LG G2 Kullanıcıları Kulübü

SahabMert

Doçent
Reaksiyon puanı
0
LG G2 'deki QuickWindow kılıf ve özelliği LG G3 QuickCircle ' da dahada ileri boyuta taşınarak iyice geliştirilmiş ve videosu yayınlandı , :P İyi seyirler :)
[video=youtube;AVtZAPjOcBI]http://www.youtube.com/watch?v=AVtZAPjOcBI[/video]

oocinn_

Asistan
Reaksiyon puanı
1
LG G2 'deki QuickWindow kılıf ve özelliği LG G3 QuickCircle ' da dahada ileri boyuta taşınarak iyice geliştirilmiş ve videosu yayınlandı , :P İyi seyirler :)
[video=youtube;AVtZAPjOcBI]http://www.youtube.com/watch?v=AVtZAPjOcBI[/video]

Olması gereken de bu idi. Yalnız umarım bu sefer kap daha kaliteli olur. Quickwindow un arka kısmı çok kalitesizdi.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
gu7emury.jpg

Zooper Widget Pro ile kendim sade bir saat yaptım. Nasıl olmuş? :)

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Arkadaşlar Spinger slim armor geldi. 50 TL ye gitti gidiyordan aldım 3 tanede ekran koruyucusu yanında hediye geldi. İnanılmaz sağlamlık inanılmaz coolluk veriyor :D
Telefonumu diğer telefonum z ultra ile cektim görüntü cok kötü farkındayım :D

Reaksiyon puanı
1
Benimkide bugun yarin gelir heralde kargo antalyadan istanbula geldi gorcez artik bayaa guzel duruyo bu arada iyi ki almisim

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
yarın kargoya verilecekmiş yeni cihaz haydi hayırlısı :) bu arada tema değişince klasörleme türü değiştirebilen var mı

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
yarın kargoya verilecekmiş yeni cihaz haydi hayırlısı :) bu arada tema değişince klasörleme türü değiştirebilen var mı

oo hayırlı olsun :D takozdan kurtuluyosun demekki :P Temalar ile iconlar değişebiliyor ama bu dediğin klasörleme türü nedir bende bilmiyorum fakat ayarlara veya farklı yerlere girdikten sonra değişmesi için launcher veya rom kullanmak lazım diye biliyorum.

Reaksiyon puanı
16,128
Arkadaşlar Spinger slim armor geldi. 50 TL ye gitti gidiyordan aldım 3 tanede ekran koruyucusu yanında hediye geldi. İnanılmaz sağlamlık inanılmaz coolluk veriyor :D

bunlar kötü resim sen kötü resim görmemişsin...
DSC00027.JPG

bunu z520i çekti yani z ultranın büyük büyük babasının amcası bu resim için mezarından kalktı geldi.

Reaksiyon puanı
1
Arkadaslar benim telefonun program versiyonu D80220a-AME-XX bazi yorumlarda arap emirlikleri bazilarinda ise amerika demisler ne gibi degisiklikler olabilir ve hangisi dogru bilen var mi

SahabMert

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar benim telefonun program versiyonu D80220a-AME-XX bazi yorumlarda arap emirlikleri bazilarinda ise amerika demisler ne gibi degisiklikler olabilir ve hangisi dogru bilen var mi

Benim de aynı UNITED ARAB EMİRATES: Birleşik Arap Emirlikleri
Bide güncelleme geleydi iyiydi. :)

mamiko

Asistan
Reaksiyon puanı
1
gu7emury.jpg

Zooper Widget Pro ile kendim sade bir saat yaptım. Nasıl olmuş? :)

Çok başarılı bir çalışma :)
Bu arada [MENTION=381829]A.canal[/MENTION] nerelerde hiç görünmüyor.
Bu g3 tema linlinde neden hava durumu widgeti çalışmıyor dostum ?
Çok soru sordum idare et :)

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Çok başarılı bir çalışma :)
Bu arada [MENTION=381829]A.canal[/MENTION] nerelerde hiç görünmüyor.
Bu g3 tema linlinde neden hava durumu widgeti çalışmıyor dostum ?
Çok soru sordum idare et :)

Bende çalışıyor bilemiyorum valla. A.canal bana da görünmüyor şu aralar. Görürsem kulağını çekerim. :D

Reaksiyon puanı
1
Ayarlara gir genel kismini gel en altta telefon hakkinda bolumu var oraya gir ordan yazilim bilgisine tikla program versiyonu yazan bolum

immortalsword

Asistan
Reaksiyon puanı
17

facebooktaki grup senin sanırım :) kalınlıkları ne bu kılıfın? eğer 0.2 değilse ben olsam kimseye tavsiye etmem

Bu arada 4.4.3 almıcaz diye hayıflananlar var sanırım, bence 4.4.3 ü bosverin 20D yi alsak yeter bize öncelikle çünkü telefonumda GPS adam akıllı çalışmıyor. Bu benim için büyük bir sorun. Baskada bir derdim yok telefonla ilgili, güncellemesem üzülmezdim GPS olduktan sonra..