LG G2 Kullanıcıları Kulübü

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Güncelleme öncesi telefonun fabrika ayarlarını sıfırlamak, sistem açısından çok daha yararlı olur. Yoksa bazı sistemsel hatalarla karşılaşabilirsiniz.

kronikzll

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar dün yüreğim ağzıma geldi resmen. Telefonu ceketin iç cebinden çıkartırken arkadaş elime çarptı ve telefon ekranın üstüne yere düştü. (Orjinal kapaklı kılıfı takılıyken) Kılıf yere düşerken çıktı ekran çakıldı yere. Dedim kesin tuz buz oldu. Daha önce s3 ekranı kırdığım için öyle olmuştur dedim. Ama baktım hiç bir şey yok. Nazar değmesin benden tam not aldı bu konuda. Köşeden çarpsa ekran giderdi gerçi o başka.

PrestigeMan

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Arkadaşlar dün yüreğim ağzıma geldi resmen. Telefonu ceketin iç cebinden çıkartırken arkadaş elime çarptı ve telefon ekranın üstüne yere düştü. (Orjinal kapaklı kılıfı takılıyken) Kılıf yere düşerken çıktı ekran çakıldı yere. Dedim kesin tuz buz oldu. Daha önce s3 ekranı kırdığım için öyle olmuştur dedim. Ama baktım hiç bir şey yok. Nazar değmesin benden tam not aldı bu konuda. Köşeden çarpsa ekran giderdi gerçi o başka.

Bende ayni olayi yaşadım cebimden cikartirken ekran yere cakildi allahtan kilif vardi korudu ekrani

smt_1907

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar suan.icin g2 kit kat yorumlarim.kendimce. dun gece.guncelledim
Batarya.performansi.suan.icin cok iyi inetner konusma vs cok yogun.olmamakla.beraber sabah 6da soktum.suan 87 sarji var masallah :) ayrica ekran gecisleri.menu gecisler uygulama acilmasi.hizi farkedilir derecede daha iyi olmus zaten.cok.hizliydi.cihaz.bu guncelleme.nitro oldu :)) ben.gayet memnunum sadece gek.sikinti.neden.bu kadar gec geldi :))

murat0671

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Güncelleme yaptım ve çocuğun 23 nisan provasını videoya çektim 5dk falan acilis odak düzelmiş ama sonra 3 kez odak yapamadı puslu cekti bir saniye kadar

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Güncellemeden Önce Fabrika ayarlarına Döndürdüm .

Bahsedilen Sorunlar Aramada Ekranın Geç Gelmesi , Bluetoth Şarj Tüketimi Wifi veya Veri Bağlantısı Sorunları

Hiç Birini Yaşamadım

Sarj Tüketimi Daha iyi 30 Dk'dan Fazla Ekran Süreleri Farkı aldım
Kablosuz Yazıcı Desteği Gelmiş
İşlemci Yönetimi Daha iyi Şimdi Önceki Versiyonlarda Aldığım Sıcaklıklara Ulaşmıyor .
Oyunlarda ve Uygulamalarda GPS için Düzeltmeler Yapılmış sanırım Gecikme Süresi Baya Kısalmış Kopma ise hiç Yaşamadım Hava Bulutlu olduğu Halde Kamera için Pek Bişey Diyemem Ama Odak Noktasını Daha hızlı Yakalıyor
Düşük Işık Kamera Performansı Aynı Sanırım Pek Farkedemedim . Ama Video Çekimi Çok Daha iyi Knock ON Tepkileri Daha hızlı

Miracast Desteği Daha Önce Varmıydı Dikkatimi Çekmedi Açıkçası Ama Şimdi Gördüm Telefonda

Gördüğüm Tek Sorun : Yana Kaydır Uygulamasını Kapattığım Halde Arka Planda Çalışmaya Devam Ediyor

Güncelleyeyim Diye Tereddüt Eden Arkadaşlar Varsa Kesinlikle Güncellesin Bana Göre.

selepne01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben hala guncelleyemedim sunucu başarısız diyo tele hard res attım yine olmadı ne yaptıysam 310k 16gb güncelleme geldi yuklerken hata verdi

hiqhpower

Asistan
Reaksiyon puanı
0
sorun bendeymiş ya internet ayarlarında wap değilde avea tikli olmalıymış onu atladım küçücük ayar için telefon üstünde denemedğim kalmadı neyse atlattık cok sukur :) yardımcı oldugun için sagol

keskin06

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bugun telefonu kurcalarken yanlislikla Gelistirici ayarlarini açmışım ama sadece açtım. Hiçbir ayarıyla oynamadım bunun bir sakıncası olur mu telefona ve kapatmanin yolu var mı?

qheylan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bugun telefonu kurcalarken yanlislikla Gelistirici ayarlarini açmışım ama sadece açtım. Hiçbir ayarıyla oynamadım bunun bir sakıncası olur mu telefona ve kapatmanin yolu var mı?

Gelistirici seçeneklerinden ustte ac kapa butonu var onu kapali hale getir yeter.Telefonuna bir sey olmaz acik kalsada

CoolHandLuke

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar onceki surumde Spirit UL ile radyo calisiyordu. Kitkatta uygulama açılıyor ama ses gelmiyor. Var mi radyoyu acmanin bi programı veya yolu?(rootsuz)

| BaraN |

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yedekleme yapamadım arkadaş ya bu nedir. Yardımcı olabilecek kimse yok mu ? Hata verip duruyor bu illet. %62'de baya bi bekletiyor sonra hata veriyor. Yardım !

Ozzynight

Doçent
Reaksiyon puanı
12
Arkadaşlar 311k modeli için Otadan
4.4.2 verildi.
Lg G2 arayıp yazılım departmanına dün sesimi duyurdum.
G3 satamazsınız bu gidişle dedim
Gerek yok G2 süper cihaz Telefon gibi kullanırsan uzun ömürlü olur.

sanver

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaslar bugun ben de guncellemeyi aldim.
asphalt 8 i tam ekran oynuyorum sanal tuslar gorunmuyor.bu cok iyi olmus.fakat oynarken ekranda uc bes saniye kararma oluyor. guncellemeden once boyle bor sorun yoktu. ayni sorunu yasayan var mi ?

Ozzynight

Doçent
Reaksiyon puanı
12
arkadaslar bugun ben de guncellemeyi aldim.
asphalt 8 i tam ekran oynuyorum sanal tuslar gorunmuyor.bu cok iyi olmus.fakat oynarken ekranda uc bes saniye kararma oluyor. guncellemeden once boyle bor sorun yoktu. ayni sorunu yasayan var mi ?

Ekran zaman aşımına baktınmı.

sanver

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
simdi gt 2 oyununa baktim ayni sorun onda da var. ara ara ekran karaliyor.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

tamam simdi baktim.ekran aydinligini otomatik yapmisim.sorun yok :)

tam ekran olayini cozmusler.artik sanal tuslari gizliyebiliyoruz bu harika olmus.

western__

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Guncellemede Pil kullanımı nasıl arkadaşlar genel itibariyle memnun gibi guncelleyenler Yorumlarinizi bekliyoruz

by_slmz

Profesör
Reaksiyon puanı
2
aqy6ehy6.jpg
311k yada geldi:-)
32 gb

agrta

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Su knock code icin bi güncelleme gelcek ya o nun yaninda baska ozellilerde gelecek mi ??

nilgunakbas

Profesör
Reaksiyon puanı
97
u2ugepum.jpg

Arkadaslar bana bisey gelmis.kurmalimiyim nedir bu bahsettigmz güncellememi acaba.sizden haber beklicem