LG G2 Kullanıcıları Kulübü

nilgunakbas

Profesör
Reaksiyon puanı
97
[MENTION=374275]Bloother[/MENTION] ve [MENTION=381829]A.canal[/MENTION]

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Gecmis olsun arkadaslar ikinizede :)

onu bende çok kurcaladım tapatalta bildirim gelince ilk sayfayı gösteriyor ama en son sayfaya bi dokunuşla geçebiliyosun benim için o açıdan bi sıkıntı yok tek tek geçemek olsaydı tapatalkta 700 sayfa olmuş :)

nilgunakbas

Profesör
Reaksiyon puanı
97
eğer siz o bildirime tıklamadan arka arkaya mesajlar yazıldıysa ilk mesaja yönlendiriliyorsunuz konuyu kaçırmamanız adına. ben bazen gelen bildirime geç bakıyorum sırf konuyu kaçırmayayım diye :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

haber verdinde gelip çorbamı yapmadım?

Hmmm anldimmm ozaman yapacagm bisey yok yani tesekkurler saygilar

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Bisey sorucam ben tapatalktan bildirim geldignde tikladigimda son msja yönlendirilmiyorum.ta ilk msja yönlendiriliyorum.bunun bi ayari varmidir.
yoksa yok walla o sekilde devam etceksinizmi dersiniz.tesekkurler
bi ara görmüştüm ama unuttum yerini .s

nilgunakbas

Profesör
Reaksiyon puanı
97
onu bende çok kurcaladım tapatalta bildirim gelince ilk sayfayı gösteriyor ama en son sayfaya bi dokunuşla geçebiliyosun benim için o açıdan bi sıkıntı yok tek tek geçemek olsaydı tapatalkta 700 sayfa olmuş :)

Evet evet allahtan tek tikla son sayfaya gecebiliyorum

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
bende suan telefondan değil pcden giriyorum foruma. telefonda 9 güncelleme olmus mesela. o bildirime tıkladıgımda 300. sayfadan baslıcam okumaya. bildirimi yenilemezsen en son okudugun yerden baslıyor. ama 1. sayfaya gitmiyor tabii ki :) umarım anlatabilmişimdir :/

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Bisey sorucam ben tapatalktan bildirim geldignde tikladigimda son msja yönlendirilmiyorum.ta ilk msja yönlendiriliyorum.bunun bi ayari varmidir.
yoksa yok walla o sekilde devam etceksinizmi dersiniz.tesekkurler
Ayarlarını bi kurcalayın nilgün hanım. Hangi mesaja yönlendireceği hakkında ayarlar var. :)
haber verdinde gelip çorbamı yapmadım?

Sen çorba yapıyon mu? :mrgreen:

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Bu şekilde mi ayarlı?
9e9apeme.jpg

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
youtube ne oldu bi açıldı bi kapandı sonra mahkeme geri kapatmış en son durum ne bilmiyorum

sotdog

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
akşam yatmadan önce teknolojiyye ilgilenen arkadaşlarımla görüştüm ya s4 yada g2 alacağım yorum yapın diye hiç biri kafamdaki soruları yanıtlamadan s4 al dediler. saat 5 buçukta kendiliğimden gözlerimi açtım ve kafamda kendi kendime kıyaslama yaparken buldum kendimi. 5 buçuktan beri yaklaşık 100 sayfa falan yorumlarınızı okudum heralde ve kafamdaki tüm soruların cevabını aldım çok teşekkür ederim. kahvaltıdan sonra gidip LG G2 alıyorum. Umarım aranıza geçte olsa kabul edersiniz ;) :)

AkçakocaLı

Profesör
Reaksiyon puanı
95
akşam yatmadan önce teknolojiyye ilgilenen arkadaşlarımla görüştüm ya s4 yada g2 alacağım yorum yapın diye hiç biri kafamdaki soruları yanıtlamadan s4 al dediler. saat 5 buçukta kendiliğimden gözlerimi açtım ve kafamda kendi kendime kıyaslama yaparken buldum kendimi. 5 buçuktan beri yaklaşık 100 sayfa falan yorumlarınızı okudum heralde ve kafamdaki tüm soruların cevabını aldım çok teşekkür ederim. kahvaltıdan sonra gidip LG G2 alıyorum. Umarım aranıza geçte olsa kabul edersiniz ;) :)

eski bi s4 kullanıcı olarak istediğin her konuda yardımcı olurum :mrgreen: bu iş eşşekten inip ata binmektir. s4 alırsan attan vazgeçip eşşeği seçmek olur :4: G2 alıcaksan benim gibi 32 al keyfine bak :dirol:

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Arkadaşlar blackmarttan uygulama yuklerken yapilmasi gereken ekstra bir sey var mi,her oyunda invalid license diyo indirdigim.

sotdog

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
eski bi s4 kullanıcı olarak istediğin her konuda yardımcı olurum :mrgreen: bu iş eşşekten inip ata binmektir. s4 alırsan attan vazgeçip eşşeği seçmek olur :4: G2 alıcaksan benim gibi 32 al keyfine bak :dirol:
Yuksek ihtimalle 32 alicam kardesim. Aynen oyle olur buyuk ihtimalle de benim durum biraz daha farkli benimki fareden inip fille gezmek olacak. Blackberry 8520den gecicem buna :D o ufakliktan bile memnundum en azindan isimi goruyodu sen dusun bunu alinca dunyayi ben yarattim falan sanabilirim :D

oocinn_

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Yuksek ihtimalle 32 alicam kardesim. Aynen oyle olur buyuk ihtimalle de benim durum biraz daha farkli benimki fareden inip fille gezmek olacak. Blackberry 8520den gecicem buna :D o ufakliktan bile memnundum en azindan isimi goruyodu sen dusun bunu alinca dunyayi ben yarattim falan sanabilirim :D

Yalnız Android İ adam akıllı ilk g2 de kullanacak olmanız ne hoş :) ben sony nin eski telefonları ve Android in ilk dönemlerdeki saçma problemleri yüzünden android den soğuyodum. Bende 32 liğini öneririm ve kapsız kullanmamanızı. Şimdiden hayırlı olsun :)

RockSolid

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Bıktım şu milletin marka takintisindan markaya bakarak hedef gösteriyor sonrada elektronikciyim diye ortada geziniyor bu benim mesleğinde de aynı şekilde ben bilgisayar mühendisiyim tutturmuşlar bi toshiba gidiyor telefonlarda iphone ve s4 sorsam klasik cevaplar adamlar sadece kaba özelliklerini biliyorlar soruyorum "oo parmak izi var" diyorlar soruyorum "8 çekirdek diyorlar" anında konuyu kapatıyorum paranın yarısını cihaz a değil markaya veriyorlar haberleri yok..

ZENGİN-1

Asistan
Reaksiyon puanı
1

S4 ü bende kullandım. Tavsiyem lg g2 dır. Sorun yaşamazsınız. Fırtına gibi bir telefon.

excelente

Doçent
Reaksiyon puanı
17
Arkadaslar bana kalirsa nisan ayninda 4.4 u unutun derim.lg turkiye sayfasinda yyayinladiklari resmi bile tekrar geri kaldirmislar sayfada yok resim

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Almanya kitkat süper gelsenize:) root ta cikmis mis...

NecronomicoN

Profesör
Reaksiyon puanı
12
kore rom'una knock code özelliği update ile gelmiş. v21O kullanıyolar şimdi