LG G2 Kullanıcıları Kulübü

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
gu6uha5u.jpg

Biraz oyun oynayınca 1 saat kaybım oldu. Bir de gece şarja takmadım sabaha kadar %3 de öyle gitti. 9 demiştik 8 saati gördük. Bluetooth arka planda batarya(%5) yemese 10 saati daha rahat görür bu telefon. :)

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
gu6uha5u.jpg

Biraz oyun oynayınca 1 saat kaybım oldu. Bir de gece şarja takmadım sabaha kadar %3 de öyle gitti. 9 demiştik 8 saati gördük. Bluetooth arka planda batarya(%5) yemese 10 saati daha rahat görür bu telefon. :)

O Yukardaki telegram işareti benden geldi dimi :D

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Bu arada o solda üstteki KB yazan şeyleri ne ile yaptın program ismi pls cnm?

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
O Yukardaki telegram işareti benden geldi dimi :D

Bu arada o solda üstteki KB yazan şeyleri ne ile yaptın program ismi pls cnm?

Evet senin eserin o telegram. Bazen oraya yapışıyor temizlenmiyor. Telefonda bug'lara sebep oluyorsun. :D
Internet speed meter PRO ama sen mümkünse marketten ücretsizini yükle. Sonra bilgisayarına 37693 tane virüs bulaştırıyorsun. :D

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Evet senin eserin o telegram. Bazen oraya yapışıyor temizlenmiyor. Telefonda bug'lara sebep oluyorsun. :D
Internet speed meter PRO ama sen mümkünse marketten ücretsizini yükle. Sonra bilgisayarına 37693 tane virüs bulaştırıyorsun. :D

şkagikadgkaglakdsfa :D:D:D haklısın ama kurtardım pcyi ana sayfa olayını falan halletim :D pronunda apk linkini atarmısın aşk pıtırcığım? :P

bu arada o avatarı değiştir yoksa buga sorakarım telegramını :D

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
O avatar hep kalacak. Aşk pıtırcığım ne lan? Çabuk forumdan üyeliğini sildir. Hemen.
Hâlâ duruyor musun sen?
Hâlâ okuyor.
Yok sana .apk
:lol:

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
O avatar hep kalacak. Aşk pıtırcığım ne lan? Çabuk forumdan üyeliğini sildir. Hemen.
Hâlâ duruyor musun sen?
Hâlâ okuyor.
Yok sana .apk
:lol:

Yalakalık yapıyoz olm ver diye daha ne :) Peki katlancaz o zaman avatarına :D Apk verirmisin pls? :D Cidden bak seni bekliyorum kurucam şimdi :D

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
utyha9uh.jpg

Bu arada bataryadan son verileri de paylaşayım da artık şarja takayım.

27 saat bataryada kullanım (8,5 saat ekran süresi dahil)

DRS

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Telefonu bilgisayara bağlayıp pc suite i acinca telefonun güncelleme hatası olup olmadığını söylüyor mü arkadaşlar?

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Arkadaşlar ben telefonu değiştirmeye karar verdim de. Sizce ne alayım? Z3 mü, G4 mü, M9 mu yoksa Note 4 mü? Bunlar arasında kararsız kaldım yeaa..

flood_77

Profesör
Reaksiyon puanı
4
arkadaşlar sizde de oluyor mu acaba aşadaki google yön tuşları kendiliğinden kayboluyor. Yeniden başlatmadan düzelmiyor

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Xperia Z10 u bkle kursun geçirmeyecek diolar :P

Ayfon u koymamissin [emoji13][emoji2][emoji2]

Önerilerinizi dikkate alacağım arkadaşlar çok sağolun. :mrgreen:
Sen bence oppo n1 al çok sağlam diyolar :D

Gelse de bi baksak. :D

İlanın ürün açıklamasını mutlaka oku baştan sona.

DRS

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ne yaptınız peki? Nasıl kullandınız?

Gun icinde genelde 3g acik, ufak birkac oyun var biraz onlari oynarim, face, twitter da cok takilmam, maillere bakarim. Ama oyle gun icinde asiri kullanan biri değilim. Telefonu pek oynamazsam 2 gun, biraz fazla kullanirsam 1 gun ancak gidiyor sarji. Oneriniz var mı? (Geceleri de telefonu kapatıyorum)

CorozeB

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar nereye yazim bilemedim..... kitkat 20D sürümünü yükledim ama şu hard reset olayını bir türlü yapamadım denemediğim kombinasyon kalmadı yemin ediyorum 4 saattir şununlar uğraşıyorum cinnet geçirecem günümün içine etti.
Bazı arkadaşlar açma kapama tuşu ile ses kısmaya aynı anda bas logo geldiğinde ses + - tuşlarına bas desede yok olmuyor varmıdır bunu bileniniz ALLAH rızası için bir yardım lütfen gerçekten kelleyi sıyıracam

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Önerilerinizi dikkate alacağım arkadaşlar çok sağolun. :mrgreen:

Gelse de bi baksak. :D

İlanın ürün açıklamasını mutlaka oku baştan sona.

Okudum intellicel garanti 404 serisi falan diyorlar merak ettiklerimi de sordum satıcıya cevap geldiğinde sipariş vereceğim inş 2 kılıf 3 ekran koruyucu boşda duruyor şu an :D

Hwoarang55

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar nereye yazim bilemedim..... kitkat 20D sürümünü yükledim ama şu hard reset olayını bir türlü yapamadım denemediğim kombinasyon kalmadı yemin ediyorum 4 saattir şununlar uğraşıyorum cinnet geçirecem günümün içine etti.
Bazı arkadaşlar açma kapama tuşu ile ses kısmaya aynı anda bas logo geldiğinde ses + - tuşlarına bas desede yok olmuyor varmıdır bunu bileniniz ALLAH rızası için bir yardım lütfen gerçekten kelleyi sıyıracam

Logo geldikten sonra ses acma ve kapama tuslarina ayni anda basinda oluyor arkadasim bir kac kere daha dene ayni anda basmaya calis