Arkadaşlar Knock On'un açık olup olmaması batarya kullanımı için belirgin bir fark oluşturur mu sizce?
Oluşturmaz bence herhangi bir sensorle değil yazılımla alakalı bir durum
Arkadaşlar Knock On'un açık olup olmaması batarya kullanımı için belirgin bir fark oluşturur mu sizce?
Beyler hani xda s5 teması yaptı ya g2 için rootsuz kullanılabilen , ancak klasör teması değişmiyordu şimdi sorum şu tema değişse dahi hicbir zaman klasörleme değişmiyor mu
Beyler geçen 2-3 uygulama devre dışı bıraktım, o zamandan beri bilgisayardan Google Play'e girdiğimde "hiçbir cihazınız bulunmuyor" uyarısı görünüyor. Ne yapmam lazım sizce?
Oluşturmaz bence herhangi bir sensorle değil yazılımla alakalı bir durum
Olduğu kadarTesekkurler bi parca oldu gibi isteekranin yanlari siyah oldu resim ortada kaldi
Beyler hani xda s5 teması yaptı ya g2 için rootsuz kullanılabilen , ancak klasör teması değişmiyordu şimdi sorum şu tema değişse dahi hicbir zaman klasörleme değişmiyor mu
![]()
Bugün pilin bitesi yok.
JB'de 8 saat dayanıyordu, üstelik hiç kullanmıyordum. Bunu yarım saat kullandığım halde 9 buçuk saat dayandı. Kitkat'ın batarya performansını da. Böylece test etmiş olduk ve sonuç daha iyi.![]()
Xdadaki o konunun linkini verebilir misin
Ben okudum üfledim.![]()
Arkadaşlar ben 4.4 yükledikten sonra batarya 1 günü zor çıkarıyor sizdede aynı durum oluyor mu
Hakikaten şaşırtıcı bir durum. Telefonu pilin içindeki elektrik simgesi geçtikten sonra şarjdan çıkarıp; 0 ekran parlaklığı, uçuş modu ve wi-fi kapalı iken sabaha %100 uyanıyorum ve %100'de iken 1 ila 3 saat arasında daha gidiyor. Ama %99'dan sonra düşüş başlıyor herşey kapalı dahi olsa. 5 saat ekran süresi görebildim ben en fazla ve telefonda oyun oynamıyorum.Hemen yukarıdaki caps'e bak.
ayrıca Ben 9 saat 50dk ekran süresi aldım 4.4.2'de.
Hakikaten şaşırtıcı bir durum. Telefonu pilin içindeki elektrik simgesi geçtikten sonra şarjdan çıkarıp; 0 ekran parlaklığı, uçuş modu ve wi-fi kapalı iken sabaha %100 uyanıyorum ve %100'de iken 1 ila 3 saat arasında daha gidiyor. Ama %99'dan sonra düşüş başlıyor herşey kapalı dahi olsa. 5 saat ekran süresi görebildim ben en fazla ve telefonda oyun oynamıyorum.
#Bloother Hocam benim cihazida okuyup ufleseniz ? Yarin ucusum var umarim yari yolda birakmaz beni.
Yandex browserdan baska browser onerebilecek varmi ? Cok hizli fakat sarj kullanimini goruyorsunuz.
Benim wifi açık ve internet ile yapılabilecek her şeyi yapıyorum. Yani sosyal uygulamalar, internet tarayıcıları, tapatalk vs. %5'e kadar 9 saat 50dk kullandım. Hatta caps'ini burada paylaştım ama kim bilir üzerinden kaç sayfa geçti.
Şarjı %30 bile olsa kullanmadığım zaman 3-4 saat sabit duruyor.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Ben de tam onu diyecektim ki alttaki yorumunu okudum. Yandex'i kesinlikle kaldır. Dolphin browser kurabilirsin. Ya da chrome kullan. Chrome bu kadar şarj götürmüyor. İnterneti 2G'ye alın. çok daha uzun götürür sizi.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
İnterneti 2G'ye alma işini sadece özel durumlarda yapın. Sürekli değil.
İnternet nasıl 2gye alınırWifide 2g 3gmi var cok cahilim az açıklama yapsana knk
![]()
merhaba arkadaşlar iyi akşamlar .telefona knock code özelliği olan versiyon yüklemek istiyorum.hangi ülkenin romunu yükleyeyim ? tavsiye eder misiniz ? türkiye romu var şuanda. bir de başka ülkenin romunu yüklersem türkiye romuna geri döndüğümde ota yoluyla güncelleme alabilecek miyim ?
merhaba arkadaşlar iyi akşamlar .telefona knock code özelliği olan versiyon yüklemek istiyorum.hangi ülkenin romunu yükleyeyim ? tavsiye eder misiniz ? türkiye romu var şuanda. bir de başka ülkenin romunu yüklersem türkiye romuna geri döndüğümde ota yoluyla güncelleme alabilecek miyim ?
Kararsız kaldım şimdi.mevcut türkiye romuna göre extra ne içeriyor ? yüklemeye değer mi ? siz yüklediyseniz bahseder misiniz hocam?Flash tool ile başka rom yüklerseniz OTA ile güncelleme alamıyorsunuz artık. Ben alamıyorum. Aynı şekilde diğer arkadaşlar da alamıyor. Alan var mı bilmiyorum ama ben şimdilik duymadım.
Kararsız kaldım şimdi.mevcut türkiye romuna göre extra ne içeriyor ? yüklemeye değer mi ? siz yüklediyseniz bahseder misiniz hocam?