İnşallah öyle değildir ilk kez duydum böyle bir şey, sanmıyorum ama,ben de bir araştırayım.
Degildir çin romu sanirim ve cin mali olsa ne olacak ki guncelleme aldigi ve ayni urun oldugu surece sorun yok

İnşallah öyle değildir ilk kez duydum böyle bir şey, sanmıyorum ama,ben de bir araştırayım.
Hong kong falan diyor cince yazilar da cikti cin mali g2 mi aldik![]()
Yav arkadaslar bu guncellemeden sonra gps.in yerini yer mi aldi
Evet dostum.
Simdi telefonda gps isimli bir ayar yok mu![]()
İyiydi![]()
Arkadas yarin iade ediyorum urunu imei mesaji geldi telefona 1 hafta icinde kapanacak diyd hemen yarin firmayla gorusecegim bakalim
Bir şey olacağı belliydi zatençince barkodlar, garip sürüm numarası
iade edip tr garantili alın kafa rahat olsun
![]()
Bu gece doya doya kullanayim da somureyim telefonu bari![]()
Aklinda kalip deneyemedigin ne varsa dene![]()
Drop test icimde kaldi bir bakayimg2 maceram 2 gun surdu elime gecen sanirim sadece yarinki 2 silikon kilif olacak
![]()
Vurayim derken öldurme deinsallah sorunsuz sekilde geri verirsin
Arkadas yarin iade ediyorum urunu imei mesaji geldi telefona 1 hafta icinde kapanacak diyd hemen yarin firmayla gorusecegim bakalim
Telefonu aldigin yerle görüş. Faturan falan varsa sikinti olmuyor. operatorler sanirim hallediyorlar. Geçenlerde arkadaşım note3 almisti onada aynisi oldu. Ama sonra bikac gun icinde çözdüler. Olabiliyor böyle şeyler.
N11 den aldim telefonu firma onemsiz int alisverisi olunca
Iade kargosuna salatalik koyup gondereyim mi![]()
Insanin basina boyle bisey gelince bayagi degisik fikirler geliyo aklina![]()
Hayir ben adamlara sinir oldum su an urun bitti hicbir soruyu cevaplamiyorlar urun kapali kutu jelatinli gelecek dediler jelatin yoktu sorunsuz olsun da eyw dedik ses boguk falan olsun idare ederim dedim ama imei de kapanacak mesaji gelince bunlara salatalik bile fazla gelir