LG G2 Kullanıcıları Kulübü

murat0671

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar mobil veri ikonunu masa üstüne getirme imkanı varmı

oocinn_

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar mobil veri ikonunu masa üstüne getirme imkanı varmı

ybujudad.jpg

Programla yapabilirsiniz.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Telefonum şuanda kendi kendini yeniden başlattı. :scared: :ohmy: :bored:

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
O bende de oldu. Nedenini cozemedim. 4.4.2 de oldu almanya romunda.

Yeter ama yaa sorunlarımda bile çekemiyosun beni yaa :D :D :D

Aynen benim ki de almanya 4.4.2 ama durduk yere yeniden başlattı. Tam da HTC M8 haberini okuyordum. Zamanlaması çok manidar !!!! :lol:

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Yeter ama yaa sorunlarımda bile çekemiyosun beni yaa :D :D :D

Aynen benim ki de almanya 4.4.2 ama durduk yere yeniden başlattı. Tam da HTC M8 haberini okuyordum. Zamanlaması çok manidar !!!! :lol:

Ahahaha seni kiskanmaktan vazgecmicem :D

Htc m8in g2 den farkini goremedim. G2nin fazlasini gordum.

Durduk yere yeniden baslatma problemi 2~3 kere oldu. Ve ayrica bazen uygulamalarda donuyor 2~3 saniye sonra geciyor :/

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Ahahaha seni kiskanmaktan vazgecmicem :D

Htc m8in g2 den farkini goremedim. G2nin fazlasini gordum.

Durduk yere yeniden baslatma problemi 2~3 kere oldu. Ve ayrica bazen uygulamalarda donuyor 2~3 saniye sonra geciyor :/

Benim telefonum o kadar sorunlu değil. Sadece ilk defa yeniden başlattı. uygulamalarda da hiç sorun yok. :dirol:

ZENGİN-1

Asistan
Reaksiyon puanı
1
:rolleyes:size kim dedi ki gidin de elin alamanyasının yazılımını yükleyin telefonunuza. ahan da isyan bayrağını çekti telefon makineleriniz. Kesin kıskanmıştır Türkiye ye ait telefona alamanya yazılımı yüklendiği için.:thumbup1:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
LG G2 Twitter resmi hesabında 4.4.2'nin Hindistan için yayınlandığını yazdı. O haberin devamınında da G Flex ve G2 için Knock Code özelliğinin geleceğini yazmış.

Şimdi, öncelikli olarak foruma üye oldum fakat hiçbir şey yazamıyorum :(

İkincisi bizim Hindistan'dan neyimiz eksik? :'(

Üçüncüsü kaç gündür sabah akşam burayı takip ediyorum. Çok keyifli :D

Dördüncüsü ve canımı sıkan şey: Telefona geçen gün Antutu ile stabilite testi yaptım, bayağı bi dalgalı grafik çıktı. Onu geçtim bataryada gözle görülür bi sıkıntı var. Şöyle ki telefonla sürekli uğraşıyorum ve 24 saat civarı gidiyordu, iki gündür ise 13 14 saat gider oldu. Hatta bunu stabilite testi yaptıktan hemen sonra fark ettim yarım saat içinde %1, %2, %3 eridi gitti. Napım ben şimdi? Bi reçete yazın bana.

-BelkisizZamir ben.

ZENGİN-1

Asistan
Reaksiyon puanı
1
sdn okuru arkadaşımıza;
Son iki gün içinde batarya ömrünün kısa sürdüğünü belirtmişsiniz. iki gün içinde yüklediğinizi her hangi bir program vs var mı? Yanlış anlamayın mutlaka biliyorsunuzdur ancak ben sadece hatırlatma amaçlı soruyorum senkronizasyon,konu erişimi (gps),3g açıksa bundan olabilir. Bir de pil bölümüne giderek en çok hangi uygulamalar fazla pil kullanıyor onu kontrol ederseniz belki bir yolu bulunur.

oocinn_

Asistan
Reaksiyon puanı
1
sdn okuru arkadaşımıza;
Son iki gün içinde batarya ömrünün kısa sürdüğünü belirtmişsiniz. iki gün içinde yüklediğinizi her hangi bir program vs var mı? Yanlış anlamayın mutlaka biliyorsunuzdur ancak ben sadece hatırlatma amaçlı soruyorum senkronizasyon,konu erişimi (gps),3g açıksa bundan olabilir. Bir de pil bölümüne giderek en çok hangi uygulamalar fazla pil kullanıyor onu kontrol ederseniz belki bir yolu bulunur.

Ne kadar kibar bir cevap maşallah :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
sdn okuru arkadaşımıza;

İlgilendiğiniz için teşekkürler. Şöyle belirteyim telefonumu uzun süredir kullanıyorum ve her huyunu biliyorum. Önceki kullandığım ile aynı şekilde kullanıyorum. Yani herhangi bir değişiklik falan yok. Dediğim gibi bu stabilite testinden sonra oldu, telefonla menüler arasında gezineyim sağına soluna girip çıkayım 10 dakika içinde azalıyor şarj. Önceden bir şeylerle uğraşsam bile bir saatte %1, %2 anca düşüyordu. Tapatalk ile batarya durumunun fotoğrafını yükleyeyim dedim ama beceremedim. Hala bir şey yazamıyorum foruma :(

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
sdn okuru arkadaşımıza;
ayrıca 100% olduktan sonra en az 30 dk, en fazla 60 dk daha şarjda bekletmelidir. :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Doğru diyosun 2900TL oldu. :D
asdfhgsd onun yerine Sony xperia Z Flex alırım daha iyi :D :D :D çakma fln ama idare ederiz :D

En iyisi seninki zaten. Gormemisin seyi olmus cekmis koparmis :D
Benimkinde de hiçbir sorun yok :D benim bilerek yarattıklarım hariç :D romda düzeltmeler yaptım + FLAPPY BİRD YÜKLÜ :D 2400 tl den açık artırmaya çıkarıyorum :D :D :D

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
ayrıca 100% olduktan sonra en az 30 dk, en fazla 60 dk daha şarjda bekletmelidir. :)

asdfhgsd onun yerine Sony xperia Z Flex alırım daha iyi :D :D :D çakma fln ama idare ederiz :D

Benimkinde de hiçbir sorun yok :D benim bilerek yarattıklarım hariç :D romda düzeltmeler yaptım + FLAPPY BİRD YÜKLÜ :D 2400 tl den açık artırmaya çıkarıyorum :D :D :D

Ikinci cok bilmiste geldi. Terbiyesizler sizi. Adamim arasira foruma gir ya. Birak su sinavlari :D bu arada spordayim :P

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Ikinci cok bilmiste geldi. Terbiyesizler sizi. Adamim arasira foruma gir ya. Birak su sinavlari :D bu arada spordayim :P

tamam tamam son 5 gün :D :D snra burdayım artık :D

Ya burası niye böyle ıssızlaştı ya, eskiden böyle değildi, illa telefonu çökertmem mi lazım konunun canlanması için :D [MENTION=374275]Bloother[/MENTION] [MENTION=107289]by_slmz[/MENTION] [MENTION=381829]A.canal[/MENTION] ??

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
tamam tamam son 5 gün :D :D snra burdayım artık :D

Ya burası niye böyle ıssızlaştı ya, eskiden böyle değildi, illa telefonu çökertmem mi lazım konunun canlanması için :D @Bloother @by_slmz @A.canal ??

neresi ıssızmış? sen 3 günde 1 gel ıssız de. :D

LG de akıllı. Baktı ki knock on özelliğini bütün markalar aldı. hemen knock code çıkardı :D GMD elite'e bile koymuşlar knock on'u. bu kadar özenti olur. :D Bir kere knock on niye var? tuşlar arkada olduğu için var. Peki bu diğer markalarda tuşlar arkada mı? hayır. Tamamen rezillik, özentilik. :D

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
:D telefondan az da olsa takip ediyom ama :D çağırırsanız hangouts dan gelirim niye gelmiyim :D hem siz [MENTION=381829]A.canal[/MENTION] abi ile iyisiniz bana gerek yok :)

ZENGİN-1

Asistan
Reaksiyon puanı
1
İlgilendiğiniz için teşekkürler. Şöyle belirteyim telefonumu uzun süredir kullanıyorum ve her huyunu biliyorum. Önceki kullandığım ile aynı şekilde kullanıyorum. Yani herhangi bir değişiklik falan yok. Dediğim gibi bu stabilite testinden sonra oldu, telefonla menüler arasında gezineyim sağına soluna girip çıkayım 10 dakika içinde azalıyor şarj. Önceden bir şeylerle uğraşsam bile bir saatte %1, %2 anca düşüyordu. Tapatalk ile batarya durumunun fotoğrafını yükleyeyim dedim ama beceremedim. Hala bir şey yazamıyorum foruma :(

Foruma üye olduktan sonra mail adresinizden aktivasyon yapın. Ben üye olunca da aynı sorunu yaşamıştım.