LG G2 Kullanıcıları Kulübü

PrestigeMan

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Evet camda siktinti forumlara baktimda bu safir cam diyorlarda okadar iyi degilmis serviste 200 kusur fiyat bicmis birine ne can sikici gene. Fotograf cekmeyide severim. Nikon d90 var hobi edindigim konuda yine ona kaldik oda agir :D

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327

SHeRİFF-1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Benim kameramın camında da çok ufak çizik var. Telefon uçuşlarda çantamda duruyor genellikle. Görüntüye herhangi bir engel oluşturmuyor, Ya bizim kameralarımızın cam'ı kalitesiz , ya da safir camlar çok kolay çiziliyor.

etaskiner

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar bilgi paylaşımı yaparsanız sevinirim.
Ben telefonuma format atmak istiyorum. Telefon kapalıyken arkada bulunan ses kısma tuşu ile power tuşuna birlikte basıyorum bekliyorum ama format ekranı gelmiyor. aynı tuşlara diğer yerlerde okuduğum kadarı ile 2 defa fasılalı basmam gerektiği söylendi ama yine olmadı yardım ederseniz sevinirim.

brkytml

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar merabalar. Gpro2 rom yukleyenlere sorum; bu telefonun durduk yere reset olayi hangi siklikla sizde oluyor?

PrestigeMan

Profesör
Reaksiyon puanı
157
full şarj ediyor musun peki? işaret kaybolana kadar?

Neresinde sıkıntı var resimde bir şey göremedim ama?

uze9u9yn.jpg

Ne kadar net gozukuyor simdi bilemiyorum prof makine ile cekerim bidahakine bu arada flash toolla 20d ingiltire romu yukledim garanti disi olurmu?

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327

PrestigeMan

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Hocam peki sunu merak ettim ingiltire romu flashladim hersey oldugu gibi hic biseyde silinmemis ve basari ile 20dyi kurdum fakat 4k video cekim goremedim yokmuydu yoksa. Hard reset atip herseyi yeniden mi kurmam gerek?

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Bende ona sasiriyorum dikkatlide kullaniyorum bugun olan bisey bu.

Bu arada yanlış bildiğimiz bir şey var. Kameranın camının tamamı safir kristal değil. Sadece merceğin olduğu kısım kristal. Yani kameranın etrafı çizilebilir. Ancak merceğin önündeki şeffaf cam çizilmiyor kolay kolay. Benim aklıma takılan ise orayı neyin çizdiği.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Hocam peki sunu merak ettim ingiltire romu flashladim hersey oldugu gibi hic biseyde silinmemis ve basari ile 20dyi kurdum fakat 4k video cekim goremedim yokmuydu yoksa. Hard reset atip herseyi yeniden mi kurmam gerek?

4K ya da 2K video özelliği gelmedi. Onu rootlayanlar yükleyebiliyor sadece. O bir mod gibi bir şey.

PrestigeMan

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Bu arada yanlış bildiğimiz bir şey var. Kameranın camının tamamı safir kristal değil. Sadece merceğin olduğu kısım kristal. Yani kameranın etrafı çizilebilir. Ancak merceğin önündeki şeffaf cam çizilmiyor kolay kolay. Benim aklıma takılan ise orayı neyin çizdiği.

Cizik degil darbe gormus sanki nasil diyim hafif su damlasi var sanki altinda o sekil.

PrestigeMan

Profesör
Reaksiyon puanı
157

- - - Mesaj Güncellendi - - -

4K ya da 2K video özelliği gelmedi. Onu rootlayanlar yükleyebiliyor sadece. O bir mod gibi bir şey.

Aha anladim sagol bi degisiklil goremeyince acaba dedim. Hic bi verimde silinmemis normalmidir.

brkytml

Asistan
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=374275]Bloother[/MENTION] ; GPro2 romu kullaniyorum islemciye yuk binince sanirim.. reset atiyor. Telefon rootlu. Olay su: 2saniyelik kasiliyo sonra hop reset.. Sence bu gpro2 yerine orjinal 4.4.2 yemi donmeliyim?

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Aha anladim sagol bi degisiklil goremeyince acaba dedim. Hic bi verimde silinmemis normalmidir.
Evet normaldir. Rom flashlamak ile format atmak ayrı şeylerdir. Rom yüklerken cihazınızda veri kaybı yaşamazsınız. Veri kaybını hard reset ya da factory reset gibi işlemlerde yaşarsınız.
@Bloother ; GPro2 romu kullaniyorum islemciye yuk binince sanirim.. reset atiyor. Telefon rootlu. Olay su: 2saniyelik kasiliyo sonra hop reset.. Sence bu gpro2 yerine orjinal 4.4.2 yemi donmeliyim?
Rom kurulumunda sıkıntı olmuş olabilir. Romu isterseniz tekrar flaşlayın. Ya da Orjinal roma dönün. Custom romlarda flaşlama esnasında sıkıntılar olabiliyor. Bazen full wipe yapıp tekrar flaşlamakta fayda var. Hatta flaşladıktan sonra tekrar wipe cache ve wipe dalvik cache yapmak gerekebilir.

brkytml

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Evet normaldir. Rom flashlamak ile format atmak ayrı şeylerdir. Rom yüklerken cihazınızda veri kaybı yaşamazsınız. Veri kaybını hard reset ya da factory reset gibi işlemlerde yaşarsınız.

Rom kurulumunda sıkıntı olmuş olabilir. Romu isterseniz tekrar flaşlayın. Ya da Orjinal roma dönün. Custom romlarda flaşlama esnasında sıkıntılar olabiliyor. Bazen full wipe yapıp tekrar flaşlamakta fayda var. Hatta flaşladıktan sonra tekrar wipe cache ve wipe dalvik cache yapmak gerekebilir.

Valla kurulumda full wipe dalvik cache yaptim ama yinede reset sorunu var.. peki sizce orjinal 4.4.2ye donmeli miyim sorunlari vs var deniyordu..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Hocalar LG G2 güncellemeden sonra aram geliyor ya bakıyorum tel çalıyor fakat ekran geç geliyor ?

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Bunlar deneme sürümü bitişinde satın alma mecburiyeti koyuyor diye okumuştum ama sağda solda farklı şeyler yazıyor hep. Türkiye haritaları var mı peki Google Play'de halihazırda?
Tabi ki paralı bu navigasyonlar. Ucuz etin yahnisi olmaz demişler. Navigasyonda verim istiyorsanız, parayla almanız gerekiyor.

Valla kurulumda full wipe dalvik cache yaptim ama yinede reset sorunu var.. peki sizce orjinal 4.4.2ye donmeli miyim sorunlari vs var deniyordu..

4.4.2'de sorun yok. Kurduktan sonra hard reset atarsanız sorun olmaz. Almanya V20D kurabilirsiniz. Daha da iyileştirilmiş versiyondur. Cihazınız paralel ithalat ise hiç sıkıntı olmaz.

Snapchat video gorusmeden sonra bataryanin ani isinmasi :s

2azaqyqu.jpg

Ben 50 dereceyi falan görmüştüm. Batarya için 40 derece o kadar da yüksek değil.