LG G2 Kullanıcıları Kulübü

SHeRİFF-1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Cihazım Rootlu fakat Download Mod'da UNROOTED olarak gözüküyor. Superuser'dan root'u kaldırıp resimdeki güncellemeyi yaparsam sizce sorun çıkarırmı ?

Adsze9527.jpg

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
G2 alacaklara hayırlı uğurlu olsun şimdiden. :)

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Beyler bu gidişle ben de ban yemek üzeriyim sanırım:) susup klupte takılıcam artık sadece:)

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Beyaz çok hoşuma gidiyor ancak siyah diyorlar fikriniz nedir ve 1150₺ ye geliyor paralel ithalat su an 32 si bana sizce g3 ü beklersem daha düser mi

Bence beyaz çok daha şık,siyahta karizma duruyor ama dediğim durum var beyazlarda eğer kafaya takmayacaksan benim önerim beyaz.

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Bence beyaz çok daha şık,siyahta karizma duruyor ama dediğim durum var beyazlarda eğer kafaya takmayacaksan benim önerim beyaz.

Şimdi şöyle bişi söylemek istiyorum. Telefonunun ekranının yan tarafları Minimlik Siyah bir alan var fark etmişsindir hani ekranın kullanılmadığı yer. Beyaz telefon alınca çerçeveler normal olarak beyaz oluyor ve Ekran açıkken hem ekran parlıyor hemde çerçeveler beyaz ve onların arasındaki kücük kısım siyah kalıyor buda sinir bozucu bir görüntü oluşturuyor. Siyah aldıklarında bu problem ortadan kalkıyor. Hem siyah premium bir hava katıyor kullanıcısına + sı cok dikkat çekmiyor.

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Şimdi şöyle bişi söylemek istiyorum. Telefonunun ekranının yan tarafları Minimlik Siyah bir alan var fark etmişsindir hani ekranın kullanılmadığı yer. Beyaz telefon alınca çerçeveler normal olarak beyaz oluyor ve Ekran açıkken hem ekran parlıyor hemde çerçeveler beyaz ve onların arasındaki kücük kısım siyah kalıyor buda sinir bozucu bir görüntü oluşturuyor. Siyah aldıklarında bu problem ortadan kalkıyor. Hem siyah premium bir hava katıyor kullanıcısına + sı cok dikkat çekmiyor.

Birebir aynı şeyi yazmışız zaten.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Beyaz çok hoşuma gidiyor ancak siyah diyorlar fikriniz nedir ve 1150₺ ye geliyor paralel ithalat su an 32 si bana sizce g3 ü beklersem daha düser mi

Ben beyaz aldım. Zaten ben alırken siyah yoktu. Valla zevkler, renkler tartışılmaz. Siyah bana çok klişe geliyor. Bazı telefonlarda siyah belki çok karizmatik ve asil durur ama G2'de durmuyor sanki. Yarı şeffaf ince füme kılıf ile beyaz G2 muhteşem görünüyor benim için. Beyaz ayrı bir şık gösteriyor telefonu. O çerçeve olayına da şimdiye kadar hiç takılmadım. Ekran zaten yeterince büyük. Bunu şöyle de düşünebiliriz. Çerçevesiz gözlükten kalın çerçeveli gözlüğe geçersin de o çerçeveler bir süre gözüne batar ya. Zamanla artık görmezsin o çerçeveyi. Bu da onun gibi bir şey işte. :)
Aslında seviyorsan kırmızı rengini de tavsiye edebilirim.

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Ben beyaz aldım. Zaten ben alırken siyah yoktu. Valla zevkler, renkler tartışılmaz. Siyah bana çok klişe geliyor. Bazı telefonlarda siyah belki çok karizmatik ve asil durur ama G2'de durmuyor sanki. Yarı şeffaf ince füme kılıf ile beyaz G2 muhteşem görünüyor benim için. Beyaz ayrı bir şık gösteriyor telefonu. O çerçeve olayına da şimdiye kadar hiç takılmadım. Ekran zaten yeterince büyük. Bunu şöyle de düşünebiliriz. Çerçevesiz gözlükten kalın çerçeveli gözlüğe geçersin de o çerçeveler bir süre gözüne batar ya. Zamanla artık görmezsin o çerçeveyi. Bu da onun gibi bir şey işte. :)
Aslında seviyorsan kırmızı rengini de tavsiye edebilirim.

Kırmızısı yok kaptan o fiyata :) ucuz etin yahnisi :)

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Bir de g2 nin kulaklığı nasıl amerikadan ekstra kulaklık getirteyim mi?

SHeRİFF-1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Sonunda D80220a 'dan D80220b ' ye geçmiş bulunmaktayım. 20b İle Knock code gelmiş, sorunsuzca çalışıyor.
Sanal tuşları istediğimiz uygulamada gizleme gibi bir özellik eklenmemiş. Şarj konusunda şimdilik birşey söyleyemiyorum , Bluethoot'un şarj kullanma sorunu düzelmiş , artık pil detaylarında Bluethoot gözükmüyor.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Şu bluetooth sorunu bende de var ama sorun sayılmayacak kadar düşük. %5 görünüyor sürekli.

SHeRİFF-1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Haklısınız hocam, Şuan bende bluetooth hiç gözükmüyor ve şarj kullanımı 4.2.2'ye döndü. Şarjım artık eskisi gibi çok uzun süre götürecek gibi gözüküyor.

SHeRİFF-1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Teşekkür ederim. Şimdilik root yapmayı düşünmüyorum, Daha sonra root yapacağım

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
[MENTION=19667]Headhunter[/MENTION] evet sahibindenden sattım ve an itibariyle 1172.5₺ ye lg g2 32 gb beyaz aldım mutluyum konu kapanmış buradan cevaplayayım dedim :)

Ozzynight

Doçent
Reaksiyon puanı
12
Bilgi:
Dün Singapur,
Bu gün ise HonKong güncelleme aldı.

SHeRİFF-1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar 20b güncelemesine bayıldım. Yaklaşık 1 bucuk saat önce telefonu %100 olarak şarjdan çektim. Şu an'a kadar 5 dk kızım ufak oyun oynadı. Ben foruma girip çıktım, wifi sürekli açık. Şarjım hala %100.

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Arkadaşlar 20b güncelemesine bayıldım. Yaklaşık 1 bucuk saat önce telefonu %100 olarak şarjdan çektim. Şu an'a kadar 5 dk kızım ufak oyun oynadı. Ben foruma girip çıktım, wifi sürekli açık. Şarjım hala %100.

:) bu sizi ümitlendirmesin. %99 'dan sonrasına bakın. Siz %100 Şarz ettikten sonra yandaki şarz kutusunun içinde Elektrik işaretii olucak o gidene kadar şarz ettinizmi ? Eğerki etmişseniz yada gidene kadar değilde %100 den sonra şarzda daha fazla bırakmışsanız %100'den aşağıya indirmek için birazcık daha zorlamanız gerekiyor. %99 'da siz ve kızınız kullansın ona göre görüşlerinizi bizlerle belirtirseniz seviniriz.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
:) bu sizi ümitlendirmesin. %99 'dan sonrasına bakın. Siz %100 Şarz ettikten sonra yandaki şarz kutusunun içinde Elektrik işaretii olucak o gidene kadar şarz ettinizmi ? Eğerki etmişseniz yada gidene kadar değilde %100 den sonra şarzda daha fazla bırakmışsanız %100'den aşağıya indirmek için birazcık daha zorlamanız gerekiyor. %99 'da siz ve kızınız kullansın ona göre görüşlerinizi bizlerle belirtirseniz seviniriz.

Yok hayır. %100den aşağı düşme süresi de doğru orantılıdır. Çabuk biten batarya, istediğin kadar şarjda bırak yine de erken düşer. Arkadaşın bataryası gayet iyi gidiyor. Benim 1 saatte düşüyor mesela 99'a.

oocinn_

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Yok hayır. %100den aşağı düşme süresi de doğru orantılıdır. Çabuk biten batarya, istediğin kadar şarjda bırak yine de erken düşer. Arkadaşın bataryası gayet iyi gidiyor. Benim 1 saatte düşüyor mesela 99'a.

Bu bir saatte napıyosunuz da düşmüyor. Ben 15 dk Vatsap face tivitir takıliyim düşüyo 99a :)

SHeRİFF-1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ben şarjdan çektiğimde elektrik işareti vardı. Mesajı yazdıgım saatten itibaren telefon'u kullanmadım şuan şarj %100 deşarj yazıyor hala, Biraz kullandıktan sonra size görüşlerimi belirtirim. Bluetooth sömürüyormuş gerçekten :)

PrestigeMan

Profesör
Reaksiyon puanı
157
ezysajut.jpg

Nedir bu.kameranin yanindaki leke sanki oynamis gibi dikkatlide.kullaniyorum acaba servisemi gotursem foto ve video.cekimde bi.sikinti yok

Morelim bozuldu buna ya napmam gerek servisemi gotursem yada yenisini alabilme ihtimalim yuksekmidir safir arka cam icin