LG G2 Kullanıcıları Kulübü

mu86

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
1
asyragy9.jpg

Nasıl varmı artıran 😀

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
resim önemli değil soruma cevap ver yeter :D
mesela g3 temasında başka bir temanın ikonlarını kullanabilmek mümkün mü ? :)
Hayır kitkat ile mümkün değil artık. Ayrıca muhabbetiniz de çok iğrençti. [MENTION=381829]A.canal[/MENTION] ve [MENTION=392450]mamiko[/MENTION] 😒
hmm yani anlamış kadarıyla şöyle . taş çatlasa 10 saat filan ekran süresi olabiliyoruz stabil kullanımda ama sen %100 çek kenera koy 3 gn alırsın demek istiyorsun . yanlışım varsa düzelt.

bugün ki kullanımı anlatim sabah %100 ken şarjdan çektim 7de . 7 den sonra mobil veriyi açtım 1 saat mobil veri açıktı . o esnada facebook whatsapp bide normal sms le konuşuyordum. artı bide arada o bi saatlik süre iiçinde toplasan 15-20 dk clash of clans a girdim. 8den sonra mobil veriyi öğlene kadar kapattım o süre içinde normal sms full. artı 10 dk gta sa. 10 dk okey 20 dkda kamera ile takıldık . öğlenden sonra mobil veriyi eve kadar açtım 1de eve geldim tabi o süre içinde yine full sms var facobook filan . neyse eve geldigimde ise mobil veriyi kapattım wıfı full açıktı . halada açık arada . eve geldigimde ise sadece sms arada oyun oldu ve şu bunu yazmdan önce %50 idi bişi ypmyıp koydum şimdi baktım 49 .sd çokmu taktım aacaba

Sen bunu anlatınca benim telefonu değiştiresim geldi. Benimki niye gitmiyo bu kadar :P

beratcyrr

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Aramıza hoşgeldin. Benim G2'ye bakma sen. Benimki G2 görünümlü G4. :P

Doğru diyor icabında. :D
hoşbuldum :) şarj kullanımım için gzel yorumlar alınca vazgeçtim bu kararımdan . artık elbet güncelleme gelecek knock code için bana. o zaman araya sıkışmış düzeltme olur belki .

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
hoşbuldum :) şarj kullanımım için gzel yorumlar alınca vazgeçtim bu kararımdan . artık elbet güncelleme gelecek knock code için bana. o zaman araya sıkışmış düzeltme olur belki .

20D romunda şarj iyileştirilmiş ama yüklemeye üşeniyorum ben:P

SHeRİFF-1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Az önce lg-firmware'ye 2. bir 20b güncellemesi gelmiş. Bu gelen güncelleme iyileştirme güncellemesi olabilirmi ? Henuz pc suite ve OTA'ya düşmemiş.
p4NG1q.jpg