Senin sorunun ne dostum?![]()
Dostum benim sorunum ve isteğim gm discoveryde g2 arayüzü kullanmak bi kaç tane denedim lg home diye ama olmadı ya yüklemedi yada durduruldu hatası aldım

Senin sorunun ne dostum?![]()
Dostum senin tek sorunun elindeki telefonun G2 olmaması. Lanet olsun dostum neden satıyorsun şu G2'yi.Dostum benim sorunum ve isteğim gm discoveryde g2 arayüzü kullanmak bi kaç tane denedim lg home diye ama olmadı ya yüklemedi yada durduruldu hatası aldım![]()
Google playden indireceksen Vpn kullanabilirsinyada apksini indir Asdfg
![]()
![]()
Benim olduğum yerde fenomen olmuşsun hayıflanıyorsun.![]()
arkadaşlar 10c versiyon 4.4 kitkat versiyonumu oluyor tam anlamadım ?
Bugunde KitKat alamadim anne..(
Sonunda gpro2 rom port edebildim. İlk izlenimim mükemmel. Sadece bugün kameraya girdikten sonra reset attı bir kez. Onun dışında stabilitesi falan harika. Ekstradan gelen özelliklere bayıldım. Çift ekran, ekranı küçültüp kullanma, slowmotion çekim, cover ekranında mesajları okumak, resim çekmek, çağrı kaydını görmek, knock kode, bazı oyunlarda sanal tuş takımının gidişi, sanal tuş takımına qslide uygulama kısa yolunun eklenebilmesi falan.. daha var. geniş çaplı yazacağım bir ara.
Süper olan da bu.. Tüm programları. Kamera bile çift programlarla kullanılıyor. Örn: Kamera ve tarayıcı..
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Slow motion güzel bir özellik ama bol ışıklı ortamda işe yarıyor. Güzel anlar kaydedip arkadaşlarınızla izleyince iyi oluyor.
Vpn'nin ise yarayacagini dusunmuyorum.
Ahaha benim tek fenomen iste o kadar. Gunaydin bu arada![]()
Çift ekran özelliğinde hangi programları kullanabiliyorsunuz?
Facebook Twitter Vine vb programlar ın hepsini çift ekranda çalıştırabiliyor musun?
root yap halledek![]()
Olum bak gpro2 ye doncek gibiyim. Hem cift ekran hem knock code. Uzak dur benim aklimi celme![]()
Gerçekten ya ne zaman gelecek kit kat
bak gel şu orjinal g2 romu sevdasindan vazgec de gpro2 yapalim sunu![]()
Olum bak git![]()
Duygularim tercuman oldungör [MENTION=382605]OxyGEN[/MENTION]
kablosuz depolama icin ayretten uygulamalar var sorun.degil o
Ya bahane buluyorum iste. Ugrasma benimlehm nden kablosuz depolama yokki