LG G2 Kullanıcıları Kulübü

PrestigeMan

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Anlasilan kuyruk acisi cekenlerin hepsi buraya doluscak gibi kisisel olsa tamam diyecegim diger. Kullanicilarida kale alip laf salatagina gelmis.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Mesajlarıma karşılık vermeyen bir kaç arkadaş var çoğunuda tanıyorum zaten az çok, onlara değil lafım tenzih ederim. Ama çok net söylüyorum ki bana cevap yazan 3-5 kişi var birazdan diğerleride gelecektir bunların yeri lise kantini ordan katılıyorlar muhtemelen. Ayrıca liselileri adam yerine koymadığım doğrudur ama kusura bakmayın konulmazsınız.

Lafa ukala diye başlayana da tavuk diyene de ergende derim velette, daha neler neler derimde burası forum yeri değil.

nys kalın sağlıcakla ben post kasmaya gidiyorumm te Allahım :)

PrestigeMan

Profesör
Reaksiyon puanı
157
bulamadım birşey :( hani bana yardım :)

9unytasa.jpg

Bi suna bak derim belki bu acik. Ayarlardan ses menusune gel.

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Forumda yeni olan ve özellikle g2 kullanıp cihaza laf ettirmeyen arkadaşlar burayı başka forumlar ile karıştırmayın. Kurallara uyalım konuşmalarınız hakaret alay içermese iyi olur demedi demeyin

PrestigeMan

Profesör
Reaksiyon puanı
157
G2 ye istedigi kadar hakaret etsin beni ilgilendirmiyor ben memnunsam. Buradaki kisinin forumdaki sahislara hakareti,kucuk gorme, kibirlilik, ezmeye calisiyor ve halada yorumlari mevcut yok efendim tarikat olusturmusunuz yok liseli kantinide takilmisiz bilmem ne laf salataligi yapiyor.

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Forumda yeni olan ve özellikle g2 kullanıp cihaza laf ettirmeyen arkadaşlar burayı başka forumlar ile karıştırmayın. Kurallara uyalım konuşmalarınız hakaret alay içermese iyi olur demedi demeyin

Haklısınız üslup ağır oldu özür diliyorum bundan sonra dikkat edicem ama laf ettirmeyen kısmı yanlış,telefonumdaki tüm olumsuzlukları açıkca söyledim burada birçok kez, sadece haksız eleştirilere tepki gösterdim,telefon muadillerinden ucuz diye en ufak şeyde telefona laf ediliyor.

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2

Cihaza laf ettirmemek degil. Burda cihaz hakkinda olumsuz yorum yapanda oldu olumlu yorum yapanda. Ama baska marka telefon kullanipta bu klube gelip ortam germeye gerek yok. Sony kullanipta arkadasin yorumunu alintilayarak laf sokmak adamliksa ve kurallara uygunsa zaten sonyci dedim diye banlanmayi goze alirim.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
sony falan kullanmıyorum g harfi düşen g2 tarikatı üyeleri :) bakın iyi okuyun kimsenin adamlığından falanda bahsetmiyorum, çok uç örneklerle dolusunuz telefondan karakter testi yapacaksınız nerdeyse. Öyle olumsuz yorumlara açığız demek ayrı şey gerçekten açık olmak apayrı şey.

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
sony falan kullanmıyorum g harfi düşen g2 tarikatı üyeleri :) bakın iyi okuyun kimsenin adamlığından falanda bahsetmiyorum, çok uç örneklerle dolusunuz telefondan karakter testi yapacaksınız nerdeyse. Öyle olumsuz yorumlara açığız demek ayrı şey gerçekten açık olmak apayrı şey.

Adamlik ve sonyci diyerek sana hitap etmedim. Ustune alinmissin sanirim. G harfi dusmus :) evet cok buyuk birsey. Iphone 5 toplatiliyor ve biz gidipte iphone forumunda bunu dile getirmiyoruz. Banane ne oluyorsa olsun. Tarikat uyeleri demek biraz agir bence. Daha dikkatli olmalisin yorumlarinda. Karakter testi yapmiyoruz yapamayizda. Sacma sapan cok insanlar geldi bu klube. Herkesin sinirini bozup defolup gittiler. Biz g2 nin hatasini da defalarca soyledik artisinida cok soyledik. Bilen bilir yazdiklarimizi. Ama sende buyutme artik olmaz mi?

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Ben istediğim yorumu yapmakta özgür bir forum üyesiyim kaldıki bu konuda bazı şahısların tekelinde olan bir yer değil.
İlk önce bir fikri savunacaksanız insanları itham etmeden , damgalamaya çalışmadan yapmanız lazım.
Gelmiş karşıma neye alıntılayıp neye cevap yazacağıma karar veriyor bunun üzerine beni kategorize etmeye çalışıyor sorarlar adama senin bu forumda yerin , konum nedir ?
Sen ne hakla benim yaptığım yorumun gerekliliğine karar veriyorsun ? Kaldıki sen buna karar verecek yetkin varmı bu forumda ?
Ne zamandan beri admin kesildi bu g2 kullananlar forumda??
Farklı fikir ve görüşlere açık değilseniz okumayabilirsiniz insanları damgalamaya , itham ve kategorize etmeye hakkınız yok.
İnsanlara saygı gösterin ki kendiniz de saygı görün

PrestigeMan

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Biz admin filan degiliz canim bunlari cikaran sizlersiniz. Bizde normal uyeyiz sinirlemi yaziyorsun bilmiyorum ama insanlari doldurusa getirme istersen.

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Ben istediğim yorumu yapmakta özgür bir forum üyesiyim kaldıki bu konuda bazı şahısların tekelinde olan bir yer değil.
İlk önce bir fikri savunacaksanız insanları itham etmeden , damgalamaya çalışmadan yapmanız lazım.
Gelmiş karşıma neye alıntılayıp neye cevap yazacağıma karar veriyor bunun üzerine beni kategorize etmeye çalışıyor sorarlar adama senin bu forumda yerin , konum nedir ?
Sen ne hakla benim yaptığım yorumun gerekliliğine karar veriyorsun ? Kaldıki sen buna karar verecek yetkin varmı bu forumda ?
Ne zamandan beri admin kesildi bu g2 kullananlar forumda??
Farklı fikir ve görüşlere açık değilseniz okumayabilirsiniz insanları damgalamaya , itham ve kategorize etmeye hakkınız yok.
İnsanlara saygı gösterin ki kendiniz de saygı görün

Abine soyle beni :)

Eger ki isin olmadan bir yorumu alintilayip yorum yazarsan bende tepkimi gosteririm. Burda ortami yumusatmaya calisiyorken tekrar alevlendirmeye hakkin yok. Ne hakla alinti yapip anlayan anladi diyorsun. Sana ne oluyor yani?

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Adamlik ve sonyci diyerek sana hitap etmedim. Ustune alinmissin sanirim. G harfi dusmus :) evet cok buyuk birsey. Iphone 5 toplatiliyor ve biz gidipte iphone forumunda bunu dile getirmiyoruz. Banane ne oluyorsa olsun. Tarikat uyeleri demek biraz agir bence. Daha dikkatli olmalisin yorumlarinda. Karakter testi yapmiyoruz yapamayizda. Sacma sapan cok insanlar geldi bu klube. Herkesin sinirini bozup defolup gittiler. Biz g2 nin hatasini da defalarca soyledik artisinida cok soyledik. Bilen bilir yazdiklarimizi. Ama sende buyutme artik olmaz mi?

Dikkatli bakarsan göreceksin, ben zaten 3 defa tamam deyip konuyu kapattım ama alıntılayıp hakaretvari yorumlar geliyorsa banada söz hakkı doğuyor. Tarikat deme sebebim bir yorum yapıyorsun doğru yada yanlış benim şahsi fikrimdir beni bağlar, sonra birden yumurtadan çıkar gibi cevaplar, alıntılamalar, birbirlerini beğenmeler, klubümüzü terketler bilmem neler; Tarikat tamda budur işte.

brkytml

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadas seven sever sevmeyen sevmez. Seviyesizlige seviyeyle cevap verin karli durumda olan siz olursunuz. Kapansin tartisma..

G3 nasi ama g3 onu deyin :D

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
[MENTION=381829]A.canal[/MENTION] ve [MENTION=363652]LittleMonster[/MENTION] bu mesajımdan sonra da tartışmaya devam ederseniz ceza alacaksınız.

İyi forumlar.

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Bu arada G3u koreden getirtebilirmiyiz? Guncellemeleri erken aliriz :P