LG G2 Kullanıcıları Kulübü

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
tahtakalede ve kadıköyde ortalama 40 lira gibi bir fiyata satılıyor bizde 45 liraya satıyoruz. Zaten çinden gelişi 30 lira civarı. Yani 30a getiren varsa fazla düşünmeyin alın derim.

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Benim kıyaslamam şu turkiye romunda akşam bıraktım mı sabah %100 olmuyordu wifi açıkken

Ha siz ss de 9 saat lik hiç kullanmamışsınız %100 de duruyor onu belirtmek istemişsiniz anladım :D bende dedimki adam kullanmamış 9 saat sonra gelip hava atıyor :P

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Ha siz ss de 9 saat lik hiç kullanmamışsınız %100 de duruyor onu belirtmek istemişsiniz anladım :D bende dedimki adam kullanmamış 9 saat sonra gelip hava atıyor :P

Dün yukledim romu onu denemeye fırsat olmadi :) Sadece wifi acik

SahabMert

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Beyler, arama yaptığımızda karşıdaki kişi telefonu açınca titreşim ayarı nasıl yapılıyor?

Ozzynight

Doçent
Reaksiyon puanı
12
Normal usb çevirici G2 bağladım Usb flash çalıştırdı taşınabilir hardisk amper küçük geldi onu Telefonda nasıl çalıştıracam ?
1tb yada 500Gb hardisk açsın telefon hafiza sıkıntı olmaz. :)

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Normal usb çevirici G2 bağladım Usb flash çalıştırdı taşınabilir hardisk amper küçük geldi onu Telefonda nasıl çalıştıracam ?

Ahaha onun için bi ucunu pcye bağla bi ucunu telefona :D ama kalın ucunu telefona ince ucunu pcye bağla ve buradaki önemli olan şey. Biçimlendirme bicimi fat32 vs bişi olacak n ile başlayan biçimlendirme bicimi taninmiyo :D (adini hatirlamadim herzamanki gibi :D )

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Beyler, arama yaptığımızda karşıdaki kişi telefonu açınca titreşim ayarı nasıl yapılıyor?

Çağrı ayarlarında bağlantı titreşimi var onu aç.

Benimki 1TB hdd çalıştırıyor sıkıntı çıkmıyor. Belki aldığın OTG kablosu biraz zayıftır.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Mouse ile kullanmak bi harika yaa. Dokunmatik sorunu olanlara tavsiye :D
gude7aqy.jpg

mu86

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
1
Çağrı ayarlarında bağlantı titreşimi var onu aç.

Benimki 1TB hdd çalıştırıyor sıkıntı çıkmıyor. Belki aldığın OTG kablosu biraz zayıftır.

Bizim cihazlar nfts formatindaki diskleri calistirmiyor fat32 olsun calisir ama fat32 de buyuk boyutlu dosya transferi dosya cok buyuk diyerek transfer yapmiyor o kötü. .fat32 yap 2 tb tak olur diye düşünüyorum.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Bizim cihazlar nfts formatindaki diskleri calistirmiyor fat32 olsun calisir ama fat32 de buyuk boyutlu dosya transferi dosya cok buyuk diyerek transfer yapmiyor o kötü. .fat32 yap 2 tb tak olur diye düşünüyorum.

exFat sisteminde olacak. O zaman dosya boyutu sıkıntısı yok. Hem de telefon görür.

ga2urequ.jpg

Monte Cristo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Bu telefon Kit Kat'e geçtikten sonra ne kadarlık bir sürede rayına oturur.Neredeyse 1 ay oldu hala ısınma olayı var.Jelly Bean'da hiçbir ısınma durumu yoktu.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
OTG ile başka telefonları da şarj edebiliyoruz. Note 2 denedim neredeyse 1'e 1 şarj ediyor.

Bu telefon Kit Kat'e geçtikten sonra ne kadarlık bir sürede rayına oturur.Neredeyse 1 ay oldu hala ısınma olayı var.Jelly Bean'da hiçbir ısınma durumu yoktu.

"Yükseltme hatalarını geri yükle" yapın düzelir büyük ihtimal.

c220milan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar merhaba benim bugün şöyle bir sorunum var telefonuma bugün hard reset yaptım fakat şimdi telefonumda hava durumu teması, voice mate proğramı yok güncelleme merkezine baktım ordada yok bu sorunu daha önce yaşayan var mı? yardımlarınızı bekliyorum.

SahabMert

Doçent
Reaksiyon puanı
0
OTG ile başka telefonları da şarj edebiliyoruz. Note 2 denedim neredeyse 1'e 1 şarj ediyor.

"Yükseltme hatalarını geri yükle" yapın düzelir büyük ihtimal.
Daha önce sorulmuş olabilir şimdiden affola yükseltme hatalarını geri yükle diyince telefondan herhangi birşey silinir mi ?

beratfur67

Asistan
Reaksiyon puanı
0
agalar lg g2 4.4.2 root bulamıyorum adam gibi bir sürü var birini attım genede olmadı süperuser geldi ama yok test ettim rootlanmamıs rebootta yaptım bilen varmı ? lg g2 4.4.2 kitkat

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
agalar lg g2 4.4.2 root bulamıyorum adam gibi bir sürü var birini attım genede olmadı süperuser geldi ama yok test ettim rootlanmamıs rebootta yaptım bilen varmı ? lg g2 4.4.2 kitkat

Superuser geldiyse olmuştur bence,root checker programini indirip bir test eder misin?