Bloother
Rektör
Sende hile var
Amacım hani 3 saat ekran süresi falan alanlara göstermekti romları sorunlu sanirım bende 20d var şarj çok iyi gidiyor..
Benimki 20B. Bi de diyorlar ki kitkatın ömrü az.
Sende hile var
Amacım hani 3 saat ekran süresi falan alanlara göstermekti romları sorunlu sanirım bende 20d var şarj çok iyi gidiyor..
![]()
Biraz oyun oynayınca 1 saat kaybım oldu. Bir de gece şarja takmadım sabaha kadar %3 de öyle gitti. 9 demiştik 8 saati gördük. Bluetooth arka planda batarya(%5) yemese 10 saati daha rahat görür bu telefon.![]()
O Yukardaki telegram işareti benden geldi dimi
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Bu arada o solda üstteki KB yazan şeyleri ne ile yaptın program ismi pls cnm?
Evet senin eserin o telegram. Bazen oraya yapışıyor temizlenmiyor. Telefonda bug'lara sebep oluyorsun.![]()
Internet speed meter PRO ama sen mümkünse marketten ücretsizini yükle. Sonra bilgisayarına 37693 tane virüs bulaştırıyorsun.![]()
O avatar hep kalacak. Aşk pıtırcığım ne lan? Çabuk forumdan üyeliğini sildir. Hemen.
Hâlâ duruyor musun sen?
Hâlâ okuyor.
Yok sana .apk
:lol:
![]()
Bu arada bataryadan son verileri de paylaşayım da artık şarja takayım.
27 saat bataryada kullanım (8,5 saat ekran süresi dahil)
o %5 ile 9 9.5 saate gidebilirsin bencebu arada apk link pls?
![]()
Telegram'dan attım.![]()
Telefonu bilgisayara bağlayıp pc suite i acinca telefonun güncelleme hatası olup olmadığını söylüyor mü arkadaşlar?
Hayır.
Benim sarjimin da az gittiğini düşünüyorum. 4 saat ekran suresini gormedim hicbir zaman. Pc suiteden hataları gider desem faydasi olur mu?
Benim sarjimin da az gittiğini düşünüyorum. 4 saat ekran suresini gormedim hicbir zaman. Pc suiteden hataları gider desem faydasi olur mu?
Arkadaşlar ben telefonu değiştirmeye karar verdim de. Sizce ne alayım? Z3 mü, G4 mü, M9 mu yoksa Note 4 mü? Bunlar arasında kararsız kaldım yeaa..
Arkadaşlar ben telefonu değiştirmeye karar verdim de. Sizce ne alayım? Z3 mü, G4 mü, M9 mu yoksa Note 4 mü? Bunlar arasında kararsız kaldım yeaa..
Xperia Z10 u bkle kursun geçirmeyecek diolar![]()
Ayfon u koymamissin [emoji13][emoji2][emoji2]
Sen bence oppo n1 al çok sağlam diyolar![]()
http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/lg-d802-g2-32-gb-akilli-telefonu-114825995 bu nasıl arkadaşlar alayım mı
Ne yaptınız peki? Nasıl kullandınız?
Önerilerinizi dikkate alacağım arkadaşlar çok sağolun. :mrgreen:
Gelse de bi baksak.
İlanın ürün açıklamasını mutlaka oku baştan sona.
Arkadaşlar nereye yazim bilemedim..... kitkat 20D sürümünü yükledim ama şu hard reset olayını bir türlü yapamadım denemediğim kombinasyon kalmadı yemin ediyorum 4 saattir şununlar uğraşıyorum cinnet geçirecem günümün içine etti.
Bazı arkadaşlar açma kapama tuşu ile ses kısmaya aynı anda bas logo geldiğinde ses + - tuşlarına bas desede yok olmuyor varmıdır bunu bileniniz ALLAH rızası için bir yardım lütfen gerçekten kelleyi sıyıracam