akım az da olsa devam ediyor. Bu benim düşüncem tabi, siz bu durumu nasıl açıklarsınız bilemem.

Kardeşim aynı soruyu lg ye sordum bir.sorun olmaz bataryanıza herhangi bir zararı olmaz dedi neden inat ediyosun :P

Ümitt

Profesör
Reaksiyon puanı
52
Biraz alakasız olcak kusura bakmayın. G3 Launcherı çıktı mı? :)

mu86

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
1
Konuyu degistirelim sizce görüntülü konuşma icin en iyi uygulama hangisi telefondan.(lg ye hepimiz yazsak görüntülü görüşme getirmezlermi ki)

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Konuyu degistirelim sizce görüntülü konuşma icin en iyi uygulama hangisi telefondan.(lg ye hepimiz yazsak görüntülü görüşme getirmezlermi ki)

Görüntülü görüşme 4g üzerinden var diye biliyorum 4g hele bi gelse

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
[MENTION=374275]Bloother[/MENTION] haklı. Şimdi şöyle düşünün: Yemek yiyorsunuz ve doydunuz. Ama hala yemek yemeye devam ediyorsunuz. Aşırıya kaçtığınızı düşünün. Şişersiniz. Şarj durumu da bu örnekteki gibi diye düşünüyorum. Üstelik bataryayı şişirebilir.

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Elektrik simgesi kaybolduktan sonra şarj etmiyor diye biliyorum,ilk şarj edişte bakıcam buna bakalım kim haklı çıkıcak:)

mamiko

Asistan
Reaksiyon puanı
1

Sanırım patent meselesi patentini alıp koyabilirdi ancak görüntülü görüşmeyi

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Arkadaşalar şöyle izah ediyim. Telefonu takın %100 olsun ve elektrik işareti gitsin. Ardından şarz ağletine dokunun. Soğuk olduğunu görüceksiniz. %90 95 de şarz ederken dokunun bide alev alev yandığını hissedeceksiniz. Elektrik işareti halen daha doldurduğunu gösteriyordur. İşaret kaybolduğunda telefona bir yükleme yapılmıyor ve şarz ağleti kendini bir nevi kapatıyor bu yüzden soğuyor. Eğer şarzda takılıyken kullanmaya başladığınızda bir miktarını bataryadan alınca şarz ağleti tekrar devreye giriyor. O bir miktar dediğim %99 a inmesinden bahsetmiyorum, birazcık kullanın %99 a inmesin %100 de kalsın görüceksinizki Elektrik işareti tekrar ortaya çıkıcak. LG bunuda düşünmüş işte. Telefonu akşam yatarken koyup sabah kalkınca alan insanlar var. Bir noktadan sonra doldurmayı bırakıyor ve şarzda kalması telefona bir hasar vermiyor. Yukardaki arkadaş demişki yemek yedik doyduk ama halen daha yiyoruz. Hayır bu yanlış. Şarzı zaten kesiyor, eğerki %100 olup elektrik işareti gittikten sonra halen daha şarz etmeye devam etseydi o uyuduğumuz süre içerisinde batarya patlardı. Dediğimi uygulayın arkadaşlar. Telefonu şarza taktığınızda elektrik işareti gittikten sonra halen prizde takılı bırakın arada elinizle şarz ağletine dokunun. Soğuk olucaktır. Elektrik işareti gitmeden önce dokunursanız alev alev olduğunuda hissedeceksiniz :) Hadi artık bu yorumda nokta olsun daha fazla uzatmayalım arkadaşlar şarz muhabbetini. İtirazı olan kendince haklı olsun burdan devam etmeyiniz.

mu86

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
1
Evet patentle ilgili hatta nokianin windows phonelerinde bile yok su anda tek samsungda kaldi galiba :) bi ara htc ye yazdım bu konu ile ilgili calisma yapiyoruz demişlerdi. .