SahabMert
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 0
sendedemi D80220a-AME-XX YAZIYOR
Evet reis ama senin şarj benimkinden iyi gidiyor maşallah ben 4-6 saat ekran süresi alıyorum en fazla.

sendedemi D80220a-AME-XX YAZIYOR
bugün lg ye sordum amerika didiEvet reis ama senin şarj benimkinden iyi gidiyor maşallah ben 4-6 saat ekran süresi alıyorum en fazla.![]()
Hayır kitkat ile mümkün değil artık. Ayrıca muhabbetiniz de çok iğrençti. [MENTION=381829]A.canal[/MENTION] ve [MENTION=392450]mamiko[/MENTION] 😒
Sen bunu anlatınca benim telefonu değiştiresim geldi. Benimki niye gitmiyo bu kadar![]()
aynen 3g siliyor biraz. benimki iyi o zmn herkes öyle diyor3g çok yiyor bea wifi o kadar yemior okulda full 3g ack oluo en fazla 4-5 saat ekran aldm.
bugün lg ye sordum amerika didisenin kullanım nasıl
yağ gibi gitmesi normalll ynii kardeşim parlaklığı %100 alma derim amaBenim genelde parlaklık 100% Otomatik ve 3G çoğunluklu ağır oyun az oynarım sosyal ağlar falan işte.![]()
yuh bunee işte bundan bahsediyorum benBugün gayet iyi gidiyor ama bakalım.
![]()
yuh bunee işte bundan bahsediyorum ben
e 9 saati uyku olsun şuna bak. bnm cihazda bişi var dicem şimdi heAraya 9 saatlik uyku girdi tabii ki.![]()
e 9 saati uyku olsun şuna bak. bnm cihazda bişi var dicem şimdi he
haaa ekrn kapalı olsunnn hiç dokunma 120 yazar dion önmli olan ekran açık kullandıgın zaman şarjn kaç saat götürdügü dimi ekrn yazan yere tıkladığımız zman.
aynen yaa of![]()
hoh tmEvet aynen öyle rahatla artık problemsiz telefonunkeşke benimki de seninki kadar gitse.
:d :dyarın tekrar lg g2 siparişi veriyorum bir nasip olmadı velet millet g3 e gececek :d
Bugün gayet iyi gidiyor ama bakalım.
![]()
bndede en fazla 820mb boş ram olmştuBende de bi ara ram takintisi olmustu bugun 1.3gb bos ram gordum g3 falan yalan oldu benim icin daha ne yapsin bu telefon g2 candir can
Yarın tekrar lg g2 siparişi veriyorum bir nasip olmadı velet millet g3 e gececek![]()
Link atsana kardeşim. Nasipse ben de alacağım.
Bu arada @Bloother neden bu stock androidde simge yerlerini uygulama menüsünde istediğimiz gibi düzenleyemiyoruz ne gıcık bişey ya![]()
@Bloother slimkatın avantajlarını ve cm ye göre nasıl anlatabilir misin rica etsem?
@Bloother slimkatın avantajlarını ve cm ye göre nasıl anlatabilir misin rica etsem?
Düzenleyebiliyorsun. kim demiş düzenleyemediğini?![]()
SlimKat'ta o kadar çok kişiselleştirme var ki anlatmakla bitmez. Ama dezavantajı ise G2'nin bütün güzellikleri gidiyor.