erton44
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
cidden 4k video cok daha kaliteli cekiyor ama cok yer tutuyor 5 dakkalik video yaklasik 2 gb yuh![]()
bende neden uhd yoktur?
cidden 4k video cok daha kaliteli cekiyor ama cok yer tutuyor 5 dakkalik video yaklasik 2 gb yuh![]()
Çünkü djvietnam ın da dediği gibi senin telefonuna stock rom yüklü , arkadaşların telefonuna custom rom yüklü . o nedenle sende yok :mrgreen: istersen rootlayıp gpro2 romu kurup sende 4k video ve knock kode a sahip olabilirsin....bende neden uhd yoktur?
[MENTION=382605]OxyGEN[/MENTION] sende 4k video cekimi aktifmi
harika yaa![]()
Slow motion neki hic denemedim ne ise yariyor ov
Hala güncelleme yok arkadaş bu kadar olmaz yaa valahi ayıptır.))
Sizce Mega mı daha iyi yoksa mediafire mı? Ben mediafire kullanıyorum. Bazen nasıl oluyor anlamıyorum 80mb'lık dosyayı bile 1 saniyede upload ediyorum. Ve karşı taraf sorunsuzca indiriyor.
mediafire hesabi acamadim gece gece
Aç demedim Mega nasıl dedimona göre ben de mega açıcam
![]()
Nisan da geldi artık istediğiniz kadar saydırın ama forum kurallarını aşmayın![]()
internetim ttnet ve 80 kb/sn ile yukluyor
LG Türkiye
Güncellemeden duramayacaksınız. Android 4.4, Kitkat güncellemesi çok yakında ‪#‎LGG2‬'de!
http://Bu bağlantı sistem tarafından reddedildi./17J2dEb >>> (resmi facebook sayfasından alıntı..)
Aynen şimdi gördüm bende face'de.. Birde sıkıntı millet altına gene yardırmış ya))
normal yani , bizde yardırmıyor muyuz içimizden ?:4: :devil: millet 4.4.3 alıcak nerdeyse bize hala daha 4.4.2 yok :confused1:
Benim de aynı ttnet. Bazen dediğin gibi saniyede 80-100kb ile yüklüyor. Bazen boyutuna bakmaksızın saniyede 1 dosya yüklüyor.
onu bunu birak da benim programa bi bak dene ya bi![]()
pc'ye yeni geçtim indiriyorum şimdi
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Daha doğrusu indiremiyorum çünkü silmişsin dosyayı.![]()
4K Ultra HD video ve slow motion modu haa? Gerçekten harikaymış yaaDeğerli oxygen kardeşcağızım tüm bunlara nasıl kavuştuğunu da anlatsan tane tane ben de nasiplensem şu işten
![]()
Garip bir sorun. Almanya stock rom yuklu 4.4.2 normalde bildirim cubugunun kilit ekraninda gorunmemesi lazim.
![]()
yoo silmedim duruyoneyse eve gidince mediafire a eklerim
![]()