A.canal
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 2
Guc tusuna basip reset atıcam
Telefon otomatik 4.2.2 olmayacagina gore kitkatta kalacaktir diye dusunuyorum. Neden hard reset atacaksin?
Guc tusuna basip reset atıcam
Telefon otomatik 4.2.2 olmayacagina gore kitkatta kalacaktir diye dusunuyorum. Neden hard reset atacaksin?
4.2.2de takılmalar baslamıştı ana ekranda falan,kitkat yukleyince hızlandı ama gene o takılma kaldı ana ekrandaki,bir uygulama yaptı muhtemelen onun icin hard reset aticam
Hard reset yerine fabrika ayarlarina don. 4.4.2 den 4.2.2 ye donerken hard reseti tavsiye ediyorlar diye biliyorum.
olabilecek sorunlar icin hardreset onerilir ayrica surumunuze herhangi bir sorun vermez, degistirmez
Sadece Facebook'a girip cikiyorum. Bos ram miktari bu kadar oluyor.
http://i.hizliresim.com/w15Z1j.png
napcan vpn yi.ya dns degistir bak keyfineBu vpn uygulamalari ne kadar guvenli?
napcan vpn yi.ya dns degistir bak keyfine![]()
Bu vpn uygulamalari ne kadar guvenli?
Dns olmuo artik sanirim. Baya bi denedim![]()
Dostlar bildirim renklerini ayarlayabilecegimiz.bir program varmı,rootsuzk ullanılabilen?
Dostlar bildirim renklerini ayarlayabilecegimiz.bir program varmı,rootsuzk ullanılabilen?
Klübe ne oldu ya pazar günleri kapalımısınız![]()
Klübe ne oldu ya pazar günleri kapalımısınız![]()
Yok sınav nedeni ile tanıtıldı 😄
Diyene bak 1 haftadır yok.![]()
Hee şu mesele bende girdim bugün o sınava bi deneyim kendimi diye![]()
Bende girdimolursa 2.uni olacak
Hayırlısı bakalım ALLAH herkezin gönlüne göre versin![]()
[MENTION=374275]Bloother[/MENTION] lg g2 yi aldım herşeyi çok iyi özellikle bataryası.ama birşey fark ettim gri arkaplanda ekrana biraz bastırınca dalgalanma oluyor bu tüm lg g2 lerde mi var yoksa benim telefondamı bir sorun var?pek sorun oluşturmasada sadece benim g2 de varsa değiştirmeyi düşünüyorum
[MENTION=374275]Bloother[/MENTION] lg g2 yi aldım herşeyi çok iyi özellikle bataryası.ama birşey fark ettim gri arkaplanda ekrana biraz bastırınca dalgalanma oluyor bu tüm lg g2 lerde mi var yoksa benim telefondamı bir sorun var?pek sorun oluşturmasada sadece benim g2 de varsa değiştirmeyi düşünüyorum