hayır bişi yok.sGüncellemeye baktn mı 25 mb gibi bi guncellemeyle geliodu
ne yaniii a lara gelmiyormuu20d veya 20b ile geldi knock code. O yuzdendir
hayır bişi yok.s
- - - Mesaj Güncellendi - - -
ne yaniii a lara gelmiyormuu
hayır bişi yok.s
ne yaniii a lara gelmiyormuu
anlamadımmmBildigim kadariyla a olanlar isletim sistemi guncellemesi. B,c,d gibi olanlarda lg'nin kendi guncellemeleri
anlamadımmm
AME ne amerikamı . oraya ne zman gelirse o zmanmı.s
e 20a ne . ona giden güncellemede lg den degilmide knock code yok .sdSimdi soyle anlatayim. Sizde 80220A var. Bende 80220D. 20A olan kitkat. 20D olan kitkat ve knock code. Knock code lgnin kendi yazilimi. Anlatabilmisimdir umarim.
anlamadımmm
AME ne amerikamı . oraya ne zman gelirse o zmanmı.s
hayır ya orjinal romAmerikaya gelmesi lazm heralde daha once stock rom flashladınız mı
e 20a ne . ona giden güncellemede lg den degilmide knock code yok .sd
hayır ya orjinal rom
ilk verilenee nie düzeltme die bişi gelmiyoooO zaman bekleyeceksiniz mecbur rom olayı şöyle 20a ilk verilen kitkat surumu b,c,d ise hata duzeltmeleri ve uygulama güncellemeleri icin verilen guncellemeler
yine anlamadım10A jellybean 20A kitkat. Bunlar google isletim sistemi guncellemeleri. Guncellemeleri LG dagitiyor fakat kendi yazilim guncellemelerini farkli dagitiyor.
ilk verilenee nie düzeltme die bişi gelmiyooo![]()
![]()
ilk verilenee nie düzeltme die bişi gelmiyooo![]()
yine anlamadım![]()
)
yani şöyle diim ben 4.4.2 yapmadan önce jellybean di ya keşke baksaydımda tahminimce şey yazıordu sanırsam D80210a sonra güncelledim D80220a kitkatmı olu ?10 ile başlayanlar jellybean romları 20 ler kitkat anlamayacak bisi yok
yani şöyle diim ben 4.4.2 yapmadan önce jellybean di ya keşke baksaydımda tahminimce şey yazıordu sanırsam D80210a sonra güncelledim D80220a kitkatmı olu ?yanlşm varsa düzeltin
gelirse knock code kesin gelecek peki yanında şu düzeltmeler olurmu arka planda saçma açık kalanlar. şarj şeydi vsGelecek iste guncelleme sabredin .d herkese gelcek
bidahaki güncellemede yine 20a mı yazacakAynen ole![]()
Bu sene Sony dışında bütün firmalar saçmaladı sanırım. Tamam 2GB ram de yetiyor ama 3 koysan ölür müsün?
gelirse knock code kesin gelecek peki yanında şu düzeltmeler olurmu arka planda saçma açık kalanlar. şarj şeydi vs
bidahaki güncellemede yine 20a mı yazacak
Abi ram ile ilgili bir bilgi verilmedi ki lansmanda. Hatta islemciden bile bahsetmediler. Nerden cikti bu 2gb seyi?
SDN bahsediyor. Ben de anlamadım. Ama sanırım GM gibi 2 versiyon çıkacak. Biri 32GB rom, 3GB ram olacak. Bizi ilgilendiren model de bu.
SDN bahsediyor. Ben de anlamadım. Ama sanırım GM gibi 2 versiyon çıkacak. Biri 32GB rom, 3GB ram olacak. Bizi ilgilendiren model de bu.
neden ilk çıkan geriden geliooooBidahaki guncelleme 20b olur buyuk ihtimal ama duzeltmeler nasl olur şarjı etkilermi bilemicem![]()