LG G2 Kullanıcıları Kulübü

NSIndestructibL

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ben sadece izlenimlerimi paylaştım kimse rahatsız değilse sorun yok elbette gerçi olan kişide söylemez böyle sert tepki alacağını bilir.Whats app konusu da şöyle mesela biz online oyun oynardık oyunda öle daha çok oyun hakkında whats appta bide grup kurardık orda biraz daha samimi küfürlü ve her konuda konuşurduk güzel olurdu ben o şekilde düşündüm ama tabi yanlış anladınız.Siz 2sini burada birarada yürütüyoruz daha iyi oluyor sıkıntı yok diyorsunuz o zaman sıkıntı yok zaten.Tekrar tekrar söylüyorum kesinlikle karışma hakkım yok istediğiniz gibi konuşursunuz ben sadece izlenimlerimi yazdım.Canınızı sıktıysam kusura bakmayiniz.

PrestigeMan

Profesör
Reaksiyon puanı
157
hmm yani anlamış kadarıyla şöyle . taş çatlasa 10 saat filan ekran süresi olabiliyoruz stabil kullanımda ama sen %100 çek kenera koy 3 gn alırsın demek istiyorsun . yanlışım varsa düzelt.

bugün ki kullanımı anlatim sabah %100 ken şarjdan çektim 7de . 7 den sonra mobil veriyi açtım 1 saat mobil veri açıktı . o esnada facebook whatsapp bide normal sms le konuşuyordum. artı bide arada o bi saatlik süre iiçinde toplasan 15-20 dk clash of clans a girdim. 8den sonra mobil veriyi öğlene kadar kapattım o süre içinde normal sms full. artı 10 dk gta sa. 10 dk okey 20 dkda kamera ile takıldık . öğlenden sonra mobil veriyi eve kadar açtım 1de eve geldim tabi o süre içinde yine full sms var facobook filan . neyse eve geldigimde ise mobil veriyi kapattım wıfı full açıktı . halada açık arada . eve geldigimde ise sadece sms arada oyun oldu ve şu bunu yazmdan önce %50 idi bişi ypmyıp koydum şimdi baktım 49 .sd çokmu taktım aacaba

3000bin mah ve buyuk ekran fazla buyutmeyiniz. Gozunuzde gayet normal kullanim

oocinn_

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Ben sadece izlenimlerimi paylaştım kimse rahatsız değilse sorun yok elbette gerçi olan kişide söylemez böyle sert tepki alacağını bilir.Whats app konusu da şöyle mesela biz online oyun oynardık oyunda öle daha çok oyun hakkında whats appta bide grup kurardık orda biraz daha samimi küfürlü ve her konuda konuşurduk güzel olurdu ben o şekilde düşündüm ama tabi yanlış anladınız.Siz 2sini burada birarada yürütüyoruz daha iyi oluyor sıkıntı yok diyorsunuz o zaman sıkıntı yok zaten.Tekrar tekrar söylüyorum kesinlikle karışma hakkım yok istediğiniz gibi konuşursunuz ben sadece izlenimlerimi yazdım.Canınızı sıktıysam kusura bakmayiniz.

Yanlış anlamayın sert bi tepki vermedim ben. Aksine dikkat ettim düzgün konuşmaya.

NSIndestructibL

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Sanırım bir süre yazmasam iyi olacak.Ortamı gerdiğim için özür dilerim sizlerden.Gidip biraz ders çalışayım boş kalmak yaramıyor insana.Akşam inşallah iddaların aksine güzel bir cihaz duyurur lg teknolojiyi yeniliği seviyoruz kendinize iyi bakın.

Subserosa

Asistan
Reaksiyon puanı
1
70 MB boyutunda bir güncellemeden bahsediliyor, nedir ne değildir acaba?

SahabMert

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Yok yok tartisma yaratacak kelimelerden uzak duralim. Bosu bosuna aramizi bozmayalim :) g3 lansmani var aksam 8 de youtube den canli yayinlanacak onu dusunun ve rahatlayin :)

Sorma ya gece saat 10 a alarm kurup yattım İstanbul lansmanı için meğerse lansman Londra vb. şehirlerden bir gün sonra imiş boşuna kalktım umarım değerli uykumu böldüğüme değer bir cihaz ortaya çıkar burdan herkese selamlar akşam görüşmek üzere hayırlı günler. :)

RedDevil

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Yüzme ve arkasından kese. Birde üstüne pide gibisi yok. Özenmeyin 😰
pyvy5a2a.jpg

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Bogazinda kalsin demicem cunku bende kocaman kocaman lahmacun yedim. Hepisi de midemde [emoji48]

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar benim tel d80220a ame xx herkesin farklı ve bende voice mate yok ya

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Lg g3 çıktı ama g2 daha iyi bence pil ömrü desen daha iyi kamera falan aynı ekran yüksek oldugundan performans olarak g2 gene onde olacaktır gerek yok almaya g3 ü

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Canlı yayın nerede bekliyoruz [MENTION=381829]A.canal[/MENTION] :D

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Teknoloji devi LG'nin yeni amiral gemisi olacak olan LG G3, uzun zamandır gündemimizi meşgul ediyordu. Hakkında onlarca söylenti, iddia ve sızıntı çıkan LG G3 beklendiği üzere bugün resmi olarak tanıtıldı. LG G3, LG'nin Londra, New York, ve San Francisco'da eş zamanlı olarak düzenlediği etkinliklerle az önce resmen duyurulmuş oldu.

Şu an itibarıyla dünyanın en keskin ekranına sahip telefon unvanını eline geçirmiş olan LG G3'te 5.5 inç büyüklüğünde, 1440 x 2560 piksel çözünürlüğünde bir IPS LCD ekran bulunuyor. Cihazın bu ekranı tam olarak 538ppi piksel yoğunluğuna sahip. 146.3 x 74.6 x 8.9mm boyutlarında ve 149 gram olan LG G3, gücünü ise 2500 MHz saat hızında çalışan dört çekirdekli Snapdragon 801 8974 çipsetten alıyor.

Cihazın bu işlemcisi ise 3GB RAM ve Adreno 330 GPU ile destekleniyor. LG G3'te ayrıca 13 MP çift flaşlı arka kamera, 2.1 MP ön kamera, 32GB dahili depolama, 128GB'a kadar microSD desteği, 3000 mAh batarya gibi özellikler mevcut.

Metalik siyah, beyaz, altın, mor ve kırmızı renk seçeneklerine sahip olan LG G3, Güney Kore'de 28 Mayıs itibarıyla satışa sunulmuş olacak. Sonrasında ise toplamda 170 ülkede satışa çıkacak.
Buyurun hakkındakiler