LG G2 Kullanıcıları Kulübü

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
İnsanları illegal yollara yönlendirmek iyi birşey değil biliyorsunuz değil mi root telefonu garanti dışı bırakıyor.. her sayfada root a yönlendirme mesajları olmasından bıktım..

İllegal a yonlendirmiyoruz sadece bu yolun da olabileceğini söylüyoruz , yine son karar kullanıcının, yani kullananın aklında soru işareti kalmaması için.

Edit: İnsanlar kendini korkak alıştırıyor, bu sebeple hayatta hep başarısız oluyorlar, benim burada amacım hayatı korkmadan yaşamanın basari getirdiğini belirtmek,.

Ozzynight

Doçent
Reaksiyon puanı
12
Cymod 11 kurucam ama korkuyom :D
Giriş geliş sonuç olması lazım.
Cymod 11 kurduysanız ekranın fotoğrafı ve rami istediğimiz gibi ayarlıyorsak cihaz size 5 sene yeter demektir :D

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Cymod 11 kurduysanız ekranın fotoğrafı ve rami istediğimiz gibi ayarlıyorsak cihaz size 5 sene yeter demektir :D
[MENTION=387792]RockSolid[/MENTION] buyur iste, bende bundan bahsediyorum, Korku daima başarısızlık getirir ve bu yüzden çok büyük fırsatlar kaçırıyor olabilirsiniz. (Bi Allah'tan korkacan gerisinden korkmazsin zaten)

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20

LG ROM una çok benzeyen pardus hd ROM V var , çok hızlı , stabil ve 4.4.2

RockSolid

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Ben korkudan bahsetmiyorum dikkat edersen oxy illegal yollardan bahsediyorum örnek veriyorum burda sana lsd nin yada kubar in nasıl kafa yaptığını anlatayım aynı şey değilmi insanları illegal yollara sürüklenmeyin isteyen size zaten özel msj atar sorar her sayfada aynı şeyi yapıyorsunuz bende biliyorum her illegal şey güzel insana yeni yetkiler kazandırıyor yeni yollar sunuyor ancak yapmayın iyi değil bu forum a küçük yaşta çocuklarda giriyor onlarda root atmaya kalkacak bilip bilmeden..

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Ben korkudan bahsetmiyorum dikkat edersen oxy illegal yollardan bahsediyorum örnek veriyorum burda sana lsd nin yada kubar in nasıl kafa yaptığını anlatayım aynı şey değilmi insanları illegal yollara sürüklenmeyin isteyen size zaten özel msj atar sorar her sayfada aynı şeyi yapıyorsunuz bende biliyorum her illegal şey güzel insana yeni yetkiler kazandırıyor yeni yollar sunuyor ancak yapmayın iyi değil bu forum a küçük yaşta çocuklarda giriyor onlarda root atmaya kalkacak bilip bilmeden..

Biliyorum ama zaten biraz arastirsalar zaten garantinin bozulacağını
(Edit: her root atma sayfasında garantiyi bozduğu yazar), hatta telefonu bile bozanlarin olduğunu görebilirler, yani root atmak için sadece 1 sayfayı araştırarak atamazlar, ayrıca illegal yollara sürüklemek değil dediğim gibi sadece bu yolun da olduğunu ve düşündükleri kadar korkulacak bir şey olmadığını anlatmaya çalışıyorum, neyse elim ağrıdı snra devam ederiz

RockSolid

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Her sayfada derken bu konudaki her sayfadan bahsediyorum biraz abartıldı uyarmak gerektiğini düşündüm telefon break lendigi anda eğer çözümü daha cikmamissa yalan olur telefon belirteyim..

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Her sayfada derken bu konudaki her sayfadan bahsediyorum biraz abartıldı uyarmak gerektiğini düşündüm telefon break lendigi anda eğer çözümü daha cikmamissa yalan olur telefon belirteyim..

Çözümü var dedim ya daha yeni, bak kardeşim, sence xda,dh,yesilcin, bu forum vb forumlarda da custom romlar, root konuları, custom recoverylerin olması tesadüf mü?
Acaba forumlar bunun için yapılmış olmasın?

RockSolid

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşım warez içerik için açılan forumlarda var korsan oyun içinde burda sana tek tek yazarım ama reklam olur her telefonun break sorunu çözüme ulaşmış değil telefonu kilitledigin anda is biter recovery e girmeden işleri baya zor olacak bende bu işlerin içerisindeyim boot ekranından uğraş dur sonra neyse senin ellerin agrimisti bu konu için root muhabbetini azaltın konu root,unroot,recovery,rom vb konusu değil..

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Arkadaşım warez içerik için açılan forumlarda var korsan oyun içinde burda sana tek tek yazarım ama reklam olur her telefonun break sorunu çözüme ulaşmış değil telefonu kilitledigin anda is biter recovery e girmeden işleri baya zor olacak bende bu işlerin içerisindeyim boot ekranından uğraş dur sonra neyse senin ellerin agrimisti bu konu için root muhabbetini azaltın konu root,unroot,recovery,rom vb konusu değil..

Niye ? LG G2 ye root yapılmıyor muymuş, root vs yapınca LG G2 kullanıcısı olunmuyor mu?
Edit: her telefonun brick olayı çözümlenmemiş ama burası LG G2 Kullanıcıları Kulübü.

RockSolid

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşım konuyu saptiriyorsun ben root atılmıyor kelimesini kullanmadım kendin diyorsun kullanıcılar klübü rootcular klübü değil root ile ilgili konucaksan yada root deneyimlerini anlatacaksan root ile ilgili açılan konulara git yanlış konudasin..

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Arkadaşım konuyu saptiriyorsun ben root atılmıyor kelimesini kullanmadım kendin diyorsun kullanıcılar klübü rootcular klübü değil root ile ilgili konucaksan yada root deneyimlerini anlatacaksan root ile ilgili açılan konulara git yanlış konudasin..

Burası Özgr bir klüp ve burada herkes herşeyi paylaşır burada, yani burdaki öyle şeyler yok, merak eden sorar ve en yakin zamanda cevaplanir, yok konusu değilmiş yok konu başka yerlere sapmış fln yok burada. O yüzden sen yorma kafanı. Ayrıca root atmak isteyen buraya mi gelir sanıyorsun?. Kim burada root boyle atılır dedi ki? Burada bilgilendirme yapılır , konuşulur, arasira konu saptirilir fln , yani bu kulüp farklı bi kulüp , sende g2 kullanıcı isen burayı bilmen gerekir zaten

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Bu arada herkese iyi geceler . bu günlük benden bu kadar :) o değilde yarin pazar ya .s tatil bitiyo yine, veli toplantısı da var zaten :(

kullaniciismisi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İllegal a yonlendirmiyoruz sadece bu yolun da olabileceğini söylüyoruz , yine son karar kullanıcının, yani kullananın aklında soru işareti kalmaması için.

Edit: İnsanlar kendini korkak alıştırıyor, bu sebeple hayatta hep başarısız oluyorlar, benim burada amacım hayatı korkmadan yaşamanın basari getirdiğini belirtmek,.

K*çımlan güldüm :) insanların o korktukları şey kimisinin bir aylık kimisinin iki aylık maaşının çöpe gitme ihtimali. Herkesin babası almıyor, alıp rahatça karıştırsın, bozsun, yapsın. O adamın derdi ne de öyle maaşla böyle telefon alıyor derseniz, Türk milleti işte derim. Hepimiz yapıyoruz bunu.

Arkadaşın dediği gibi ben de bu root konusuna çok rastladım. Kim şu arızam var deyip geldiyse root at düzelir dediniz. Çoğu sayfada da nasıl rootlanacağını anlattınız. Yani sırf bir şeyler yazmak için konu bi sonuca bağlanmış ise de root atmalısın diyeni gördüm. Ki biraz fazla abartıldığını düşünüyorum. Bilmiyorsanız bilmiyoruz deyin. Çoğu kişinin sorununa bi sonuç getirildiğini de görmedim. Rootluk bi durum varsa root at düzelir yoksa sallamıyorsunuz bile. Saygılar.

Edit: Bir de ne zaman başınız sıkışsa hemen burası özgür bi forum isteyen istediğini söyler diyorsunuz ama konu bir başkası olunca onun yeri burası değil diye gelişine şutu vuruyorsunuz. Bu söylediklerimi bir kişiye değil hepinize söylüyorum. Çoğunuz alınırsa iyi olur.

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Ben hergun mustafayla konuşuyorum. Yani oxy ile. Root konuşuyoruz. Ve ben root atmiyorum. Çünkü sevmiyorum o kadar özgürlüğü. Burada root konuları illaki olacak. İsteyen atar istemeyen atmaz. Buna kimse karışamaz. Çoğu problem root la çözülüyor. Bu yüzden tavsiye ediliyor. Root telefonu garanti dışında bırakıyor ama normale dönmek kolay :) sayaç yok LG telefonlarda. Bu yüzden garantiden korkacak bir durum yok. Root atipta telefonu bozacak hir insan yok bu klüpte. Oxy bizzat tw ile bilgisayarima bağlanıp telefona ROM atıyor her istedigimde. Ayrıca burası kullanıcı kulübü. Yani LG g2 sorun kulübü değil veya root kulübü değil. Anladinizmi farkı? KULLANİCİ KLUBU! herşeyi paylaşabileceğimiz bir klüp burası. Eleştiri tabii ki olacak ama biraz daha Sakin olmalı. Biz gerekirse root gerekirse ülkemizde kullanılmayan uygulamaları ve gerekirse başka romlari buradan paylaşıriz. İsteyen kullanır istemeyen sadece okur gecer.

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
[MENTION=374275]Bloother[/MENTION] [MENTION=381829]A.canal[/MENTION] telefonu göndermeden sadece kulaklığı gönderebilir miyiz garantiye? Yoksa telefonu da göndermek zorunda mıyız?

Ahaha sim kutusunu açan G harfinide götür :D

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
K*çımlan güldüm :) insanların o korktukları şey kimisinin bir aylık kimisinin iki aylık maaşının çöpe gitme ihtimali. Herkesin babası almıyor, alıp rahatça karıştırsın, bozsun, yapsın. O adamın derdi ne de öyle maaşla böyle telefon alıyor derseniz, Türk milleti işte derim. Hepimiz yapıyoruz bunu.

Arkadaşın dediği gibi ben de bu root konusuna çok rastladım. Kim şu arızam var deyip geldiyse root at düzelir dediniz. Çoğu sayfada da nasıl rootlanacağını anlattınız. Yani sırf bir şeyler yazmak için konu bi sonuca bağlanmış ise de root atmalısın diyeni gördüm. Ki biraz fazla abartıldığını düşünüyorum. Bilmiyorsanız bilmiyoruz deyin. Çoğu kişinin sorununa bi sonuç getirildiğini de görmedim. Rootluk bi durum varsa root at düzelir yoksa sallamıyorsunuz bile. Saygılar.

Edit: Bir de ne zaman başınız sıkışsa hemen burası özgür bi forum isteyen istediğini söyler diyorsunuz ama konu bir başkası olunca onun yeri burası değil diye gelişine şutu vuruyorsunuz. Bu söylediklerimi bir kişiye değil hepinize söylüyorum. Çoğunuz alınırsa iyi olur.

Biz burada sadece çözümleri anlatıyoruz, nasıl yapıldığını gösteriyoruz, yeri geldiğinde bizzat ben bile yaptım, yani .... Ya amaan sabahın köründe size laf anlatacak değilim . sadece son bir kaç cumlem daha var snra ne haliniz varsa görün. Bakin bir insan son sözü hep kendisi verir. Biz burada milleti root yap düzelir vs. Şeyler söylüyoruz ama [MENTION=381829]A.canal[/MENTION] arkadaşımıza uzun zamandır root artırmaya çalışmama rağmen atmiyo, neden peki ? Hic düşündünüz mü?. Neyse iyi forumlar.

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Biz burada sadece çözümleri anlatıyoruz, nasıl yapıldığını gösteriyoruz, yeri geldiğinde bizzat ben bile yaptım, yani... Ya amaan sabahın köründe size laf anlatacak değilim . sadece son bir kaç cumlem daha var snra ne haliniz varsa görün. Bakin bir insan son sözü hep kendisi verir. Biz burada milleti root yap düzelir vs. Şeyler söylüyoruz ama [MENTION=381829]A.canal[/MENTION] arkadaşımıza uzun zamandır root artırmaya çalışmama rağmen atmiyo, neden peki ? Hic düşündünüz mü?. Neyse iyi forumlar.

Edit: Root atarak telefonu bozma ihtimalin 1% , onu da yapabilmek için programın içindeki dosyaları fln bozacaksin fln, yani normal bir kullanıcı için o 1% ihtimali bile yok, ya root atarsın, sorun çıkarsa da root olmaz o kadar, yani root ile bozma şansınız çok düşük, hele ki custom recovery yüklerken bile bozulma ihtimali çok düşükken nası bozacak millet hayret ediyorum, hadi bozdu diyelim, bu forum ne güne var?

RockSolid

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Ya oxy biraksana sen ben hiç bir şekilde tartışma ortamı yaratmadı kelimelerimde ağır tabir de yok söylediklerim doğru kaldiramiyorsun burası özgür bir ülke diyorsun güldüm burda kurandada müslüman olmayanları oldurebilirsin diyor bende toplu katliama gidiyorum o zaman özgürlük kelimesi türkiyede anlam bulmuyor kusura bakma birde kulakliginda sorun varmış root at düzelir..;)

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Ya oxy biraksana sen ben hiç bir şekilde tartışma ortamı yaratmadı kelimelerimde ağır tabir de yok söylediklerim doğru kaldiramiyorsun burası özgür bir ülke diyorsun güldüm burda kurandada müslüman olmayanları oldurebilirsin diyor bende toplu katliama gidiyorum o zaman özgürlük kelimesi türkiyede anlam bulmuyor kusura bakma birde kulakliginda sorun varmış root at düzelir..;)

Yaw he he .

kullaniciismisi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben diyorum Ankara siz diyorsunuz ikisi de kara. İşinize gelince Kullanıcı Klübü olup da başkası bir şey yaptığında onun yeri burası değil demenize kızıyorum ben.

Moderatörün gelip bir şey dediğinde postayı koyan sonra adam biraz yumuşama gösterdiğinde hemen kıvıran birinden de ne beklenir ki :)

Neyse başka da bir şey demiyorum, hayırlı pazarlar.

NecronomicoN

Profesör
Reaksiyon puanı
12
vodafone romlara gelen güncellemeyle knock code dahil edildi. almanya ve italya romlarında bildiğim kadarıyla. yükledim kullanıyorum fena değil fakat alışmak gerekiyor. vodafone romlarının tek sevmediğim yanı H+ aktif oluyor, o da şarjı biraz daha çabuk bitiriyor. avrupa açık olanlar çıksın onlara geçmeyi planlıyorum.

k98852.png

2lm9d86.png

xd9o28.png

n1fk7o.png

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Root atmam :D o kadar özgür olmam hic doğru değil. Çünkü telefon kendinden usanir :D ayrıca moderatore posta koyan adam demissin. Moderator mu var bu forumda :D hahaha güldürmeyin beni. İzmirde hava çok kotu ya :( sınav sonrası keyif bile yapılmıyor.

Bu arada knock code güzel birşey 20c yi kurcam eve gidince o zaman. Ama vodafone reklamı berbat ya :/

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Root atmam :D o kadar özgür olmam hic doğru değil. Çünkü telefon kendinden usanir :D ayrıca moderatore posta koyan adam demissin. Moderator mu var bu forumda :D hahaha güldürmeyin beni. İzmirde hava çok kotu ya :( sınav sonrası keyif bile yapılmıyor.

Bu arada knock code güzel birşey 20c yi kurcam eve gidince o zaman. Ama vodafone reklamı berbat ya :/

Katlanacan artik :)