LG G2 Kullanıcıları Kulübü

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
3g çok yiyor bea wifi o kadar yemior okulda full 3g ack oluo en fazla 4-5 saat ekran aldm.

mamiko

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Hayır kitkat ile mümkün değil artık. Ayrıca muhabbetiniz de çok iğrençti. [MENTION=381829]A.canal[/MENTION] ve [MENTION=392450]mamiko[/MENTION] 😒

Sen bunu anlatınca benim telefonu değiştiresim geldi. Benimki niye gitmiyo bu kadar :P

Sen bizim muhabbeti mi kıskandın yoksa :D biz öyle mutluyuz sende katıl mutlu olursun :P

mamiko

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bu arada [MENTION=374275]Bloother[/MENTION] neden bu stock androidde simge yerlerini uygulama menüsünde istediğimiz gibi düzenleyemiyoruz ne gıcık bişey ya :D

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
[MENTION=374275]Bloother[/MENTION] slimkatın avantajlarını ve cm ye göre nasıl anlatabilir misin rica etsem?

SahabMert

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Bugün gayet iyi gidiyor ama bakalım. :)
aqe2aged.jpg

beratcyrr

Asistan
Reaksiyon puanı
0
haaa ekrn kapalı olsunnn hiç dokunma 120 yazar dion önmli olan ekran açık kullandıgın zaman şarjn kaç saat götürdügü dimi ekrn yazan yere tıkladığımız zman.

aynen yaa of:(

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
haaa ekrn kapalı olsunnn hiç dokunma 120 yazar dion önmli olan ekran açık kullandıgın zaman şarjn kaç saat götürdügü dimi ekrn yazan yere tıkladığımız zman.

aynen yaa of:(

Evet aynen öyle rahatla artık problemsiz telefonun:D keşke benimki de seninki kadar gitse.

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Yarın tekrar lg g2 siparişi veriyorum bir nasip olmadı velet millet g3 e gececek :D

Reaksiyon puanı
1
Bende de bi ara ram takintisi olmustu bugun 1.3gb bos ram gordum g3 falan yalan oldu benim icin daha ne yapsin bu telefon g2 candir can

Reaksiyon puanı
1
Istanbul da oturuyosaniz bence istanbul bilisimden alabilirsiniz hem telefonu kurcalama sansiniz da olur ben 32gb ligini pesin fiyatla 1356 ya almistim gecen hafta

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Bu arada @Bloother neden bu stock androidde simge yerlerini uygulama menüsünde istediğimiz gibi düzenleyemiyoruz ne gıcık bişey ya :D

Düzenleyebiliyorsun. kim demiş düzenleyemediğini? :D

@Bloother slimkatın avantajlarını ve cm ye göre nasıl anlatabilir misin rica etsem?

SlimKat'ta o kadar çok kişiselleştirme var ki anlatmakla bitmez. Ama dezavantajı ise G2'nin bütün güzellikleri gidiyor.

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
@Bloother slimkatın avantajlarını ve cm ye göre nasıl anlatabilir misin rica etsem?

Ben kullanıyorum anlatıyım. Eğer ki lgdeki o özellikleri kullanıyorsan yani kumandası vs, Bu roma geçince onlar gidiyor. Ama aşırı stabil bir rom. Kişiselleştirmesi çok. Mesela alttaki sanal tuşlara istediğini ekleyebiliyorsun. Ben CM ve SlimKat kullanmış biriyim CM de inan tonlarca ufak tefek hata var ama SlimKat'ta şimdiye kadar hiç bir hata ile karşılaşmadım. CM nin kamera uygulaması SlimKat'da ki google kameradan daha kötü. Yani SlimKat'ta o alttaki sanal tuşlara dediğim gibi herşeyi ekleyebiliyoruz hemen hemen. Uygulama bile ekleyebiliyoruz :D cok kişiselleştirilebiliniyor. Mesela arkadaki güç butonuna bastığımızda karşımıza bir pencere geliyor ya oraya bir özellik ekliyorsun aktif ettiğinde Durum çubuğun ve alttaki sanal tuşlar gizleniyor. Elini yukardan aşağıya veya aşağıdan yukarıya sürüklediğinde geriye geliyor. Kısaca tam ekran oluyor telefonun, durum cubuksuz ve sanal tuşsuz :) saymakla bitmez cok cok güzel şeyleri var. İndirip kurmadan ne demek istediğimi anlayamassın :) [MENTION=374275]Bloother[/MENTION] saolsun söylemese haberim olmayacak :) Dur ss aldım senin için bir sürü. Power tuşuna basınca cıkan pencereyi, Elimi home tuşundan sürüklediğimizde cıkan yer var ya orayı alttaki sanal tuşları kısaca herşeyi kişiselleştirebiliyoruz. Cok kral bir rommuş ya :) Bide telefonun çözünürlüğü arttı gibi. Tüm iconlar falan herşey kücülmüş 1680 Çözünürlükten 1900 Çözünürlüğe geçmek gibi bişi olmuş cok sevdim bu romu ya :)

üşenmedim upload ettim [MENTION=388749]ata1996[/MENTION] :P
[MENTION=374275]Bloother[/MENTION] gör bro gör sen halen stabil sürümü bekle. Hiç bir sorunu yok yani stabil olsa ne olur olmasa ne olur :D

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Stabil sürümü zaten varmış ama ben kurmayacağım. Vazgeçtim ben 20D kurcam. :D ayrıca bilmediğin çok şey var daha. Kurcalamaya devam et. :D

mamiko

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Düzenleyebiliyorsun. kim demiş düzenleyemediğini? :D

SlimKat'ta o kadar çok kişiselleştirme var ki anlatmakla bitmez. Ama dezavantajı ise G2'nin bütün güzellikleri gidiyor.

Şimdi cm11 yüklesem menüde rehberi vs yerini değiştirebilcem öyle mi ? :)