LG G2 Kullanıcıları Kulübü

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Arkadaşlar Knock On'un açık olup olmaması batarya kullanımı için belirgin bir fark oluşturur mu sizce?

Knock on, çift tıklama ile tuş kilidini açma özelliği değil mi? Bence LG'nin en iyi yeniliklerinden biri. Ama tabi sen bilirsin. Belirgin bir fark olmaz hatta farkı hiç hissetmezsin bile. Ama tabi daha uzun gider batarya.

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Beyler hani xda s5 teması yaptı ya g2 için rootsuz kullanılabilen , ancak klasör teması değişmiyordu şimdi sorum şu tema değişse dahi hicbir zaman klasörleme değişmiyor mu

Hwoarang55

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Beyler hani xda s5 teması yaptı ya g2 için rootsuz kullanılabilen , ancak klasör teması değişmiyordu şimdi sorum şu tema değişse dahi hicbir zaman klasörleme değişmiyor mu

Klasorleme isleminin degismesi demek o temanin roma bagli olmasi demektir bence,yani yapilabilir ama bayagi zahmetli is

Subserosa

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Beyler geçen 2-3 uygulama devre dışı bıraktım, o zamandan beri bilgisayardan Google Play'e girdiğimde "hiçbir cihazınız bulunmuyor" uyarısı görünüyor. Ne yapmam lazım sizce?

Farklı bir Google hesabı oluşturup giriş yaptığımda bu sorunu yaşamadım. İlginç. Senkronizasyonda mı bir problem var acaba?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Beyler G2 ile tek sorunum arkada LG logosunun altında yazılar var çok sinirime gidiyor kaldırmalımıyım yada nasıl kaldırırım 2. sorum ise knock code ne zaman gelecek yada geldimi ben sadece 4.4.2 aldım

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
yja5aguv.jpg

Bugün pilin bitesi yok. :)

JB'de 8 saat dayanıyordu, üstelik hiç kullanmıyordum. Bunu yarım saat kullandığım halde 9 buçuk saat dayandı. Kitkat'ın batarya performansını da. Böylece test etmiş olduk ve sonuç daha iyi. :)

RedDevil

Profesör
Reaksiyon puanı
19
yja5aguv.jpg

Bugün pilin bitesi yok. :)

JB'de 8 saat dayanıyordu, üstelik hiç kullanmıyordum. Bunu yarım saat kullandığım halde 9 buçuk saat dayandı. Kitkat'ın batarya performansını da. Böylece test etmiş olduk ve sonuç daha iyi. :)

Hocaya falan okuttun. 😜

Subserosa

Asistan
Reaksiyon puanı
1
KitKat'ın batarya performansı (20b) konusunda JB'den daha iyi olduğunu düşündürecek bulgularım yok henüz, olunca buraya eklerim :)

Eko06

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar ben 4.4 yükledikten sonra batarya 1 günü zor çıkarıyor sizdede aynı durum oluyor mu

Subserosa

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Hemen yukarıdaki caps'e bak.

ayrıca Ben 9 saat 50dk ekran süresi aldım 4.4.2'de.
Hakikaten şaşırtıcı bir durum. Telefonu pilin içindeki elektrik simgesi geçtikten sonra şarjdan çıkarıp; 0 ekran parlaklığı, uçuş modu ve wi-fi kapalı iken sabaha %100 uyanıyorum ve %100'de iken 1 ila 3 saat arasında daha gidiyor. Ama %99'dan sonra düşüş başlıyor herşey kapalı dahi olsa. 5 saat ekran süresi görebildim ben en fazla ve telefonda oyun oynamıyorum.

SHeRİFF-1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
#Bloother Hocam benim cihazida okuyup ufleseniz ? Yarin ucusum var umarim yari yolda birakmaz beni.

ydqvXn.png

6RNEd9.png

Yandex browserdan baska browser onerebilecek varmi ? Cok hizli fakat sarj kullanimini goruyorsunuz.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Hakikaten şaşırtıcı bir durum. Telefonu pilin içindeki elektrik simgesi geçtikten sonra şarjdan çıkarıp; 0 ekran parlaklığı, uçuş modu ve wi-fi kapalı iken sabaha %100 uyanıyorum ve %100'de iken 1 ila 3 saat arasında daha gidiyor. Ama %99'dan sonra düşüş başlıyor herşey kapalı dahi olsa. 5 saat ekran süresi görebildim ben en fazla ve telefonda oyun oynamıyorum.

Benim wifi açık ve internet ile yapılabilecek her şeyi yapıyorum. Yani sosyal uygulamalar, internet tarayıcıları, tapatalk vs. %5'e kadar 9 saat 50dk kullandım. Hatta caps'ini burada paylaştım ama kim bilir üzerinden kaç sayfa geçti.

Şarjı %30 bile olsa kullanmadığım zaman 3-4 saat sabit duruyor.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

#Bloother Hocam benim cihazida okuyup ufleseniz ? Yarin ucusum var umarim yari yolda birakmaz beni.

Yandex browserdan baska browser onerebilecek varmi ? Cok hizli fakat sarj kullanimini goruyorsunuz.

Ben de tam onu diyecektim ki alttaki yorumunu okudum. Yandex'i kesinlikle kaldır. Dolphin browser kurabilirsin. Ya da chrome kullan. Chrome bu kadar şarj götürmüyor. İnterneti 2G'ye alın. çok daha uzun götürür sizi.

İnterneti 2G'ye alma işini sadece özel durumlarda yapın. Sürekli değil.

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Benim wifi açık ve internet ile yapılabilecek her şeyi yapıyorum. Yani sosyal uygulamalar, internet tarayıcıları, tapatalk vs. %5'e kadar 9 saat 50dk kullandım. Hatta caps'ini burada paylaştım ama kim bilir üzerinden kaç sayfa geçti.

Şarjı %30 bile olsa kullanmadığım zaman 3-4 saat sabit duruyor.

Ben de tam onu diyecektim ki alttaki yorumunu okudum. Yandex'i kesinlikle kaldır. Dolphin browser kurabilirsin. Ya da chrome kullan. Chrome bu kadar şarj götürmüyor. İnterneti 2G'ye alın. çok daha uzun götürür sizi.

İnterneti 2G'ye alma işini sadece özel durumlarda yapın. Sürekli değil.

İnternet nasıl 2gye alınır :D Wifide 2g 3gmi var cok cahilim az açıklama yapsana knk :)

bLack3ds

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba arkadaşlar iyi akşamlar .telefona knock code özelliği olan versiyon yüklemek istiyorum.hangi ülkenin romunu yükleyeyim ? tavsiye eder misiniz ? türkiye romu var şuanda. bir de başka ülkenin romunu yüklersem türkiye romuna geri döndüğümde ota yoluyla güncelleme alabilecek miyim ?

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
İnternet nasıl 2gye alınır :D Wifide 2g 3gmi var cok cahilim az açıklama yapsana knk :)

Çok cahilsin ama ölme :D

Mobil veri ayarını "yalnızca GSM" seçersen 2G'ye almış olursun. sadece 2G ile bağlanırsın.

wifi'de G olayı yok. wifi, wifi'dir. kaç mbit kullanıyosan o kadardır :D

merhaba arkadaşlar iyi akşamlar .telefona knock code özelliği olan versiyon yüklemek istiyorum.hangi ülkenin romunu yükleyeyim ? tavsiye eder misiniz ? türkiye romu var şuanda. bir de başka ülkenin romunu yüklersem türkiye romuna geri döndüğümde ota yoluyla güncelleme alabilecek miyim ?

Sanırım flash tool ile yükleme yaptıktan sonra bir daha OTA çalışmıyor.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327

Flash tool ile başka rom yüklerseniz OTA ile güncelleme alamıyorsunuz artık. Ben alamıyorum. Aynı şekilde diğer arkadaşlar da alamıyor. Alan var mı bilmiyorum ama ben şimdilik duymadım.

bLack3ds

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Flash tool ile başka rom yüklerseniz OTA ile güncelleme alamıyorsunuz artık. Ben alamıyorum. Aynı şekilde diğer arkadaşlar da alamıyor. Alan var mı bilmiyorum ama ben şimdilik duymadım.
Kararsız kaldım şimdi.mevcut türkiye romuna göre extra ne içeriyor ? yüklemeye değer mi ? siz yüklediyseniz bahseder misiniz hocam?

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Kararsız kaldım şimdi.mevcut türkiye romuna göre extra ne içeriyor ? yüklemeye değer mi ? siz yüklediyseniz bahseder misiniz hocam?

Ben yüklemedim ama yükleyenlerin söylediklerine göre: knock code var. bluetooth sorunu giderilmiş. kamera biraz daha düzeltilmiş. Ben de yükleyeceğim ama bakalım ne zaman.

mu86

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
1
Acaba güncelleme gelmediği icin mi alamiyoruz yoksa hic mi alamıyor sonucta misal almanya 20d yuklu bende yeni bir sürüm gelmedi daha gelir de biz alamazsak o zaman net olur