LG G2 Kullanıcıları Kulübü

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Dostum benim sorunum ve isteğim gm discoveryde g2 arayüzü kullanmak bi kaç tane denedim lg home diye ama olmadı ya yüklemedi yada durduruldu hatası aldım:)
Dostum senin tek sorunun elindeki telefonun G2 olmaması. Lanet olsun dostum neden satıyorsun şu G2'yi. :P

Espiri bir yana bunu biz bilemeyiz ki. Bunu gmd kulübüne sorman lazım. şuan mobilim ama xda'dan bakmak lazım acaba G2 arayüzünü apk olarak ayırmışlar mıdır? Herkes düzgün ayıramıyor, bunun üstadları xda'da. Klavyesini ayırmışlardı mesela.

eren1515

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
1 2 gun once yazmistim sarj konusunda problemler olmaya baslamisti uyku modunda bile 8 saatte yuzde 5 6 gidiyordu.bloother arkadasim bana yuklesigim bir uygulamadan olabiceginu soyledi fakat telefonu aldigimdan beri sadece instagram facebook twitter loaderdroid bide asphalti yukledim baska yuklu program yok.ilk 1 ay gayet iyiydi simdi cok gidiyor.5 saat ekran suresi zor aliyorum oyun oynamadan.nasil cozecez bu isi aydinlatin allah rizasi icin.bir de uyky modunda teli uyandiran uygulamalari gorebilecegim bir program var mi?

kanas1975

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
lg g2 bencmark sonuçları en yüksek rom hangisi bilgisi olan varmı.

kronikzll

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Sonunda gpro2 rom port edebildim. İlk izlenimim mükemmel. Sadece bugün kameraya girdikten sonra reset attı bir kez. Onun dışında stabilitesi falan harika. Ekstradan gelen özelliklere bayıldım. Çift ekran, ekranı küçültüp kullanma, slowmotion çekim, cover ekranında mesajları okumak, resim çekmek, çağrı kaydını görmek, knock kode, bazı oyunlarda sanal tuş takımının gidişi, sanal tuş takımına qslide uygulama kısa yolunun eklenebilmesi falan.. daha var. geniş çaplı yazacağım bir ara.

kamilsen

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar benim telefona kitkat geldi sonunda.. Buyrun bu da resmi
2etu8ahe.jpg

oocinn_

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Sonunda gpro2 rom port edebildim. İlk izlenimim mükemmel. Sadece bugün kameraya girdikten sonra reset attı bir kez. Onun dışında stabilitesi falan harika. Ekstradan gelen özelliklere bayıldım. Çift ekran, ekranı küçültüp kullanma, slowmotion çekim, cover ekranında mesajları okumak, resim çekmek, çağrı kaydını görmek, knock kode, bazı oyunlarda sanal tuş takımının gidişi, sanal tuş takımına qslide uygulama kısa yolunun eklenebilmesi falan.. daha var. geniş çaplı yazacağım bir ara.

Çift ekran özelliğinde hangi programları kullanabiliyorsunuz?

scekim

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ya arkadaş keşke şu güncellemeyle slow motion gelse forsumuz olurdu

kronikzll

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Süper olan da bu.. Tüm programları. Kamera bile çift programlarla kullanılıyor. Örn: Kamera ve tarayıcı..

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Slow motion güzel bir özellik ama bol ışıklı ortamda işe yarıyor. Güzel anlar kaydedip arkadaşlarınızla izleyince iyi oluyor.

oocinn_

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Süper olan da bu.. Tüm programları. Kamera bile çift programlarla kullanılıyor. Örn: Kamera ve tarayıcı..

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Slow motion güzel bir özellik ama bol ışıklı ortamda işe yarıyor. Güzel anlar kaydedip arkadaşlarınızla izleyince iyi oluyor.

Facebook Twitter Vine vb programlar ın hepsini çift ekranda çalıştırabiliyor musun?

smt_1907

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Yani artık Kit Kat gelmicekse biz ona gidelim arkadaş amma naz yaptı ya :)

rdksr725

Asistan
Reaksiyon puanı
4
İyi ki paralel ihtilat g2 almışım 1.5 aydır kitkattan sıkıldım artık :)

Tommy Vercetti

Profesör
Reaksiyon puanı
1,648
G2 kullanıcılarına bir şey sormak istiyorum acaba most wanted asphalt 8 MC 4 nova 3 GTA sa gibi oyunlar tam şarj ile kaç saat oynanabiliyor mesela benim nexus 4 te oyun oynamazsan 5.5 saat ekran süresi veriyor ama bu oyunlardan herhangi birini oynayınca 2.5 saate düşüyor g2 en azından 4 saat görüyormu?