LG G2 Kullanıcıları Kulübü

mu86

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
1
Arkadaslar 4.4.2 de rootsuz radyoyu cozebilen varmi spiritul olmuyor su anda?

Subserosa

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bu tele rom gerek yok fikrim ozellestirebilme bile var. Ha canim sikiliyor. Begenmedim daha farkli ozellikler istiyorsan bunun icin konu var. Forumda mevcut
Daha alalı 3 gün oluyor ama ben memnunum hocam telefonumdan bu haliyle. Galaxy Ace'i de aldıktan sonra ne güncelleme ne özelleştirme ile çok fazla uğraşmamıştım. Kaldi ki LG'de olağanüstü bir arayüz mevcut çok da gerek yok bana kalırsa başka şeylere. Teşekkür ettim.

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Sende root var mi ?
Yok Çünkü İhtiyacım Yok . Ama Garantisi Bittikten sonra O zaman İşte Kimse Beni Tutamaz :)
Vallahi hocam ne yalan söyleyeyim telefonu 32 GB aldım ama ne öyle programlarla ne de oyunlarla çok haşır neşir değilim. Sadece temel iletişim ve haber programları ile futbol-zeka oyunlarını barındırırım telefonumda ben. Telefonu doldurmayı da çok sevmem. Sanırım çok da ihtiyacım yok bu işlemlere?

O Zaman Hiç Root Olayına Girme . Daha önceki Telefonlarımı rootlardım ama benim amacım Performans dı RAM 'de yer açmaktı İşlemciyi yükseltmekti batarya ömrünü artırmak içindi. Dahili Belleği Boşaltmak içindi . G2'de bunlara ihtiyaç yok O Yüzden Ben Sana Tavsiye etmem .

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Arkadaslar root ve rom hic gerekli degildir cunku İLLEGALdir :D degil mi [MENTION=51098]RedDevil[/MENTION] :D

Subserosa

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Yok Çünkü İhtiyacım Yok . Ama Garantisi Bittikten sonra O zaman İşte Kimse Beni Tutamaz :)

O Zaman Hiç Root Olayına Girme . Daha önceki Telefonlarımı rootlardım ama benim amacım Performans dı RAM 'de yer açmaktı İşlemciyi yükseltmekti batarya ömrünü artırmak içindi. Dahili Belleği Boşaltmak içindi . G2'de bunlara ihtiyaç yok O Yüzden Ben Sana Tavsiye etmem .
Tıpkı düşündüğüm gibi. Teşekkür ederim hocam.

Salih00

Asistan
Reaksiyon puanı
0

Garanti.2 sene degil mi ?

Bude bu root rom farki ne nasil atilir ?

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Garanti.2 sene degil mi ?

Bude bu root rom farki ne nasil atilir ?

root telefona full yetki verir , rom ise telefonun kullandıgı yazılımı değiştirir.

Edit: Rom atma işi ayaküstü anlatılmaz, tehlikelidir. Araştırma yapmadan olmaz

Salih00

Asistan
Reaksiyon puanı
0
root telefona full yetki verir , rom ise telefonun kullandıgı yazılımı değiştirir.

Edit: Rom atma işi ayaküstü anlatılmaz, tehlikelidir. Araştırma yapmadan olmaz

Romu hazir mi indiriyoruz/kuruyiruz yoksa kendimiz mi düzenliyoruz

Salih00

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Slow Montion yazilimsal bir sey mi guncelleme ile gelebilir mi ?

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Radyo aktif ama birkez kullanmadim daha. Karnaval radyo yetiyor :P

mu86

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
1
Aktiflestirmenin bir yolu yok mu acaba

mu86

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
1
Lg de daha bulasmadim daha rom root bundan once s3 ve gio da hem rom yukler root yapardim ama lgnin orjinalini bozmaya elim varmadi daha :)

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Slow Montion yazilimsal bir sey mi guncelleme ile gelebilir mi ?

Donanımla eş orantılı Tabi Bunu Karşıyabilmeli Donanım G2 'nin donanımı ise Karşılıyor

Yazılım olarak Verilebilir ilerleyen zamanlarda Yada CyanoGenmod gibi Ekipler bunu yapabilir

Ayrıca Radyo için Root Atmayın Derim Onun yerine internet Paketiniz varsa "AndroTurk" Uygulaması fazlasıyla işinizi görecektir .

Salih00

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Donanımla eş orantılı Tabi Bunu Karşıyabilmeli Donanım G2 'nin donanımı ise Karşılıyor

Yazılım olarak Verilebilir ilerleyen zamanlarda Yada CyanoGenmod gibi Ekipler bunu yapabilir

Ayrıca Radyo için Root Atmayın Derim Onun yerine internet Paketiniz varsa "AndroTurk" Uygulaması fazlasıyla işinizi görecektir .

Bana SloeMontion lazim uzuuuun bi sure beklemem mi lazim

Subserosa

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar bataryanın en efektif şekilde kullanılabilmesi için telefonu şarjda tutma süresi nasıl olmalı sizce? Örneğin ben bugün 4. kez telefonumu şarj etcem ve diğer 3'ünde %5-10 civarındayken şarja takmıştım mesela ve gece uyurken taktığım için sabah ancak uyandığımda (7-8 sa) çıkarabiliyordum. Bu doğru bir uygulama mı?

Salih00

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bu LG ye dilek ve şikayetlerimizi nereden yaziyoruz

SHeRİFF-1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
4.4 Kitkat'ta on screen telefon özelliğini ''Ayarlar - Genel - Erişilebilirlik''
Menüsüne koymuşlar. Zor buldum :)