LG G2 Kullanıcıları Kulübü

tugrul_27

Doçent
Reaksiyon puanı
116
Marketten Xposed modulunu indir xposed frameworktan modulu aktif et ve teli yeniden başlat daha sonra xposed modulun içine gir orda theme tweaks var ordan enbasata theme tweaks i aktif et daha sonra navigationbar ayarlarina gir en alttan ikinci seçeneği aktif et teli yeniden başlat tel acildiktan sonra ayarlar ekran kısmından on dokunmatik tuslara gel tuş kobminasyonundan istediğin tuşları ayarlar bu kadar

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Beyler bugün G2 alacağım GALİBA. :) Hepsiburada'da pahalı, Gittigidiyor'a da babam güvenmiyor. Kliksa'da çok uygun fiyata var. Sabancı'nın olduğu için de güveniyoruz Kliksa'ya. 32 GB alacaktım ama Gold rengi var sadece. 16 GB'lık G2'de, siyah rengi var. Gold alırım diye düşündüm ama bir türlü sevemedim. 16 GB'lığında yetmeyeceğini düşünüyorum. Gold'u sevsem bile babam siyahtan başka almaz. Yani 16 GB şart oldu. Fazla fotoğraf çekmem. Büyük boyutlu oyun olarak Asphalt 8 yüklerim. Sizce yeter mi 16 GB?

Gittigidiyordan al link attim gecmis sayfalarda delta grantili

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
http://img.tapatalk.com/d/14/05/29/ynatedam.jpg[/IMGbu resmin arka planını siyah yapabilirmiyiz ki ? @[B][URL="http://forum.shiftdelete.net/member.php?u=374275"]Bloother[/URL][/B] @[B][URL="http://forum.shiftdelete.net/member.php?u=381829"]A.canal[/URL][/B] @[B][URL="http://forum.shiftdelete.net/member.php?u=382605"]OxyGEN[/URL][/B] @[B][URL="http://forum.shiftdelete.net/member.php?u=380082"]Vikings[/URL][/B] ve diğerleri :)[/QUOTE]
çok uğraşırsın. Yaklaşık 5-6 saat fln. ama photoshop a gerek yok paintten bile yaparsın ama tamamen siyah olmaz buna. bazı yerlerde açık renkler kullanmalısın

[COLOR="silver"]- - - Mesaj Güncellendi - - -[/COLOR]

[quote="Vikings, post: 3351709"]Öncellikle elimizdekinin bir telefon olduğunu unutmayalım :) İçinde fan olmadığı için ve yüksek grafik ve çözünürlülük gerektiren oyunlar elbette ısınma yapıcak. Telefonuna bir zarar vericeğini düşünmüyorum çünkü bu düşünülüp tasarlanmış. Eğerki bişi olursa servise yollarsın. Zaten herkesin yapması gereken bişi diye düşünüyorum. Telefonu ilk aldığımızda %100 den %0 a indirene kadar en ağır oyunları oynamak telefonumuzu cayır cayır yandırmak ve donanıma hasarı varmı bakmak eğer varsa yenis iile değişim talep ederiz :D[/QUOTE]
ben yaptım snra telefona baktım dokunamıyom hemen dondurucuya attım 1 dk de telefonunum hazır :D

[COLOR="silver"]- - - Mesaj Güncellendi - - -[/COLOR]

[quote="SahabMert, post: 3351705"]Arkadaşlar bu aralar GTA SA ve Modern Combat 4 ve NFS MW gibi ağır oyunlar oynuyorum 1 saati geçiyor genelde fazla ısınma ilerde ne gibi sorunlara yol açabilir zararları nedir?[/QUOTE]
telefonlar senin ulaştıgın sıcaklıgında üstündeki sıcaklıklara göre tasarlanır bu yuzden birşey olmaz ancak ısındıkca li-poly bataryalar daha cabuk bıter bu yuzden her 30 dk da bır telfonu soğut (mesela ben dondurucuya atarım)

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Beyler bugün G2 alacağım GALİBA. :) Hepsiburada'da pahalı, Gittigidiyor'a da babam güvenmiyor. Kliksa'da çok uygun fiyata var. Sabancı'nın olduğu için de güveniyoruz Kliksa'ya. 32 GB alacaktım ama Gold rengi var sadece. 16 GB'lık G2'de, siyah rengi var. Gold alırım diye düşündüm ama bir türlü sevemedim. 16 GB'lığında yetmeyeceğini düşünüyorum. Gold'u sevsem bile babam siyahtan başka almaz. Yani 16 GB şart oldu. Fazla fotoğraf çekmem. Büyük boyutlu oyun olarak Asphalt 8 yüklerim. Sizce yeter mi 16 GB?

Film yüklemezsen ve müzik arşivin büyük deilse yeter tabi

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Sanal tuşlara baktığımda sağdan 2 ci tuş G2'de yok diye biliyorum. Bişiler yüklemiş arkadaş ama söylemiyor.
ahaha la bundan kolay ne var :D g2 xposed indir snra (root gerektirr) gezinme cubugundan home tusunu yada ıstediğin tuşun simgesine tıkla ve g2 resmini koy :D istediğin resimleri koyabilirsin :D

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Kardeş arkası gold önü siyah diye biliyorum. O yüzden içime sinmedi.
hayır ıkı tarafı da gold

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
ahaha la bundan kolay ne var :D g2 xposed indir snra (root gerektirr) gezinme cubugundan home tusunu yada ıstediğin tuşun simgesine tıkla ve g2 resmini koy :D istediğin resimleri koyabilirsin :D

Vay anasını ne cahilmişiz :D 2 gündür Banshee dizisi ile kafayı yedim dün 10 bölüm bugunde 2 ci sezonun son bölümünün son partındayım. Bitsin sana özel mesaj ile dönücem :D detaylı anlatırsın yada watsaptan telegramdan fln :D

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Marketten Xposed modulunu indir xposed frameworktan modulu aktif et ve teli yeniden başlat daha sonra xposed modulun içine gir orda theme tweaks var ordan enbasata theme tweaks i aktif et daha sonra navigationbar ayarlarina gir en alttan ikinci seçeneği aktif et teli yeniden başlat tel acildiktan sonra ayarlar ekran kısmından on dokunmatik tuslara gel tuş kobminasyonundan istediğin tuşları ayarlar bu kadar
sen çok ugraşmışsın. g2 xposed indirip gezinme cubuguna tıklasaydın görürdün. freedom ile de pro versiyon yapardın kullanırdın

Vay anasını ne cahilmişiz :D 2 gündür Banshee dizisi ile kafayı yedim dün 10 bölüm bugunde 2 ci sezonun son bölümünün son partındayım. Bitsin sana özel mesaj ile dönücem :D detaylı anlatırsın yada watsaptan telegramdan fln :D
telegram ı bi tek [MENTION=374275]Bloother[/MENTION] kullanıyo dıye bılıyodum :D

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Merhabalar. İyi haftasonları :D
Yakında inşallah aranıza katılıcam ve aktif olucam bu konuda.
Genelde mesajlarınızı okuyorum ama telefonu kullanmadığım için sohbetlerinize katılamıyorum :)

Benim ufak bir sorum olucak.Biraz meraktan :D
Telefonunuzda kaç uygulama var ? (google play'den indirilmiş olarak)

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Merhabalar. İyi haftasonları :D
Yakında inşallah aranıza katılıcam ve aktif olucam bu konuda.
Genelde mesajlarınızı okuyorum ama telefonu kullanmadığım için sohbetlerinize katılamıyorum :)

Benim ufak bir sorum olucak.Biraz meraktan :D
Telefonunuzda kaç uygulama var ? (google play'den indirilmiş olarak)

Ilginç bir soru 35 40 tane var :)

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
sen çok ugraşmışsın. g2 xposed indirip gezinme cubuguna tıklasaydın görürdün. freedom ile de pro versiyon yapardın kullanırdın

telegram ı bi tek @Bloother kullanıyo dıye bılıyodum :D

Bende onun yüzünden indirdim :D Tuna abi olmasa telegramı kullanan kimse olmayacak A:SD

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Bende onun yüzünden indirdim :D Tuna abi olmasa telegramı kullanan kimse olmayacak A:SD
ahahahah :D :D bende [MENTION=381829]A.canal[/MENTION] sayesinde whats app kullanıyorum :D :D

Ben şimdi internetten görsellere baktım ve orada da önü siyah arkası gold renginde. Yanlışın olmasın kaptan?
bi yerde öyle görmüştüm oyuzden dedim

seyithan42

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ya arkadaşlar kuşku bi sorum olacaktı şimdi marketten indirdiğini uygulamaların ana ekrana kısayol olmamasını.istemiyorum nasıl olacak :)

Theurer

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Gençler G2 metal bumper isteyen varsa malum satış sitelerinde mevcut, kaptım 1 tane

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Telegram daha iyi bir kere. G2'mi basarım. :P

Telegram mslümn bi kre tm mı? .s.s :D bu arada g2ni neye basarsın anlamadım :D

Ha anladım sanırım. G2 ni telegramın wazaptan daha iyi olduğuna basıyosun :D hiç bişi anlamadım ama hadi bakalım :P

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Telegram mslümn bi kre tm mı? .s.s :D bu arada g2ni neye basarsın anlamadım :D

Ha anladım sanırım. G2 ni telegramın wazaptan daha iyi olduğuna basıyosun :D hiç bişi anlamadım ama hadi bakalım :P

Çok cahilsin viko. :D

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Beyler beyaz g2me spigen kap alcam ne renk iyi gider kullananlar yardmcı oln ltfen internette full siyah g2 ile resimleri var