G2 ile aynı fiyattan giriyor o zaman öyle mi? Yoksa bunlar yurt dışı fiyatı mı? Tam okumadım ama.LG g3 FİyTI BELLİ OLDU vatana millete hayırlı olsun
![]()
http://www.phonearena.com/news/Some-online-retailers-overseas-price-the-LG-G3_id56267
detaylar bu linkte
Hiç kullanmadım bir şey diyememSafety Care açık kalsa şarj çok yer mi birde yararlı bir program mı? [MENTION=374275]Bloother[/MENTION]. ☺
G2 ile aynı fiyattan giriyor o zaman öyle mi? Yoksa bunlar yurt dışı fiyatı mı? Tam okumadım ama.
Hiç kullanmadım bir şey diyemem![]()
Senkronizasyonlar kapalıdır muhtemelen.beyler telefon kafayı yedi gibi bildirim gelmiyor.instagram,top eleven,twitter.hepsinin bildirimi açık ama bildirim gelmiyor neden olabilir.yardım
G3 Snapdragon 805 Adreno 420 ile gelirse şaşırmayıniddialı ekranı iyi bir cpu&gpu kombinasyonuyla sağlamlaştıracaktır..
G3 teması. G2 Tema Paketi konumdaki linkte var![]()
Beyler G2 için kap önerir misiniz ?
EUR > Avrupa.@Bloother lg g3 bekleyecektim ama ucuz buldum 1169 liraya g2 aldım 100 lirada word puan verdi 1069 a geldi telefon elime bugün geçti 10f-eur sürüm vardı güncelleme yapıyorum şuan 20D gelmiş hangi ülke bu![]()
![]()
Widget'ım nasıl?![]()
[MENTION=374275]Bloother[/MENTION] lg g3 bekleyecektim ama ucuz buldum 1169 liraya g2 aldım 100 lirada word puan verdi 1069 a geldi telefon elime bugün geçti 10f-eur sürüm vardı güncelleme yapıyorum şuan 20D gelmiş hangi ülke bu![]()
Hayırlı olsun ne zamandır görünmüyordun.
Arkadaşlar spigen armor kaba duruyor. 0.2mm kılıflardan alın.
Kullandığım widget uccw'nin widget'ı ama hava durumu doğru değil bir türlü ayarlayamadım.
Beyler şimdi Tuna tema paketi diye konu açtı sonra burda temasının ss sini atarak hava atıyor kullanıcılarda isteyince konusuna yönlendiriyor. Ordan indirince Tunahan para kazanıyor.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Spinger Slim armor satın aldım bugun akşam gelcek kargo ile mutlaka al. 50 TL
[MENTION=374275]Bloother[/MENTION] bu yurtdisi fiyatlari turkiyeye kdvsi susu busu derken 2bin tl yi buluyor g2 ile arada 200 tl fark var arastirdigim kadariyla bahsettigim 32 gb versiyon icin
Hayırlı olsun ne zamandır görünmüyordun.
Arkadaşlar spigen armor kaba duruyor. 0.2mm kılıflardan alın.
Kullandığım widget uccw'nin widget'ı ama hava durumu doğru değil bir türlü ayarlayamadım.
EUR > Avrupa.
Tamam insallah 5 adet siparis verecegim yinede ozelden ismini bildir ki mesaj sirasina gore godereyim burdan takip etmem zor olur
bugun yolda yururken elimden yere dusurdum resimdeki goruldugu kadariyla ufak bi ezik olustu biraz canim sıkıldi![]()
![]()
bugun yolda yururken elimden yere dusurdum resimdeki goruldugu kadariyla ufak bi ezik olustu biraz canim sıkıldi![]()
![]()