LG G2 Kullanıcıları Kulübü

Evoc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kamerayı henuz denemedik ama kamera işareti geldi nasıl davet etti anlamadım bende yok oyle bir secenek ayrıca buradan yapılan yazısmalar sms olarakmı gidiyor yoksa watsap türü birseymı anlamadım

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
kamerayı henuz denemedik ama kamera işareti geldi nasıl davet etti anlamadım bende yok oyle bir secenek ayrıca buradan yapılan yazısmalar sms olarakmı gidiyor yoksa watsap türü birseymı anlamadım

İster SMS ister whatsapp tarzı. Sizin tercihinize bağlı. Her ikisinde ayni sayfada toplanıyor. SMS olanlar SMS diye yazıyor.

Evoc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
way be bu güzel birsey ozaman çok tşk ederim kardeşim biraz uğraşmama lazım

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
way be bu güzel birsey ozaman çok tşk ederim kardeşim biraz uğraşmama lazım

Kolay bir uygulama. Çok daha kullanışlı. Mesaj uygulaması olarak kullanirsaniz çok daha iyi olur. Ben LG'nin kendi mesaj uygulamasını kullanmiyorum.

oocinn_

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Yoğun mesaj trafiği olan arkadaşlar için hoverchat İ şiddetle tavsiye ederim.

Evoc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yok bende kullanmıyorum lg nın normal msj uygulamasınıhangouts kullanıyorum galiba bendeki guncel değil gerci guncellemelere bakıyorum ordada gorunmuyor hangouts guncellemesi yada güncel be beceremedim biraz kurcalamam lazım

Subserosa

Asistan
Reaksiyon puanı
1
LG G2 PİL ÇÖZÜMÜ HAKKINDA

Merhaba aşağı yukarı yerli yabancı tüm sitelerdeki kitkattan sonra pilin erken bitmesi ile ilgili tüm yorumları ve çözümleri okudum bende kitkata geçtikten sonra pilin 1-2 gün içerisinde neredeyse hiç kullanılmamasına rağmen erken bitmesine tanık oldum. kendimce aşağıdaki işlemi yaparak pilin jellybeandeki sürümden daha fazla gittiğini gördüm.

Yapılan işlem

Telefon ilk olarak yedek alınır '' kurulu uygulamalar hariç'' Daha sonra Factory reset dediğimiz '' ses kısma ve telin kapatma/açma tuşuna basılı tutularak '' Lg ekranı gelip gittikten sonra tekrar basılı tutularak '' reset işlemini yaptım, daha sonra telefon sıfır hale geldikten sonra ''Lg pc suit yazılımı ile yükseltme hatalarını geri yükleme işlemini yaptım 20 dk felan sürdü sonra teli şarj ettim. '' ESKİ UYGULAMALARIN HİÇ BİRİNİ YÜKLEMEDİM''

Akşam 18:00 Şarj %100 kullanım sadece tel açık sabah :9:30 şarj %100 saat :10:00 Wifi açık face-what.twitt. outlook-hotmail-gmail açık %96 saat:13:00 belirttiğim uygulamalar açık onun dışında 30 dk oyun 30 dk tel görüşmesi sürekli sms twit facede yazışmalar %91 saat: 17:00
Wifi açık face-what.twitt. outlook-hotmail-gmail senk.açık %89

Oldukça cezbedici ama gözüm kesmiyor :/

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Bu aksam deneyecegim bakalım bir fark olacakmı.

mucho

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Merhaba aşağı yukarı yerli yabancı tüm sitelerdeki kitkattan sonra pilin erken bitmesi ile ilgili tüm yorumları ve çözümleri okudum bende kitkata geçtikten sonra pilin 1-2 gün içerisinde neredeyse hiç kullanılmamasına rağmen erken bitmesine tanık oldum. kendimce aşağıdaki işlemi yaparak pilin jellybeandeki sürümden daha fazla gittiğini gördüm.

Yapılan işlem

Telefon ilk olarak yedek alınır '' kurulu uygulamalar hariç'' Daha sonra Factory reset dediğimiz '' ses kısma ve telin kapatma/açma tuşuna basılı tutularak '' Lg ekranı gelip gittikten sonra tekrar basılı tutularak '' reset işlemini yaptım, daha sonra telefon sıfır hale geldikten sonra ''Lg pc suit yazılımı ile yükseltme hatalarını geri yükleme işlemini yaptım 20 dk felan sürdü sonra teli şarj ettim. '' ESKİ UYGULAMALARIN HİÇ BİRİNİ YÜKLEMEDİM''

Akşam 18:00 Şarj %100 kullanım sadece tel açık sabah :9:30 şarj %100 saat :10:00 Wifi açık face-what.twitt. outlook-hotmail-gmail açık %96 saat:13:00 belirttiğim uygulamalar açık onun dışında 30 dk oyun 30 dk tel görüşmesi sürekli sms twit facede yazışmalar %91 saat: 17:00

Benim de yapasım var. Haftasonu sakin kafayla yapmayı düşünüyorum

columbiaa_7

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kendi telefonunuzda iyileştirme umarım olur benim telim turkcell çıkışlı bugünkü denememde sabah 10:00 şarj %100 wifi outlook-gmail-tw. kısacası tüm sosyal medya ve 3 farklı mail hesabı açık ve 10 dk süreli olarak senkranizasyon yapıyor. 17:30 %70 de anladığım kadarı ile sürekli olarak senkronizasyon isteyen prog. ( outlook-hotmail-gmail ) gibi uygulamalar şarjı daha çabuk tüketiyor. kitkatı yüklemeden öncede hemen hemen buna yakındı şarj süreleri. kitkat teldeki çoğu takılma ve kasılmayı kesmiş durumda ( Yoğun kullananlar anlar )

cmlşahin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Diğer akıllı tlf kullanıcıları kıskanacaklar, saat 17.48 ve şarj %71... g2 şarj konusunda gerçekten en iyilerden biri... kitkattan sonra da şarj veya başka bir konuda sorun yaşamayanlardanım... bu tlf.u seviyorum...

TechnoFire

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
y3upupa8.jpg

Sarjdan cikardiktan sonra (5 saat 2 dk), Internet,clumsy ninja fln derken baktim bu

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Mutlaka biliyordur @OxyGEN. Durtelimde gelsin :P

Rootsuz çalışamazlar çünkü telefonun /data dosyasına erişemezler ve buyuzden de degerlerı değiştiremezler.

Edit: Freedom ise uygulamaların içerisindeki değerleri değiştirerek internete bağlanmasını engeller o da bu yuzden rootsuz çalışamaz

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Yapılan işlem

bizde herşeyin çözümü mevcut. Uygulama yedeklemek için Google play dan App Saver adlı programı indiriyoruz ve yedeklemek istediğimiz uygulamalrı seçiyoruz snra da ver coşkuyu :D :D (KESİNLİKLE ROOT GEREKTİRMEZ @RedDevil artık legal e geçtim :D )

Edit: Link veremedim çünkü forum kurallarına göre beleş uygulamalara link veremiyomuşuz :D

mu86

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
1
Datalari da yedekliyormu bilgin varmi?

nus_yam

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar lg g2 yi gecen gün aldım .. aldıktan ertesi gün durup duruken güncelledim yani herhangi bir güncelleme bildirimi olmaksızın .. neyse kapandı açıldı bişeyler yaptı kendi kendine net te yarıda kesildi zaten wifi di.. sonra bi baktım wifi ve batarya rengi griye dönmüş... bi türlü rengine gelmiyor.. sorun mu var anlamadım... son olarak fabrika ayarlarına ger i döndürsem işe yarar mı sizce ...;?

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
arkadaşlar lg g2 yi gecen gün aldım .. aldıktan ertesi gün durup duruken güncelledim yani herhangi bir güncelleme bildirimi olmaksızın .. neyse kapandı açıldı bişeyler yaptı kendi kendine net te yarıda kesildi zaten wifi di.. sonra bi baktım wifi ve batarya rengi griye dönmüş... bi türlü rengine gelmiyor.. sorun mu var anlamadım... son olarak fabrika ayarlarına ger i döndürsem işe yarar mı sizce ...;?

Gri dediğin beyazmi? Beyazsa KitKat güncellemesi yapmissin :)

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20

sanırım 4.4.2 ye güncelledi. çünkü türkiyeye güncelleme geldi ve güncellemedeki arayuzde yukardeki simgelerin resmi değişik olarak çizilmiş. arayüz olark başa değişiklik de yok sanırıjm

Gri dediğin beyazmi? Beyazsa KitKat güncellemesi yapmissin :)
aslına bakarsan tam beyaz değil :D

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
sanırım 4.4.2 ye güncelledi. çünkü türkiyeye güncelleme geldi ve güncellemedeki arayuzde yukardeki simgelerin resmi değişik olarak çizilmiş. arayüz olark başa değişiklik de yok sanırıjm

aslına bakarsan tam beyaz değil :D

Beyaz len iste :D