LG G2 Kullanıcıları Kulübü

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Birkac sorun var kulaklikla gorusme yaparken asiri cizirdama ve normal gorusme yaparken yanki problemi arka kapakta citlama problemi var bakalim diger her sey yolunda

Kulaklık cızırtısını engellemenin yolu:dokunmatik ekran geribildirimi ve sistem seçeneğini sıfırlayın.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Arkadaşlar güncellemeden önce hard reset atmayın. Bunu size kim söylediyse artık bilmiyorum. Her söyleneni yapmayın. Bir arkadaş bu yüzden yeni sürüm yükleyemiyor şimdi. Kafanıza göre milleti yönlendirmeyin. Güncellemeden önce atılan hard resetin zaten hiçbir faydası yok. Custom rom yüklemiyorsunuz ki orjinal güncelleme yapıyorsunuz. Güncellemeden sonra sıkıntı çıkarsa hard reset atarsınız.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Geldi beyler telefon hemen güncelledim yalnız kamerNın sol üstü kapak tarafı çıt çıt ediyor bir de ısınıyor gibime geldi ozellikle o kilit tuşunun olduğu taraf ve ölü pixel testi nasıl yapılıyor ayrıca bakmamı istediğiniz yerler neler ne hatalar cıkabilir

Hiç kurcalama, sağını solunu da oynama :D normal kullan. Kameranın orada işlemci var bu yüzden ısınıyor orası.

Subserosa

Asistan
Reaksiyon puanı
1
quickwindow ekranındaki arkaplan resmini değiştirme şansımız yok mu beyler? çimlerin üzerinde kırmızı elbiseli beyaz ojeli papatyaya uzanan kadın eli görmek istemiyorum :D

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
ezypeqy6.jpg

my2ezega.jpg

adeby5u7.jpg

Kulaklıkta cızırdama yaşayanlar bunların hepsini kapatsın.

Subserosa

Asistan
Reaksiyon puanı
1
büyüksünüz beyler, çok makbule geçti :)
[MENTION=374275]Bloother[/MENTION], [MENTION=388749]ata1996[/MENTION]

Reaksiyon puanı
16,128
kırmızı elbiseli beyaz ojeli papatyaya uzanan kadın eli görmenin nesi kötü? daha fazlasını görmek istiyon? googleamcaya sor.

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Müzik aç test et :)
Ben hiç bakmadım ölü noktaya falan. Ekranda sorun göremiyorum. Dürtmenin anlamı yok. :)

Ben bugun cozerim bu telefonu ancak telefonun kendi yazilim kisminda barkod tarayici var gozukuyor yalniz uygulamalarda goremedim bu arada s3 den sonra sahinden inip Porscheye binmise dondum sanirim

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Ben bugun cozerim bu telefonu ancak telefonun kendi yazilim kisminda barkod tarayici var gozukuyor yalniz uygulamalarda goremedim bu arada s3 den sonra sahinden inip Porscheye binmise dondum sanirim
3845#*802# bunu tuşla oradan hw device testten lcd teste tıkla ölü piksel var mı bak,bir de ışık sızması olabiliyor ben de var mesela(mesela lacivert ekranda benimkinde belli oluyor bazı yerler daha açık)bu telefonun tek kronik sorunu boğuk ses deniyor ben daha rastlmadım(3 tanreg2 geçti elimden. )

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
3845#*802# bunu tuşla oradan hw device testten lcd teste tıkla ölü piksel var mı bak,bir de ışık sızması olabiliyor ben de var mesela(mesela lacivert ekranda benimkinde belli oluyor bazı yerler daha açık)bu telefonun tek kronik sorunu boğuk ses deniyor ben daha rastlmadım(3 tanreg2 geçti elimden. )

Olu pixel yok isik sizmasi da yok su an hersey yolunda boguksesi ise bilmiyorum tam zaten ses kalitesi cok iyi degil gibi telefonun

AkçakocaLı

Profesör
Reaksiyon puanı
95

HW Device Test ten multipoint touch teste girdim çıkmıyor burdna yav :devil2: nasıl çıkabilirim ?? (derken buldum , kahretsin cahillik ) :4:

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Abdurrahman mi. Ahaha aklima kotu kotu seyler geldi ya :D