LG G2 Kullanıcıları Kulübü

oocinn_

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Anaaaa arkadaslar bugun bisi farkettim.ya tlfnun hoparlörünün birinin sesi dusuk ya.bende nie tlfn caldiginda az geliyo bunun sesi diyordum.ben bunu aldigm tlfncuyami göturmeliyim yoksa lg bayisi gibi biyeremi.

Alttaki lerin biri hoparlör biri mikrofon üzülmeyin :)

nilgunakbas

Profesör
Reaksiyon puanı
97
Ama normalde yuksekti Ses arkadasm ya 1 haftadir dusuk.en sonda olmasina ragmen.artik gürultulu ortamda duyamiyorum.sagdan yuksek geliyor soldan az

smt_1907

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslarim bilgi :))
y8upupeh.jpg

nilgunakbas

Profesör
Reaksiyon puanı
97
[MENTION=392905]oocinn_[/MENTION] ve [MENTION=314035]Tommy Vercetti[/MENTION] cok sagolun

conqueror42

Asistan
Reaksiyon puanı
0
G2 kullanıcılarına bir şey sormak istiyorum acaba most wanted asphalt 8 MC 4 nova 3 GTA sa gibi oyunlar tam şarj ile kaç saat oynanabiliyor mesela benim nexus 4 te oyun oynamazsan 5.5 saat ekran süresi veriyor ama bu oyunlardan herhangi birini oynayınca 2.5 saate düşüyor g2 en azından 4 saat görüyormu?

Dostum o oyunlari oynamadim ama (dead trigger 2) ile 6 saat oynadim tabi aradaki araliklari molalari cikarirsak 4 saate falan tekabul eder. Kalan sarjim yuzde 20 idi. Bi lipo piller isindiktan sonra cok daha hizli desarj olur. O yuzden aralikli oynarsan cok daha fazla gidicektir.

Tommy Vercetti

Profesör
Reaksiyon puanı
1,648
Dostum o oyunlari oynamadim ama (dead trigger 2) ile 6 saat oynadim tabi aradaki araliklari molalari cikarirsak 4 saate falan tekabul eder. Kalan sarjim yuzde 20 idi. Bi lipo piller isindiktan sonra cok daha hizli desarj olur. O yuzden aralikli oynarsan cok daha fazla gidicektir.

Dead trigger onlar kadar şarj yemiyo ama ya most wanted la GTA sa çok sömürüyo onları merak ediyorum keşke test eden biri olsa

scekim

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ya bu gpro2 yazılımına geçmemek elde değil gelen özelliklere bak garanti bozulmasa saniye durmam geçerim :bored:

kronikzll

Asistan
Reaksiyon puanı
1
ya bu gpro2 yazılımına geçmemek elde değil gelen özelliklere bak garanti bozulmasa saniye durmam geçerim :bored:
Kolay kolay garanti gitmez emin ol. Root ve recovery konusunda biraz tecruben varsa kolayca geçersin. Ama 20 nisanda 4.4.2 güncellemesi gelecekmiş onu bekle istersen.

scekim

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kolay kolay garanti gitmez emin ol. Root ve recovery konusunda biraz tecruben varsa kolayca geçersin. Ama 20 nisanda 4.4.2 güncellemesi gelecekmiş onu bekle istersen.

pek umudum da kalmadı zaten telefon 4.2.2 ile zaten güzel çalışıyor bize gereken özellik knock code ve slow motion telefon sonucta desteklıyor bu özellıklerı gelmeyeceğini bile bile bekliycez 20 nisanı :unsure:

kronikzll

Asistan
Reaksiyon puanı
1

scekim

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
telefonumun garantisinin gideceğinden endişeliyim bu konuda tam bi güven alabilirsem yapmayı düşünüyorum ve gpro2 de kumanda özelliği var mı varsa ekran görüntüsünü paylaşabılır mısınız verdıgınız lınkte gozume carpmadı da :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

ve tabii ki bu işlerde 0 tecrübeye sahibim :)

kronikzll

Asistan
Reaksiyon puanı
1
telefonumun garantisinin gideceğinden endişeliyim bu konuda tam bi güven alabilirsem yapmayı düşünüyorum ve gpro2 de kumanda özelliği var mı varsa ekran görüntüsünü paylaşabılır mısınız verdıgınız lınkte gozume carpmadı da :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

ve tabii ki bu işlerde 0 tecrübeye sahibim :)

Evet kumanda özelliği var
huhavu9e.jpg

Tecrüben yoksa bence deneme. İyice öğren yapabileceğini düşünürsen yap.

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Bu kumanda ve analog saat 4.2.2 de de vardi :/

SHeRİFF-1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar bu sanal tuslari gizlemen lazim artik rahatsizlik veriyor. Tam ekran olmayan oyun vs oyun vs.oynarken parmagim home tusuna carpiyor ve oyundan cikiyor. Bu sanal tuslari rootsuz gizleyememiyiz ? Veya 4.4. Offical kitkat uzerine root yaparsam sorun cikarirmi? nasil gizleyebilirim ?

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Arkadaslar bu sanal tuslari gizlemen lazim artik rahatsizlik veriyor. Tam ekran olmayan oyun vs oyun vs.oynarken parmagim home tusuna carpiyor ve oyundan cikiyor. Bu sanal tuslari rootsuz gizleyememiyiz ? Veya 4.4. Offical kitkat uzerine root yaparsam sorun cikarirmi? nasil gizleyebilirim ?

Root yaparsan hallederiz

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12

9ery9use.jpg
ben bunlari kullaniyorum sanal tus yerine komple tam ekran oluyor telefon,asagidan kaydirinca da aciliyor pasta dilimi tuslari,tabiki root istiyor:)

SHeRİFF-1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Peki, bende suan root vs hicbirsey yok. Orjinal 4.4.2 kitkat kullaniyorum. Nasil root yapabilirim? roottan sonrasarj vs hizli tukenirmi? Havaalaninda telefon cok lazim oluyor, sarj sorunu cikarsa benim icin cok kotu olur.

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Peki, bende suan root vs hicbirsey yok. Orjinal 4.4.2 kitkat kullaniyorum. Nasil root yapabilirim? roottan sonrasarj vs hizli tukenirmi? Havaalaninda telefon cok lazim oluyor, sarj sorunu cikarsa benim icin cok kotu olur.

Şarj ile ilgili bisi yapmaz root. Eğer süreli çalışan bir root programı kullanırsan en fazla 45 dk azaltır şarj ömrünü

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Xposed modullerinden gravity boxi indir,oradan pie controls var her zaman yap orayi sonra,sanal tus yuksekligi ayari var(navigation bar)orayi da sifira getir tamamdir:)

Gravity box da pie controls de zaten otomatik olarak gizler. Yani yükseklikle uğraşmadan genişletilmiş masaüstü modunu açtığınızda otomatik olarak ayarlanır