PrestigeMan
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 157
Evet hocam 20d ile birlikte ses yükseltme+ses alçaltma olmuş hard reset kombinasyonu.
bi turlu alamadim hard resete ya

Evet hocam 20d ile birlikte ses yükseltme+ses alçaltma olmuş hard reset kombinasyonu.
Cihazınızın seri numarası 309 ya da 310 değilse çalışmaz.
Arkadaslar merabalar. Gpro2 rom yukleyenlere sorum; bu telefonun durduk yere reset olayi hangi siklikla sizde oluyor?
Çevrimiçi/çevrimdışı en iyi navigasyon programı hangisi sizce?
Arkadaslar bu cekilen fotolarda sag altta tarih yazarmi acaba.bi ayari varmidir.ben tarih görünsun isterdimde
Arkadaslar merabalar. Gpro2 rom yukleyenlere sorum; bu telefonun durduk yere reset olayi hangi siklikla sizde oluyor?
Sygic kullanıyorum çok memnunun tavsiy ederim.
Hayırlı olsun. Nereden aldın ve paralel ithalat mı?
Arkadaşlar bu model. Numaraları neye göre oluyor örneğin 311 2013 11. Aynmı ve örneğin 403 2014 3. Ay gibi mi? Doğru mu anlamışım? Bir de telefon gelince hangi seriden olduğunu nereden öğrenebilirim yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler
Arkadaslar bu cekilen fotolarda sag altta tarih yazarmi acaba.bi ayari varmidir.ben tarih görünsun isterdimde
Günceell
Amacınız tarihi direkt fotoya bakarken görmek se bu yok. Ama ayrıntılardan tarihine bakabilirsiniz. Ayrıca fotoları tarihe Göre diye ayarlayıp şu şekilde görebilirsiniz.
![]()
ya arkadaşlar kılıf sizce ne kullanmalıyız 2 gün önce ebaydan slim armor siparişi verdim şuan quick window lu kılıf kullanıyorum bana kaba ve kulanışsız geliyor cebımden cıkarırken takıla takıla yanları kırıldı gitti siz ne kullanıyorsunuz? siparişini verdiğim spigen slim armor kılıf nasıldır ? kullanan varsa bilgi aktarabilir mi
Maalesef göremedim tarih damgasını.
Günceell
Biraz komik olacak ama kulaklığı taktın değil mi? Normal şartlarda çalışması lazım 309 ve 310 da ben de çalışıyor [MENTION=374275]Bloother[/MENTION]'ın linki.
ya arkadaşlar kılıf sizce ne kullanmalıyız 2 gün önce ebaydan slim armor siparişi verdim şuan quick window lu kılıf kullanıyorum bana kaba ve kulanışsız geliyor cebımden cıkarırken takıla takıla yanları kırıldı gitti siz ne kullanıyorsunuz? siparişini verdiğim spigen slim armor kılıf nasıldır ? kullanan varsa bilgi aktarabilir mi
Aslına bakarsan önce kulaksız denedim ama sonra kulaklıksız çalışmayabilir diye düşündümama öyle de çalışmadı. Yalnız iphone kulaklığını taktım zannetmiyorum ama onunla bir oalakası olabilir mi ki?
sanırım 7 günlük ücretsiz ah bide bedava olsaydı süpermisArkadaşım birçok navigasyon programı kullandım ama Sygic tek geçerim.
14.75tl ye gelıyor fiyatı Tr de en uygun 35tl 70-80tlye olan mağazalarda var tabi şık tasarıma benziyor keskin hatlı ve sağlam kılıflar hoşuma gitmiştir hep nasip olurda gelirse deneyimlerimi paylaşmak isterimBen ince kilif kullanıyorum, dediginiz kılıf kalin gibi sanki, kac liraya aldınız?