LG G2 Kullanıcıları Kulübü

murat0671

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Dosya yöneticisine güncelleme gelmiş .güncelledim ama ne değişti anlamadım

Salih00

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Yav arkadaslar bu guncellemeden sonra gps.in yerini yer mi aldi

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar herkese iyi akşamlar.
Bende LG G2 aldım ama 2 haftadır bazı olumsuz yorumlardan dolayı 4.4.2 versiyonunu yüklemedim gelen güncelleme 543 mb civarında tavsiye edermisiniz iyileştirelim derken telefonu yavaşlatmayalım

DRS

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ny3yhyhu.jpg

Bu da benden gelsin 😀 ama sarj hala az gidiyor 3g surekli acik oldugundan herhalde!

Ozzynight

Doçent
Reaksiyon puanı
12
G2 kullanan arkadaşlar
Şarjım bitiyor diyenler 3G çok kullanan ve telefon ısınıyor diyenler Google tarayıcı kullanmayın şarjı tüketiyor ve ısınma yapıyor Kendi tarayıcısıda hızlı değil Dolphin browser kurun ve internetin tadını çıkarın şarjıda az yiyor.
Dolphin browser flash destekli.

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Arkadas yarin iade ediyorum urunu imei mesaji geldi telefona 1 hafta icinde kapanacak diyd hemen yarin firmayla gorusecegim bakalim

SHeRİFF-1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Root yaptıktan sonra cihazımda fazla bir batarya kullanımı olmaya başladı. 13 saati zor görüyorum. Şarj dolduktan sonra %100 den %99'a yarım saatlik bir kullanım sonrası düşürebiliyorum, %99 dan &90'a ise 25 dakikada düşüyor. Çok saçma.

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Arkadas yarin iade ediyorum urunu imei mesaji geldi telefona 1 hafta icinde kapanacak diyd hemen yarin firmayla gorusecegim bakalim

Bir şey olacağı belliydi zaten:) çince barkodlar, garip sürüm numarası:) iade edip tr garantili alın kafa rahat olsun:)

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Bir şey olacağı belliydi zaten:) çince barkodlar, garip sürüm numarası:) iade edip tr garantili alın kafa rahat olsun:)

Valla aslinda iyiydi ustuste geldi hersey fiyat uygundu fazla bir sorunu da yoktu ama bakalim yarin gorusecegim firma ile iade edecegim degisim kabul etmem muhtemelen :D

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Bu gece doya doya kullanayim da somureyim telefonu bari :D

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Vurayim derken öldurme de :D insallah sorunsuz sekilde geri verirsin

Veririm 2 gun oldu yasa var int alisverislerinde bu arada sizin isteyip de yapamadiginiz bisey varsa deneyim telde buyrun su an farkli sarj aletiyle sarj ediyorum gayet guzel sabaha kadar sarjda duracak ve sarjdayken oyun oynuyorum muzik dinliyorum patlamazsa saglamdir

Brendee

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2

Telefonu aldigin yerle görüş. Faturan falan varsa sikinti olmuyor. operatorler sanirim hallediyorlar. Geçenlerde arkadaşım note3 almisti onada aynisi oldu. Ama sonra bikac gun icinde çözdüler. Olabiliyor böyle şeyler.

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Telefonu aldigin yerle görüş. Faturan falan varsa sikinti olmuyor. operatorler sanirim hallediyorlar. Geçenlerde arkadaşım note3 almisti onada aynisi oldu. Ama sonra bikac gun icinde çözdüler. Olabiliyor böyle şeyler.

N11 den aldim telefonu firma onemsiz int alisverisi olunca

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Insanin basina boyle bisey gelince bayagi degisik fikirler geliyo aklina :D

Hayir ben adamlara sinir oldum su an urun bitti hicbir soruyu cevaplamiyorlar urun kapali kutu jelatinli gelecek dediler jelatin yoktu sorunsuz olsun da eyw dedik ses boguk falan olsun idare ederim dedim ama imei de kapanacak mesaji gelince bunlara salatalik bile fazla gelir

Hwoarang55

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Hayir ben adamlara sinir oldum su an urun bitti hicbir soruyu cevaplamiyorlar urun kapali kutu jelatinli gelecek dediler jelatin yoktu sorunsuz olsun da eyw dedik ses boguk falan olsun idare ederim dedim ama imei de kapanacak mesaji gelince bunlara salatalik bile fazla gelir

Cok haklisin kardesim,hakkinida sonuna kadar aramalisin. Sen onlarin basinin etini biraz ye zaten gerisi gelecektir

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Bendede ülke yerinde 466 çıkıyor ama imei de sorun yok Allahtan tek sorun telefon sağlam ısınıyo be hacı şu şarj işide çözülse bu gidişle 4.2.2 ye doncem yemişim knock codunu kitkatını