hangoutsdan soruyum o zaman![]()
Bensiz hangoust. Yazdim bunu kenara. [MENTION=374275]Bloother[/MENTION]
Dundu o ama ya, sensiz hangouts olurmu ya![]()
Yatiyorum kitkat kalkıyorum kitkat![]()
Soldakinden vardı bizde. Yılını unuttum. 93 müydü 94 müydü o yıllar işte. Telefon hala duruyor ama hangi köşede bilmiyorum.
![]()
dokunmatık ekrande ne sorun olmuştu? (biraz canlandıralım klubu)
Dokunmatik ekranimda algilamama sorunu vardi. Servise verdim, 24 gun sonra dokunmatik ekrani degistirip yolladilar. Dokunmatik degisince sorunda duzeldi, suan tiksindigim telefonuma asik oldum
Bu arada fazla islem yapmadigim halde 4.4 de bos ram miktarim 370Mb kadar dustu.
@Blother abi hic tinlamadi bile![]()
tınlamamak olur mu hiç kardeşim estağfirullah. Ama nasip olmadı diyelim.![]()
Bugün konu sakin ya bakalım hadi hayırlısı![]()
ck uygulama yukldur![]()
Yaklasık 3 aydır g2 kullanıyorum ama andoid beam ile smartshare beam ne ise yarıyor tam olarak anlamıs degilim netteki acıklamarda ingilizce olarak anlatmıs acıklayabilecek olursa simdiden saolsun
Hocam çok uygulama yüklü olsa fazla takılmam zaten. Lg'nin kendi uygulamaları hariç 6-7 tane uygulamam var ve onlarda çalışmıyor. Bu halde 350MB'a kadar düştü açıkcası endişlenmem gerekiyormu ?
Dostlar bir sorum var,telefonda almanya kitkat yuklu telefona hard reset atmaz.kitkat gitmez.degilmi veya bir sorun yaratmaz.yine kitkatta kalir surum?
Evet. Kitkata birsey olmaz![]()
Emin olayım dedim teşekkürler)
Hard reset derken fabrika ayarlarinimi soyluyorsun? Yoksa telefonu acarken guc tusuna basiptami reset atacaksin![]()