Bu olay bende sadece ekranın kenarlarına baskı yapınca oluyor. Ekranın üstünde böyle bir sorun yok.
Bende de aynı şekil.
Bu olay bende sadece ekranın kenarlarına baskı yapınca oluyor. Ekranın üstünde böyle bir sorun yok.
bende bir an sadece bende var sanmıştım içim rahatladıHer g2 deki var arkadaşım aynısını ben yazdım klube![]()
bende bir an sadece bende var sanmıştım içim rahatladı![]()
zaten açık renk kullanıyorum bu dalgalanmayı ilk olarak çektiğim fotoğrafda fark ettim.Açık renkler kullan dostum.
zaten açık renk kullanıyorum bu dalgalanmayı ilk olarak çektiğim fotoğrafda fark ettim.
zaten benim için önemsiz bir ayrıntı.sadece tüm g2 lerde olup olmadığını öğrenmek için sormuştumDurum çubuğunda aşırı belli olur mesela,gereksiz bir ayrıntı takılma ben yazmistim bunu ilk,artık. fark etmiyorum bile.
çekecek başka bişeymi bulamadın
Hee şu mesele bende girdim bugün o sınava bi deneyim kendimi diye
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Kardeşim yaramı deşma ya lg g2 mi kaldı sattık bu iphone 5 çok zoruma gidiyo gündebiki defa şarza takıyorum ya![]()
[MENTION=374275]Bloother[/MENTION] lg g2 yi aldım herşeyi çok iyi özellikle bataryası.ama birşey fark ettim gri arkaplanda ekrana biraz bastırınca dalgalanma oluyor bu tüm lg g2 lerde mi var yoksa benim telefondamı bir sorun var?pek sorun oluşturmasada sadece benim g2 de varsa değiştirmeyi düşünüyorum
Sen nasıl öyle bi hata yaptın ki şimdi? =))
Hayırlı olsun dostum. Arkadaşlar gerekli cevabı vermişler.![]()
TeşekkürlerSen nasıl öyle bi hata yaptın ki şimdi? =))
Hayırlı olsun dostum. Arkadaşlar gerekli cevabı vermişler.![]()
Senin yolunda ilerliyoruz muhtar![]()
O hatayı nasip olursa yarın düzelteceğimde abi bi siyah veya gold bulamadm ya hep beyaz beyazda istemiyorum ya![]()
O hatayı nasip olursa yarın düzelteceğimde abi bi siyah veya gold bulamadm ya hep beyaz beyazda istemiyorum ya![]()
Beyaz üstüne füme ince kılıf ile on numara oluyor =))
sicaklik degeri normalmi 18 derece![]()
Beyaz üstüne füme ince kılıf ile on numara oluyor =))
Daha öncekide öyleydide sanırım gine beyaz alacağım ya betaz candır ama bu sefer başarı garantili olacak![]()
Arkadaslar kitkat yukledikten sonraki sol kulakliktan gelen cizirti sorununu cozebilen var mi ?
ses az açıyoruz sorun düzeliyor![]()
Orasi malumben baska bi cozum bulabilen var mi diye sordum ama sanirim boyle idare edicez
![]()
Kiiim ben mi?Simartmayin su arkadasi![]()
Daha öncekide öyleydide sanırım gine beyaz alacağım ya betaz candır ama bu sefer başarı garantili olacak![]()
Bende sorun yok ama birisi; dokunmatik ekran geri bildirimi seslerini kapatınca da düzeliyor demişti diye hatırlıyorum.Arkadaslar kitkat yukledikten sonraki sol kulakliktan gelen cizirti sorununu cozebilen var mi ?
ses az açıyoruz sorun düzeliyor
- - - Mesaj Güncellendi - - -
@Bloother yok hocam kayak merkezinde değilimgördüğünüz gbi toplamda o kadar uygulama açık telefon bugün hep 18 ila 20 derece maksimumdaydı hep neyden kaynaklı olabilir anlamadım
![]()
:mrgreen:
Ahauahajajajahahahaha gece gece ne guldum ya ahahaha
sen gülünce ben de güldüm aahahahahah![]()
Hiç beni çağırmak da yok. yazdım bunu (A.canal dan alıntı)
Ahahaha cok fenasin
Bak simdi oldu mu bu. Hem ne demisler hocanin dedigini yap yaptigini yapma![]()