AyArlar genel ve erisebilirlikburaya bir bak
bulamadım birşey

AyArlar genel ve erisebilirlikburaya bir bak
bulamadım birşeyhani bana yardım
![]()
bulamadım birşeyhani bana yardım
![]()
![]()
Bi suna bak derim belki bu acik. Ayarlardan ses menusune gel.
hay sen çok yaşasağol varol 3 gundur hatunla kavga edıoz şunun yuzunden
![]()
Doğru Tahmin:thumbup1: Teşekkür ederim yardımın için eh işte benim bazen hakkaten körlüğüm tutarValla kolay yerdeymisde herhalde dikkatini cekmedi bende.sadece tahmin ettim. Belki bu aciktir filan.
Forumda yeni olan ve özellikle g2 kullanıp cihaza laf ettirmeyen arkadaşlar burayı başka forumlar ile karıştırmayın. Kurallara uyalım konuşmalarınız hakaret alay içermese iyi olur demedi demeyin
Forumda yeni olan ve özellikle g2 kullanıp cihaza laf ettirmeyen arkadaşlar burayı başka forumlar ile karıştırmayın. Kurallara uyalım konuşmalarınız hakaret alay içermese iyi olur demedi demeyin
sony falan kullanmıyorum g harfi düşen g2 tarikatı üyeleribakın iyi okuyun kimsenin adamlığından falanda bahsetmiyorum, çok uç örneklerle dolusunuz telefondan karakter testi yapacaksınız nerdeyse. Öyle olumsuz yorumlara açığız demek ayrı şey gerçekten açık olmak apayrı şey.
Ben istediğim yorumu yapmakta özgür bir forum üyesiyim kaldıki bu konuda bazı şahısların tekelinde olan bir yer değil.
İlk önce bir fikri savunacaksanız insanları itham etmeden , damgalamaya çalışmadan yapmanız lazım.
Gelmiş karşıma neye alıntılayıp neye cevap yazacağıma karar veriyor bunun üzerine beni kategorize etmeye çalışıyor sorarlar adama senin bu forumda yerin , konum nedir ?
Sen ne hakla benim yaptığım yorumun gerekliliğine karar veriyorsun ? Kaldıki sen buna karar verecek yetkin varmı bu forumda ?
Ne zamandan beri admin kesildi bu g2 kullananlar forumda??
Farklı fikir ve görüşlere açık değilseniz okumayabilirsiniz insanları damgalamaya , itham ve kategorize etmeye hakkınız yok.
İnsanlara saygı gösterin ki kendiniz de saygı görün
Adamlik ve sonyci diyerek sana hitap etmedim. Ustune alinmissin sanirim. G harfi dusmusevet cok buyuk birsey. Iphone 5 toplatiliyor ve biz gidipte iphone forumunda bunu dile getirmiyoruz. Banane ne oluyorsa olsun. Tarikat uyeleri demek biraz agir bence. Daha dikkatli olmalisin yorumlarinda. Karakter testi yapmiyoruz yapamayizda. Sacma sapan cok insanlar geldi bu klube. Herkesin sinirini bozup defolup gittiler. Biz g2 nin hatasini da defalarca soyledik artisinida cok soyledik. Bilen bilir yazdiklarimizi. Ama sende buyutme artik olmaz mi?
Arkadas seven sever sevmeyen sevmez. Seviyesizlige seviyeyle cevap verin karli durumda olan siz olursunuz. Kapansin tartisma..
G3 nasi ama g3 onu deyin![]()
süper.Arkadas seven sever sevmeyen sevmez. Seviyesizlige seviyeyle cevap verin karli durumda olan siz olursunuz. Kapansin tartisma..
G3 nasi ama g3 onu deyin![]()
G3'ün reklamı güzel. Donanımı, tipini affettirirse alırım.![]()
G3'ün reklamı güzel. Donanımı, tipini affettirirse alırım.![]()