Sucrofe
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 677
Güncelleme öncesi telefonun fabrika ayarlarını sıfırlamak, sistem açısından çok daha yararlı olur. Yoksa bazı sistemsel hatalarla karşılaşabilirsiniz.
sen yaptın?
Arkadaşlar dün yüreğim ağzıma geldi resmen. Telefonu ceketin iç cebinden çıkartırken arkadaş elime çarptı ve telefon ekranın üstüne yere düştü. (Orjinal kapaklı kılıfı takılıyken) Kılıf yere düşerken çıktı ekran çakıldı yere. Dedim kesin tuz buz oldu. Daha önce s3 ekranı kırdığım için öyle olmuştur dedim. Ama baktım hiç bir şey yok. Nazar değmesin benden tam not aldı bu konuda. Köşeden çarpsa ekran giderdi gerçi o başka.
Ben hala guncelleyemedim sunucu başarısız diyo tele hard res attım yine olmadı ne yaptıysam 310k 16gb güncelleme geldi yuklerken hata verdi
bugun telefonu kurcalarken yanlislikla Gelistirici ayarlarini açmışım ama sadece açtım. Hiçbir ayarıyla oynamadım bunun bir sakıncası olur mu telefona ve kapatmanin yolu var mı?
arkadaslar bugun ben de guncellemeyi aldim.
asphalt 8 i tam ekran oynuyorum sanal tuslar gorunmuyor.bu cok iyi olmus.fakat oynarken ekranda uc bes saniye kararma oluyor. guncellemeden once boyle bor sorun yoktu. ayni sorunu yasayan var mi ?
Bende ayni olayi yaşadım cebimden cikartirken ekran yere cakildi allahtan kilif vardi korudu ekrani
o gelen güncelleme android 4.4 kitkat![]()
Arkadaslar bana bisey gelmis.kurmalimiyim nedir bu bahsettigmz güncellememi acaba.sizden haber beklicem
![]()
Arkadaslar bana bisey gelmis.kurmalimiyim nedir bu bahsettigmz güncellememi acaba.sizden haber beklicem