nilgunakbas
Profesör
Gecmis olsun arkadaslar ikinizede 

Gecmis olsun arkadaslar ikinizede![]()
eğer siz o bildirime tıklamadan arka arkaya mesajlar yazıldıysa ilk mesaja yönlendiriliyorsunuz konuyu kaçırmamanız adına. ben bazen gelen bildirime geç bakıyorum sırf konuyu kaçırmayayım diye
- - - Mesaj Güncellendi - - -
haber verdinde gelip çorbamı yapmadım?
bi ara görmüştüm ama unuttum yerini .sBisey sorucam ben tapatalktan bildirim geldignde tikladigimda son msja yönlendirilmiyorum.ta ilk msja yönlendiriliyorum.bunun bi ayari varmidir.
yoksa yok walla o sekilde devam etceksinizmi dersiniz.tesekkurler
onu bende çok kurcaladım tapatalta bildirim gelince ilk sayfayı gösteriyor ama en son sayfaya bi dokunuşla geçebiliyosun benim için o açıdan bi sıkıntı yok tek tek geçemek olsaydı tapatalkta 700 sayfa olmuş![]()
Ayarlarını bi kurcalayın nilgün hanım. Hangi mesaja yönlendireceği hakkında ayarlar var.Bisey sorucam ben tapatalktan bildirim geldignde tikladigimda son msja yönlendirilmiyorum.ta ilk msja yönlendiriliyorum.bunun bi ayari varmidir.
yoksa yok walla o sekilde devam etceksinizmi dersiniz.tesekkurler
haber verdinde gelip çorbamı yapmadım?
Sen çorba yapıyon mu? :mrgreen:
2 senedir yalnız yasıyorum. bırakta yapabileyim![]()
İnanim mi?![]()
üstüme ütü yapabilen yokdaha ne söylemeliim? çeyizim bile hazır ahahaha
![]()
![]()
Bu sekilde ayarliymis.
akşam yatmadan önce teknolojiyye ilgilenen arkadaşlarımla görüştüm ya s4 yada g2 alacağım yorum yapın diye hiç biri kafamdaki soruları yanıtlamadan s4 al dediler. saat 5 buçukta kendiliğimden gözlerimi açtım ve kafamda kendi kendime kıyaslama yaparken buldum kendimi. 5 buçuktan beri yaklaşık 100 sayfa falan yorumlarınızı okudum heralde ve kafamdaki tüm soruların cevabını aldım çok teşekkür ederim. kahvaltıdan sonra gidip LG G2 alıyorum. Umarım aranıza geçte olsa kabul edersiniz![]()
![]()
Yuksek ihtimalle 32 alicam kardesim. Aynen oyle olur buyuk ihtimalle de benim durum biraz daha farkli benimki fareden inip fille gezmek olacak. Blackberry 8520den gecicem bunaeski bi s4 kullanıcı olarak istediğin her konuda yardımcı olurum :mrgreen: bu iş eşşekten inip ata binmektir. s4 alırsan attan vazgeçip eşşeği seçmek olur :4: G2 alıcaksan benim gibi 32 al keyfine bak :dirol:
Yuksek ihtimalle 32 alicam kardesim. Aynen oyle olur buyuk ihtimalle de benim durum biraz daha farkli benimki fareden inip fille gezmek olacak. Blackberry 8520den gecicem bunao ufakliktan bile memnundum en azindan isimi goruyodu sen dusun bunu alinca dunyayi ben yarattim falan sanabilirim
![]()
benim ekranın kırıldı sizce ne yapmalıyım
benim ekranın kırıldı sizce ne yapmalıyım
akşam yatmadan önce teknolojiyye ilgilenen arkadaşlarımla görüştüm ya s4 yada g2 alacağım yorum yapın diye hiç biri kafamdaki soruları yanıtlamadan s4 al dediler. saat 5 buçukta kendiliğimden gözlerimi açtım ve kafamda kendi kendime kıyaslama yaparken buldum kendimi. 5 buçuktan beri yaklaşık 100 sayfa falan yorumlarınızı okudum heralde ve kafamdaki tüm soruların cevabını aldım çok teşekkür ederim. kahvaltıdan sonra gidip LG G2 alıyorum. Umarım aranıza geçte olsa kabul edersiniz![]()
![]()