LG G2 Kullanıcıları Kulübü

Subserosa

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Hocam fazlasıyla yabancı olduğum konular da bunlar, o nedenle saçmalamış olabilirim idare edin :D KitKat'ta bariz bir şekilde ısınma hissediyorum JB'e göre, internette kendi tarayıcısıyla 10 dk dolaşınca bile rahatsız edici seviyeye geliyor, bu nedenle çözüm yolu arıyorum. Batarya konusunda da açıkçası belirgin bir iyileştirme göremedim, aktif kullanımda 5 saati bulduğumu hatırlamıyorum henüz. Siz hangisini önerirsiniz?

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Hocam fazlasıyla yabancı olduğum konular da bunlar, o nedenle saçmalamış olabilirim idare edin :D KitKat'ta bariz bir şekilde ısınma hissediyorum JB'e göre, internette kendi tarayıcısıyla 10 dk dolaşınca bile rahatsız edici seviyeye geliyor, bu nedenle çözüm yolu arıyorum. Batarya konusunda da açıkçası belirgin bir iyileştirme göremedim, aktif kullanımda 5 saati bulduğumu hatırlamıyorum henüz. Siz hangisini önerirsiniz?

Yükseltme hatalarını geri yüklemenizi öneririm.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
KitKat güncellemesini yapalı yaklaşık 15-20 gün oluyor, güncellediğim gün bu adımı uygulamıştım zaten ama tekrarlamamın bi faydası olur mu?

Sorunun yazılımsal olduğu bariz. O yüzden faydası olacaktır. En azından zahmetsiz bir onarım. Eğer işe yaramazsa kurduğunuz uygulamaları gözden geçiririz.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
ugajepy7.jpg

2 saat 10 dakikadır wifi ile kullanıyorum. Şarjım %80, işlemci 42 derece, batarya 31.5 derece.

Subserosa

Asistan
Reaksiyon puanı
1
ugajepy7.jpg

2 saat 10 dakikadır wifi ile kullanıyorum. Şarjım %80, işlemci 42 derece, batarya 31.5 derece.

Aslında problemim telefonda mesaj yazarken (Whatsapp) ya da görüşme yaparken ısınma olması değil, JB'de karşılaşmadığım şekilde internette gezerken veya twitter kullanırken ısıyı hissettirmesi. Merak ettiğim bir diğer nokta, 7-8 saat ekran süresi alan arkadaşlar, çünkü 45 saat deşarj halde kullandığım zaman bile 5 saati tam görememiştim ekran süresi olarak. Hani telefona dokunmasam hiç kenarda dursa, 5 gün bile şarjı yeter bana ama öyle bir kullanım yok maalesef :D

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Aslında problemim telefonda mesaj yazarken (Whatsapp) ya da görüşme yaparken ısınma olması değil, JB'de karşılaşmadığım şekilde internette gezerken veya twitter kullanırken ısıyı hissettirmesi. Merak ettiğim bir diğer nokta, 7-8 saat ekran süresi alan arkadaşlar, çünkü 45 saat deşarj halde kullandığım zaman bile 5 saati tam görememiştim ekran süresi olarak. Hani telefona dokunmasam hiç kenarda dursa, 5 gün bile şarjı yeter bana ama öyle bir kullanım yok maalesef :D

Benim de bazen 4-5 saat ekran süresinde bittiği oluyor ama 10 saat ekran süresini de gördüm. O yüzden çok takılmaya gerek yok bence akışına bırak. Ama şu ısınma normal değil. Sen bi yükseltme hatalarını geri yükle.

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
10 saat ekran süresi cidden gördün mü? bi biz göremedik şu telde

Eko06

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yükseltme hatalarını geri yükleme ne oluyor biri açıklayabilir mi .Yapmadan yedek almak gerekiyor mu

Subserosa

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Almanya 20d romu (ya da yeni herhangi bir rom) kurduktan sonra PC Suite ile yükseltme hatalarını geri yükleme işlemi yaparsak galiba telefon kendi romuna dönüyor, o nedenle yapmamak lazım?

darknessfire

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Ben genelde 3g ağırlıklı kullanımda daha 3 saat 10 dakikadan fazla ekran süresi göremedim.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Ben nedense en fazla 3,5 - 4 saat aliyom :D biraz bataryama iyi bakiyim ya ne bu boyle :D

ymuzyryh.jpg

Az önce 11dk sudoku çözdüm biraz fazla gitti batarya :P

İşte buradan çıkarılacak sonuç saatte %10 gidiyor. Böyle devam edersem 6 saat daha ekran süresi alırım ve toplam yaklaşık 10 saat ekran süresi almış olurum. Ama şarj da tam biter. 9 saat sonunda muhtemelen %10 şarjım kalacak.

seyithan42

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bayaa ugraşmışsın kardeşim :) benim anlatmak istediğim su :) arkadaş ekran goruntusunun hareket etmesini ve yakin olmamasını istiyordu ya hani oyuzden dedim :) yoksa sizi yanlışladığımdan değil :) ama güzel olmuş ;)

Aynen kardes ekran resmi sabit:olmuyo 2.ekrana gecerken resimde kayyor oysaki s4:de sadece ekran daki uyglmlr kayio resim sabit

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Aynen cikmiyo sol ust kosede tamamlandi var baska bsy yok

- - - Mesaj Güncellendi - - -

http://m.imgur.com/yZ274eZ

Aşağıdaki işlemleri sırasıyla yapıyorsun.

1. Galeri'ye gir.
ara2uvy6.jpg

2. İstediğin fotoğrafın üzerine uzun bas ve karşına çıkan menüden Ayarla'yı seç.
2etese9u.jpg

3. Ana ekran duvarkağıdı'nı seç.
e3u9a4eb.jpg

4. Kırmızı çerçeve içine aldığım yerden Soldakini seç.
u7apequ2.jpg

5. Ortadaki çerçeveden resmin istediğin kısmını seçip Tamam'a bas.
a7y2eju2.jpg

Evoc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bir sorum var yardımcı okursanız sevinirim cihazın proxy ayarlarını nasil değişecegiz mobil ağlardan girdim proxy yerine ama değişmek için tikliyorum aktif olmuyor
dedin free

seyithan42

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Aşağıdaki işlemleri sırasıyla yapıyorsun.

1. Galeri'ye gir.
ara2uvy6.jpg

2. İstediğin fotoğrafın üzerine uzun bas ve karşına çıkan menüden Ayarla'yı seç.
2etese9u.jpg

3. Ana ekran duvarkağıdı'nı seç.
e3u9a4eb.jpg

4. Kırmızı çerçeve içine aldığım yerden Soldakini seç.
u7apequ2.jpg

5. Ortadaki çerçeveden resmin istediğin kısmını seçip Tamam'a bas.
a7y2eju2.jpg
http://m.imgur.com/yZ274eZUgrastin icin tesekkur ederim dostum ama bende baska bi secenek yok sade tamamlandi var anlatmak istediim olay bu romla alakali biraey mi bilemedimhttp://m.imgur.com/yZ274eZ

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
http://m.imgur.com/yZ274eZUgrastin icin tesekkur ederim dostum ama bende baska bi secenek yok sade tamamlandi var anlatmak istediim olay bu romla alakali biraey mi bilemedimhttp://m.imgur.com/yZ274eZ

Ayarlar > Genel > Uygulamalar'a gir. Menü tuşuna bas. Aşağıdakini seçip uygula. Ondan sonra tekrar yukarıdaki işlemi dene.

qupeny8y.jpg