LG G2 Kullanıcıları Kulübü

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Merhaba benim g2'nin ekranı kırıldı ve ben de bunu sipariş ettim. Başlıkta D802 yazıyor ama açıklamada D802 yazmıyor. Sizce bir sorun çıkar mı?

Dostum geçmiş olsun kendin ekran getirtmeni tavsiye etmem arada ucurum yoksa,verse servise tertemiz yapsın bence.

bizarro

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tr'de çok pahalı o nedenle yurt dışından aldım.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Dostum geçmiş olsun kendin ekran getirtmeni tavsiye etmem arada ucurum yoksa,verse servise tertemiz yapsın bence.

neredeyse 400 tl var arada hocam. :)

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Bu arada ekran titremesi yaşıyan arkadaşlara iyi haberim var,kitkata geçtim [MENTION=382605]OxyGEN[/MENTION] saolsun,çok kurcaladım ve titreme yok arkadaşlar:)

SHeRİFF-1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar Daha once dokunmatik ekran problemi yasayip LGG2 den tiksinmis duruma gelen Biri olarak, 4.4 Kitkat icin genel olarak birseyler yazmak istiyorum,

Oncelikle bazi oyunlarda Sanal tuslar kayboluyor. Sanal tuslari ekrana getirmek icin, Statusbar`in orayi asagi dogru kaydirmaniz gerekiyor.(Samsunglarda oldugu gibi). Kaydirildigi zaman status bar ve sanal tuslar gozukuyor.

Sarj konusunda eski surume gore bayagi bir fark gordum.

Ram kullanimi 8.60 gb bos alan olmasina ragmen 430Mb`e Kadar dusuyor. Temizleyince 760Mb felan oluyor. Acikcasi ben fazla takilmiyorum ram olayina.

Ben 4.4 kitkat'i cok sevdim. Umarim en kisa surede turkiyeye gelir de, sizlerde bu guzellikten yararlanirsiniz.

Sormak istedikleriniz olursa , Bekliyorum.

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Kitkatta knock on rokete bağlamış,ufak laglar gitmiş neredeyse ios gibi stabilitesi(ios 7 yüklenmiş iphone 5 gibi,belki fazla hatta).Keşke daha önce geçseydim,radyo da gelmiş daha ne isterim.10Cden sonra ilaç gibi geldi resmen kasıyormuş telefon 10Cde.

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Arkadaslar Daha once dokunmatik ekran problemi yasayip LGG2 den tiksinmis duruma gelen Biri olarak, 4.4 Kitkat icin genel olarak birseyler yazmak istiyorum,

Oncelikle bazi oyunlarda Sanal tuslar kayboluyor. Sanal tuslari ekrana getirmek icin, Statusbar`in orayi asagi dogru kaydirmaniz gerekiyor.(Samsunglarda oldugu gibi). Kaydirildigi zaman status bar ve sanal tuslar gozukuyor.

Sarj konusunda eski surume gore bayagi bir fark gordum.

Ram kullanimi 8.60 gb bos alan olmasina ragmen 430Mb`e Kadar dusuyor. Temizleyince 760Mb felan oluyor. Acikcasi ben fazla takilmiyorum ram olayina.

Ben 4.4 kitkat'i cok sevdim. Umarim en kisa surede turkiyeye gelir de, sizlerde bu guzellikten yararlanirsiniz.

Sormak istedikleriniz olursa , Bekliyorum.
dokunmatık ekrande ne sorun olmuştu? (biraz canlandıralım klubu :) )

nilgunakbas

Profesör
Reaksiyon puanı
97
türkiyeye kit kat gelirse ve buraya yazılırsa.benide etiketlermisiniz.dikkatimi çeksin :)))

bLack3ds

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
herkese merhaba.foruma yeni üye oldum.benim telefonumda ekranın sol tarafında sararma oldu.beyaz arka planda çok belirgin oluyor ve bu beni çok rahatsız etmeye başladı.Lg türkiye'ye mail attım.incelemek üzere servislerimize gönderin dediler.şimdi servise yollarsam ekranı mı değiştirecekler yoksa yeni cihaz mı verirler ? ekran değişimi olursa telefon açılmış olur sattığım zaman açılmış telefon diye fiyat kırarlar.ne yapmamı önerirsiniz ?

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
herkese merhaba.foruma yeni üye oldum.benim telefonumda ekranın sol tarafında sararma oldu.beyaz arka planda çok belirgin oluyor ve bu beni çok rahatsız etmeye başladı.Lg türkiye'ye mail attım.incelemek üzere servislerimize gönderin dediler.şimdi servise yollarsam ekranı mı değiştirecekler yoksa yeni cihaz mı verirler ? ekran değişimi olursa telefon açılmış olur sattığım zaman açılmış telefon diye fiyat kırarlar.ne yapmamı önerirsiniz ?

Telefonu alalı 1 ayı geçmediyse yenisini verirler,ben olsam servise verirdim.

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
bence içinde kalcağına sevise gönder birde bakmışsın birkaç göndermeden snra yenisini verirler, ama biraz sert çık,

bLack3ds

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Telefonu alalı 1 ayı geçmediyse yenisini verirler,ben olsam servise verirdim.
hocam telefonu bir arkadaşımın mağazasından ocak ayında aldım.faturayı kesmedik.şimdi faturayı kesersem yenisiyle değiştirirler mi ? telefonumu çok seviyordum lakin bu mevzudan dolayı inanılmaz soğudum.sigara yanığı gibi duruyor resmen.telefon ısındıkça daha da belirginleşiyor.ilk kez tam bu telefon olmuş dedim kendi kendime nazar ettirdim :)

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
hocam telefonu bir arkadaşımın mağazasından ocak ayında aldım.faturayı kesmedik.şimdi faturayı kesersem yenisiyle değiştirirler mi ? telefonumu çok seviyordum lakin bu mevzudan dolayı inanılmaz soğudum.sigara yanığı gibi duruyor resmen.telefon ısındıkça daha da belirginleşiyor.ilk kez tam bu telefon olmuş dedim kendi kendime nazar ettirdim :)

Orasını bilmiyorum ama eğer olursa kesin yenisini verirler,sakın tamir istemeyin fatura işi olursa.Yalnız yeni cihaz için 20 gün falan bekletiyorlar.

bLack3ds

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Orasını bilmiyorum ama eğer olursa kesin yenisini verirler,sakın tamir istemeyin fatura işi olursa.Yalnız yeni cihaz için 20 gün falan bekletiyorlar.
hocam zaten tamir edilirse diye göndermekten çekiniyorum telefon açıldı mı daha yüzüne bakmam böyle takıntım var.tamir istemiyorum dersem yenisini gönderecekler mi ? 20 günde telefonsuz kalırsam bunalıma girerim.

bu arada sizlere tavsiyem telefon ısındıktan sonra beyaz arka plan eşliğinde ekrana didik didik bakın.ısındıkça belirginleşiyor.seri numaram 310 ile başlıyor.başkalarında olup da farketmemiş olanlar olabilir

kukulska

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaslar benim hattım avea ama % 60 oluyor msj iletilemiyor skntı nedir acaba??

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
hocam zaten tamir edilirse diye göndermekten çekiniyorum telefon açıldı mı daha yüzüne bakmam böyle takıntım var.tamir istemiyorum dersem yenisini gönderecekler mi ? 20 günde telefonsuz kalırsam bunalıma girerim.

bu arada sizlere tavsiyem telefon ısındıktan sonra beyaz arka plan eşliğinde ekrana didik didik bakın.ısındıkça belirginleşiyor.seri numaram 310 ile başlıyor.başkalarında olup da farketmemiş olanlar olabilir

Benimde 310k yok bende sararma,alındaktan sonra 1 ay gecmedigini kanıtlarsanız degistirmek zorundalar.

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20

gece gece kafam çalıışmıyo sanırım çözüm bulamadım sana .s

bLack3ds

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hocam ben faturayı keseyim yarın buraya yine yazarım.bu garantiye gönderme olayı yüzünden zaten kitkat yükleyemedim diye içimde kaldı :) ilk defa böylesine memnun kaldığım telefondan böyle birşey yaşıyor olmak üzücü :(

estağfurullah OxyGEN hocam valla gözüme uyku girmedi buraya yazarak görüşleriniz ve yönlendirmeleriniz sayesinde hareket edeceğimden yardımlarınıza ihtiyacım var.

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
hocam ben faturayı keseyim yarın buraya yine yazarım.bu garantiye gönderme olayı yüzünden zaten kitkat yükleyemedim diye içimde kaldı :) ilk defa böylesine memnun kaldığım telefondan böyle birşey yaşıyor olmak üzücü :(

Bende telefon üst kısmında ışık sızması var mesela ama dert etmemeyi öğrendim,bu kusur bulmanın sonu yok valla,ilk G2imi çerçeveler eşit değil diye değiştirdim pişmanım.Sarılık içinize yatmıyosa degistirmeyi deneyin bence.

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20

estağfurullah OxyGEN hocam valla gözüme uyku girmedi buraya yazarak görüşleriniz ve yönlendirmeleriniz sayesinde hareket edeceğimden yardımlarınıza ihtiyacım var.
eger fograf atarsan anlayabilirz , merak ettim yani bnde, bende de 1 tane ölü pixel var ama siyah göstermiyo tam, belli bile değil ama sizinki farkli bişi snki, jelatın falanmı bakın bı, ekranı silmeyi deneyin, ne biliym aklıma gelmiyo :) ama dediğim gibi foto atabilirsenz daha dogru düşnme ihtimalim olabilir :)

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Yoruldum yemin ediyorum. Kulübü de aksattık kusura bakmayın.

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Kitkatla oyun performansı da bariz artmış arkadaşlar,daha önce kitkata hayal kırıklığı demistim lafımı geri alıyorum:))