LG G2 Kullanıcıları Kulübü

nilgunakbas

Profesör
Reaksiyon puanı
97
Arkadaslar bu cekilen fotolarda sag altta tarih yazarmi acaba.bi ayari varmidir.ben tarih görünsun isterdimde

Brendee

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Arkadaslar merabalar. Gpro2 rom yukleyenlere sorum; bu telefonun durduk yere reset olayi hangi siklikla sizde oluyor?

Benim yukledigim tam 11 gun oldu, hic durduk yere reset atmadı. Ama bi arkadaş 1 ayda yaklaşık 3-4 kere yaşadığını söylemişti. Benzer bi durum benim tablette var, çok yuklenince heralde islemcisi ısınıyor, yada ram yetmedigi anda reset yapıyor. Belki Gpro2 romda da benzer bi durum vardır. Genelde Oyun falan oynarken resetliyorsa dedigim gibidir bence.

Ozzynight

Doçent
Reaksiyon puanı
12
Spirit fm türkiye için nasıl ayarlıyorsunuz?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

311k modeli için fm yokmu vay arkadaş

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Arkadaşlar bu model. Numaraları neye göre oluyor örneğin 311 2013 11. Aynmı ve örneğin 403 2014 3. Ay gibi mi? Doğru mu anlamışım? Bir de telefon gelince hangi seriden olduğunu nereden öğrenebilirim yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler

S

SDN Okuru

SDN Okuru
üzerinde yapışkan var onu sökerken ne bu diye öğrenmiş oluyorsun zaten

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Arkadaşlar bu model. Numaraları neye göre oluyor örneğin 311 2013 11. Aynmı ve örneğin 403 2014 3. Ay gibi mi? Doğru mu anlamışım? Bir de telefon gelince hangi seriden olduğunu nereden öğrenebilirim yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler

Evet aynen o şekilde oluyor. Bu seri numarası da kutusunda yazar. S/N: 310k... Diye başlıyor mesela benimki.

oocinn_

Asistan
Reaksiyon puanı
1

Amacınız tarihi direkt fotoya bakarken görmek se bu yok. Ama ayrıntılardan tarihine bakabilirsiniz. Ayrıca fotoları tarihe Göre diye ayarlayıp şu şekilde görebilirsiniz.
hena9a4a.jpg

scekim

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ya arkadaşlar kılıf sizce ne kullanmalıyız 2 gün önce ebaydan slim armor siparişi verdim şuan quick window lu kılıf kullanıyorum bana kaba ve kulanışsız geliyor cebımden cıkarırken takıla takıla yanları kırıldı gitti siz ne kullanıyorsunuz? siparişini verdiğim spigen slim armor kılıf nasıldır ? kullanan varsa bilgi aktarabilir mi

nilgunakbas

Profesör
Reaksiyon puanı
97
ya arkadaşlar kılıf sizce ne kullanmalıyız 2 gün önce ebaydan slim armor siparişi verdim şuan quick window lu kılıf kullanıyorum bana kaba ve kulanışsız geliyor cebımden cıkarırken takıla takıla yanları kırıldı gitti siz ne kullanıyorsunuz? siparişini verdiğim spigen slim armor kılıf nasıldır ? kullanan varsa bilgi aktarabilir mi

Cok kaliteli bir kılıf o memnun kalirsiniz.kullanan arkadaslar var gayet memnunular

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Aldığımıın kargoya gonderilmesi bir süre alacak sanırım bu arada kılıf önerileriniz nelerdir beyazın zerafetini bozmayacak şekilde , kılıf aldım mı en az 6-8 ay kullanırım ona göre uygun önerebilecek var mı?

NirvaNRL

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Biraz komik olacak ama kulaklığı taktın değil mi? Normal şartlarda çalışması lazım 309 ve 310 da ben de çalışıyor [MENTION=374275]Bloother[/MENTION]'ın linki.

Aslına bakarsan önce kulaksız denedim ama sonra kulaklıksız çalışmayabilir diye düşündüm :-) ama öyle de çalışmadı. Yalnız iphone kulaklığını taktım zannetmiyorum ama onunla bir oalakası olabilir mi ki?

DRS

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Ben ince kilif kullanıyorum, dediginiz kılıf kalin gibi sanki, kac liraya aldınız?

oocinn_

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Aslına bakarsan önce kulaksız denedim ama sonra kulaklıksız çalışmayabilir diye düşündüm :-) ama öyle de çalışmadı. Yalnız iphone kulaklığını taktım zannetmiyorum ama onunla bir oalakası olabilir mi ki?

Lg iphone 5 5s in kulaklığını destekliyor. Ben kullanıyorum güzelce :)

Subserosa

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Ben beyaz Quickwindow sipariş ettim siyah telefonum için, gelsin bir süre kullanayım da ona göre yorumumu yaparım artık. Spigen bence telefonu çok basit gösteriyor, beğenmedim pek. Ama parmak izi tutmayan ekran filminin iyi olduğu söyleniyor.

brkytml

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar Fleksy diye bi klavye uyglamasi indirdim çok hoşuma gitti türkçe karakter desteğide var ve klavye üzerinde çeşitli özelleştirmeleri var. Hoşuma gitti fakat 30 günlük deneme sürümüymüş ama apksi düşer yakinda

DRS

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Onceden Garmin Asus M10 vardı bende. Ondaki navigasyon rahatlığı hicbir yerde yok. Kullanan bilir :-) Aaahh ahh

scekim

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben ince kilif kullanıyorum, dediginiz kılıf kalin gibi sanki, kac liraya aldınız?
14.75tl ye gelıyor fiyatı Tr de en uygun 35tl 70-80tlye olan mağazalarda var tabi şık tasarıma benziyor keskin hatlı ve sağlam kılıflar hoşuma gitmiştir hep nasip olurda gelirse deneyimlerimi paylaşmak isterim