Bloother
Rektör
Ben o kişiye cevap vermemiştim ki![]()
Forumun onarılamayan hatası

Ben o kişiye cevap vermemiştim ki![]()
Arkadaşlar mobil veri ikonunu masa üstüne getirme imkanı varmı
Telefonum şuanda kendi kendini yeniden başlattı. :scared:hmy: :bored:
O bende de oldu. Nedenini cozemedim. 4.4.2 de oldu almanya romunda.
Yeter ama yaa sorunlarımda bile çekemiyosun beni yaa![]()
![]()
![]()
Aynen benim ki de almanya 4.4.2 ama durduk yere yeniden başlattı. Tam da HTC M8 haberini okuyordum. Zamanlaması çok manidar !!!! :lol:
Ahahaha seni kiskanmaktan vazgecmicem
Htc m8in g2 den farkini goremedim. G2nin fazlasini gordum.
Durduk yere yeniden baslatma problemi 2~3 kere oldu. Ve ayrica bazen uygulamalarda donuyor 2~3 saniye sonra geciyor :/
Benim telefonum o kadar sorunlu değil. Sadece ilk defa yeniden başlattı. uygulamalarda da hiç sorun yok. :dirol:
En iyisi seninki zaten. Gormemisin seyi olmus cekmis koparmis![]()
Evet. Alan varsa 1900TL'ye satıyorum.![]()
Ahauahahaha flappy bird de var bence daha fazla eder.![]()
sdn okuru arkadaşımıza;
Son iki gün içinde batarya ömrünün kısa sürdüğünü belirtmişsiniz. iki gün içinde yüklediğinizi her hangi bir program vs var mı? Yanlış anlamayın mutlaka biliyorsunuzdur ancak ben sadece hatırlatma amaçlı soruyorum senkronizasyon,konu erişimi (gps),3g açıksa bundan olabilir. Bir de pil bölümüne giderek en çok hangi uygulamalar fazla pil kullanıyor onu kontrol ederseniz belki bir yolu bulunur.
sdn okuru arkadaşımıza;
Son iki gün içinde batarya ömrünün kısa sürdüğünü belirtmişsiniz. iki gün içinde yüklediğinizi her hangi bir program vs var mı? Yanlış anlamayın mutlaka biliyorsunuzdur ancak ben sadece hatırlatma amaçlı soruyorum senkronizasyon,konu erişimi (gps),3g açıksa bundan olabilir. Bir de pil bölümüne giderek en çok hangi uygulamalar fazla pil kullanıyor onu kontrol ederseniz belki bir yolu bulunur.
ayrıca 100% olduktan sonra en az 30 dk, en fazla 60 dk daha şarjda bekletmelidir.sdn okuru arkadaşımıza;
asdfhgsd onun yerine Sony xperia Z Flex alırım daha iyiDoğru diyosun 2900TL oldu.![]()
Benimkinde de hiçbir sorun yokEn iyisi seninki zaten. Gormemisin seyi olmus cekmis koparmis![]()
ayrıca 100% olduktan sonra en az 30 dk, en fazla 60 dk daha şarjda bekletmelidir.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
asdfhgsd onun yerine Sony xperia Z Flex alırım daha iyi![]()
![]()
çakma fln ama idare ederiz
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Benimkinde de hiçbir sorun yokbenim bilerek yarattıklarım hariç
romda düzeltmeler yaptım + FLAPPY BİRD YÜKLÜ
2400 tl den açık artırmaya çıkarıyorum
![]()
![]()
![]()
Ikinci cok bilmiste geldi. Terbiyesizler sizi. Adamim arasira foruma gir ya. Birak su sinavlaribu arada spordayim
![]()
İlgilendiğiniz için teşekkürler. Şöyle belirteyim telefonumu uzun süredir kullanıyorum ve her huyunu biliyorum. Önceki kullandığım ile aynı şekilde kullanıyorum. Yani herhangi bir değişiklik falan yok. Dediğim gibi bu stabilite testinden sonra oldu, telefonla menüler arasında gezineyim sağına soluna girip çıkayım 10 dakika içinde azalıyor şarj. Önceden bir şeylerle uğraşsam bile bir saatte %1, %2 anca düşüyordu. Tapatalk ile batarya durumunun fotoğrafını yükleyeyim dedim ama beceremedim. Hala bir şey yazamıyorum foruma![]()
Foruma üye olduktan sonra mail adresinizden aktivasyon yapın. Ben üye olunca da aynı sorunu yaşamıştım.
sen de mi kıskandın bürütüsAhmet bey de çok kıskançlar bu konuda
![]()
direkt googleye hizli.resim.yazip oraya yuklese ve link atsa olmuyo mu
O kadarını bilmiyorum lakin arkadaşımız kendi kullanıcı adıyla foruma yazı da yazamıyormuş.